Kde kupujete mazlíčkov?

tamina969
25. aug 2015
Používateľ tamina969 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamina969.

Ahoj maminy, prosím Vás kde ste drobcom zháňali miláčikov na spanie? Máte nejaké skúsenosti s Opičkou Marvin alebo Bubbly Bunny zajačikom? Chcela by som to pre neter (má 4 roky)

monika2_9
25. aug 2015
Používateľ monika2_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monika2_9.

Ahoj 🙂 My máme doma Bubblyho už takmer 2 roky...Perieme ho pravidelne a stále je ako nový 🙂 Naša Dorka s ním spáva už od svojich 7 mesiacov a tak nás nejak nahradil. Chichotanie Ti možno pôjde zo začiatku na nervy ale potom si buď zvyknete alebo sa zapáči ;)

horana
25. aug 2015

Najprv som myslela ze otazka sa tyka nazvu Chovroduktu resp. chovatelskej stanice roznych drobnych zvieratiek 😀
Tych na spanie sa refunduju z najoblubenejsich plysakov alebo v pripade syna aj plastovych hraciek, bez ohladu na to kde su kupene. Ked je niekto oblubeny- putuje (aj) do postele.