Aké kočíky odporúčate pre druhé bábätko?
Dobrý deň sestra čaká druhé bábätko veľmi by ju zaujímalo akú skúsenosť máte vy s kočíkmi, prvého co ma chlapčeka mala bugaboo .teraz sa rozhoduje aj medzi Kinderkraft yoxi alebo aj cybex 🙈nakoľko vie že rýchlo vyrastie nechce moc drahé kociky kupovať .ake máte vy skúsenosti teda
Ahoj, my sme mali a bola som uplne najviac spokojna. Vanička je veľká, prejde aj ťažšiu trasu, bol 2 v 1 so všetkým príslušenstvom a dostali sme aj vajíčko. Dokonca som ho momentalne videla v zľave z nejak cez 600€ na 300😀
@anonym_7e43d8 ďakujem a so športovou častou ste ako boli spokojná lebo nakoľko som videla tento kinderkraft yoxi že tam nemá na tie nožičky takže kocik môže využiť dlhšie aby dieťatku to nezavadzalo
Ja som mala po prvom kocik, neviem, tie lacne kociky su take, ze radsej kupim kvalitny z druhej ruky, nez tieto lacne. Casto nemaju dobru stabilitu.
Ja som mala po prvom kocik, neviem, tie lacne kociky su take, ze radsej kupim kvalitny z druhej ruky, nez tieto lacne. Casto nemaju dobru stabilitu.
@kiki68 myslite ten kinderkraft yoxi?ze by bol taký ?nechceme zas nič extra drahe keď vieme že malé s toho rýchlo vyrastie a po prvom bábätku kocik dali už prec
@anonym_autor ak je tá možnosť, treba ísť do predajne a vyskúšať ako sa s nimi manipuluje. Ja som bola presvedčená že chcem kinderkraft, lebo spĺňal všetko čo som chcela ale tak nahovno sa s ním chodilo po rôznych terénoch že sme skončili pri Cybex, ktorý bol dvakrát taký drahý ale to ovládanie išlo ako po masle.
@anonym_autor tak kupte bugaboo z bazaru 😅. Mali sme bugaboo po stašom dieťati odloženy.
@anonym_autor tak kupte bugaboo z bazaru 😅. Mali sme bugaboo po stašom dieťati odloženy.
@nyphadora bugaboo už nechceme neboli sme mi moc spokojný a ani malý hlavne zo športovou častou

Ahoj, my sme mali kinderkraft nea a bola som uplne najviac spokojna. Vanička je veľká, prejde aj ťažšiu trasu, bol 2 v 1 so všetkým príslušenstvom a dostali sme aj vajíčko. Dokonca som ho momentalne videla v zľave z nejak cez 600€ na 300😀