icon

Aká farba kočíka je praktickejšia na údržbu?

9. feb 2025

Ahojte, čakáme v máji prvé bábätko (dievčatko), a máme dilemu s farbou kočíka. Mne osobne sa viac páči bledý, ale obávam sa fľakov a údržby (viem, že sa časti dajú prať a čistiť, ale nechcela by som to robiť na dennom poriadku). Zatiaľ nevieme, či bude detičiek viac, alebo 1 bude konečné číslo, a teda kočík využijeme len raz. Budem vďačná za skúsenosti, odporúčania a rady ❤️

Aká farba kočíka je praktickejšia na údržbu?
siska53
9. feb 2025

Ja som zvolila cerveny. Prve dieta chlapec, druhe dievca. Za mna uplne skvela farba. Cierny som nechcela a bledy som si nakoniec rozmyslela presne kvoli udrzbe.

nelca84
9. feb 2025

Z praktickej stránky by som zvolila ten sivý.

lucia13022023
9. feb 2025

Mame aj čierny, aj béžový a dokonca aj biely a všetky sú na údržbu úplne v pohode. Z týchto by som volila bezovy.

jablkovastrudla
9. feb 2025

Sedy, ta melange seda farba je velmi vdacna mala som ju

autor
9. feb 2025

@siska53 presne, čierny sme aj my vylúčili, červený nebol dostupný, tak zostali viac memej tieto 2 možnosti,kde sa bije rozum a cit 😁

jablkovastrudla
9. feb 2025

Inak fox je velmi pekny v zelenej farbe. Tu ste nezvazovali?

autor
9. feb 2025

@nelca84 logika,pud sebazáchovy a otec dieťaťa aj mňa ženú týmto smerom 😁 síce pri bledom mi pripadá taký ponurý, ale fľaky by ma asi škreli viac..

autor
9. feb 2025

@lucia13022023 waau, to som prekvapená 🤯 a používali ste ich s bežnou frekvenciou, nie len výnimočne? Chceli vy sme chodiť aj do terénu a kade tade, tak mám rešpekt k tej bledej

hederamonstera
9. feb 2025

Ja som mala svetly a zeby sa nejako spinil som si nevsimla

autor
9. feb 2025

@jablkovastrudla nejaký čas áno, ale potom sa to ustálilo na sivej, ako univerzálnej voľbe, čo neurazí..stále ma ale prenasleduje béžová. Ak bude ale dieťa šikovné po mne, poťah asi dostane zabrať 🙈

jablkovastrudla
9. feb 2025

Ja mam sedy chameleon, mala som ho aj pri prvom synovi.rovnako ako pri fox striesku vies vymenit za inu farbu keby nahodou sa ti zunuje. A pre mna tato seda je naozaj vdacna farba, prala som kocik asi 2 krat za cele kocikove obdobie. A to syn tam bezne vylial vodu, dzus alebo take tie ovocne tasticky. Stacilo to iba utriet a ziadne flaky nezostali

lenkakravcova
9. feb 2025

Predstav si že ti poťah 1-2* do mesiaca trošku ovracia.
Nevravím, že neprať, ale z toho svetelného to možno časom ani neodperieš.

personality
9. feb 2025

Kúp ktorý sa Ti páči, na údržbu je to presne to iste. A inak hlboký využijes malo, to sa nestihne zaspinit. Na športový je super sivý melirovany. 🙂

cimage
9. feb 2025

My sme mali: modry, riflovy, cierny, cerveny, zeleny a pieskovy (3deti, kazde malo 2kociky). Vsetky boli ok, prala som len ked bolo treba. Za mna nekupuj 3kombinaciu, lebo sportovu cast k hlbokemu nevyuzijes velmi. Ja som vzdy radsej kupila zvlast velky sportovy a 3kombi predala.

dotka04
9. feb 2025

my sme mali taký mentolkovo zelený a v pohode na údržbu 🙂 Z týchto mi príde ten béžový asi trošku lepší, ale to je len subjektívny názor/pocit 🙂
Nech sa bábu dobre vozí! 😉

kiki68
9. feb 2025

Za mna tmavaseda, tmavomodra navy a potom khaki. Lebo na to nevidis flaky a pod.

lucia13022023
9. feb 2025

Používame ich denne. Teda no, béžový len keď cestujeme, výlety, dovolenky. Ale teda aj to chodíme kade tade, nie len na pláž čiže zaspinit sa mal z čoho.
Prvý sme mali hlboký, čierny, bol čistý, ved v ňom babo len leží. Druhý mame cybex off White a ten je super, mala som rešpekt pred bielym kočíkom no fakt špinavý nie je. Nemá byť od čoho.
A tretí, ten cestovný mame easywalker beige a ako som spomínala vyššie, je využitý na dovolenkách a výletoch, cca každý víkend a tak 4-5x do roka lieta s nami lieta. Keď ideme sle do tatier, berieme cybex. No hotová veda tie kočíky, no netreba sa báť bledej farby ☺️

kitycat
9. feb 2025

Korba bude cista, sportovy kocik, ten uz dostane do tela.

Da sa to riesit podlozkou, nech to nie je take caste pranie.

Cize ak prakticky, tak sedy, aspon ten sportovy. Cierny vidim velmi casto vysisovany do cervena/hneda

siska53
9. feb 2025

Chapem.. ten bezovy je krajsi 🙂..

euka210
9. feb 2025

Bezovy, sivy, hnedy

jablkovastrudla
9. feb 2025

@kitycat cierny aspon zabarbis, mne tento sedy vybledol a to sme mali jedno z najstudensich liet za neviem kolko rokov. Plus s malym sme boli v nemocnici, ziadne dlhe prechadzky nehrozili.