Aké máte skúsenosti s bielym kočíkom?

radusanight
27. jan 2014

Máte alebo mali ste biely kočík velmi sa špinil aleb aká prevencia proti spineniu

cekankacamomille
27. jan 2014

my sme mali biely. bola to trojkombinacia, konkretne cam/elegant family 2012. biely ako sneh. material je kvalitny, preto som s cistenim nemala najmensi problem a vobec nelutujem, ze sme sa pre biely rozhodli 🙂 bud som potah hodila do pracky, alebo vyprala rucne a nechala v pracke len preplachnut. alebo ak islo len o nieco malinke, tak namocena hubka to vyriesila 🙂 tym, ze to nie je kocik pre babiky, ale pre zive dietatko, aj napriek castym presunom autom a behaniu hore dole sa kocik nespinil dako extremne. ako som spominala, nelutujeme 🙂 a ja milujem bielu farbu. anjelska biela 🙂 teraz je dost v mode cierna, co mi v pripade kocika pre dieta pride dost morbidne, kedze dieta je radostna udalost. POZOR!!! moj nazor!!! zelam vsetko dobre ;)

jarkaleskova
27. jan 2014

pokial vela cestujete autom,tak skor nie....

huginko
27. jan 2014

my sme mali športový kočík biely v kombinácii so zelenou a čiernou...prevaha bielej.ja by som už biely nechcela. skladali sme ho často do auta,a predsa len, aj ked som sa snažila, nevyhla som sa ušpineniu...síce sa dal oprať ale už to nebolo ono.takže biely už nie.zato hlboký kočík som mala čierny v kombinácii s oranžovou a ten si neviem vynachváliť. elegantný, čistý a lahko kombinovatelný s čímkolvek.hlboký som si nechala pre druhé dieťatko, športový som predala...

lucikaa
27. jan 2014

Aj ja mam biely kocik, hlboku cast sme pouzivali cca 6 mesiacov a prala som asi 2krat, aj to len kvoli mikrospinam 🙂 sporotvu cast pouzivame zatial 5mesiac a este som neprala. kocik vyuzivame na 120%, vykladame, nakladame do auta a nie je problem. ak sa najde nejaka smuha, staci ocistit hubkou a je cistucky. takze pre mna biela farba nie je problem.

lucinocka
27. jan 2014

ja by som si biely nikdy nekupila...mali sme svetlomodry a hrozne na nom bolo vidno spinu...hlavne, napr. ked siel nejaky velky pes, tak som svoju maltezacku hodila hore na kocik, lebo nedal sa ovladat jednou rukou...v aute takisto , pocas skladania, pocas dazda, snehu...ved to musi vyzerat hrozne

moonglow
27. jan 2014

my mame teraz CIERNY kocik, len sportovu cast, a periem ho raz mesacne, aj to je uz zafulany az strach a pritom je velka cast zakryta farebnou podlozkou a synovi davam na topanky navleky... ja ale dost chodim autom a kocik skladam, vykladam, prenasam... udrzbu bieleho sportoveho kocika si neviem ani predstavit ... hlboky este OK, ale sportovy by som vybrala v inej farbe

83lenka83
28. jan 2014

Ja mam kremovy skoro biely a pouzivam sportovu cast cca 6 mesiacov a zatial som len raz oprala nanoznik, ja som nad mieru spokojna a urcite by som nechcela tmavu farbu, spinu vidiet oveľa viac na tmavom.

jufka
3. mar 2017

Mamičky, prosím vás mala niektorá bile kočík z eco kože? Ak áno dalo sa to ľahko čistiť? A nezozltlo to po lete prípadne nepopraskala eco koža?
Ďakujem vám za kazducku radu 🙂

misaatko
3. mar 2017

@jufka mali sme biely z ecokoze, nelutujem. Uzasne sa cistil, ja som pouzivala iba svedsku handricku a cistu vodu. Ked som ho predavala vyzeral ako novy. Mali sme 3 kombinaciu, pouzivali sme 13m a zodrat sa nestihol a to sme mali polsky!