Aké máte skúsenosti s kočíkom Petite&Mars Royal3
Ahojte, prosím aké máte skúsenosti s kočíkom PETITE&MARS Royal3?
Ja mam tiez Royal 1
Na rovnej ceste uplne super 👍 Kludne sa da ovladat aj jednou rukou. Nic lepsie som dosial nemala ale ☝️ na nerovnom terene cista hrôza. Mal by mat odpruzenie vsetkych 4 kolies. Popravde ja som si to ani nevsimla. Je to des! Napriek tomu ho mam celkom rada. Royal 3 ma okrem toho uzasny vyber striech na kočík.😍 Skoda ze na 1 taka moznost nieje😔
Ak planujete prechadzky po meste chodte do toho!
@miaal ak môžem poprosiť neskôr nejakú recenziu, budem rada. Tiež plánujeme kúpiť, ale až koncom leta, zatiaľ je malý vo vaničke
@tosomjaosobne kočík už objednaný mal by prísť v utorok😁 snáď budeme spokojní ale určite napíšem ako sa ujal😀
Ja mam tiez Royal 1
Na rovnej ceste uplne super 👍 Kludne sa da ovladat aj jednou rukou. Nic lepsie som dosial nemala ale ☝️ na nerovnom terene cista hrôza. Mal by mat odpruzenie vsetkych 4 kolies. Popravde ja som si to ani nevsimla. Je to des! Napriek tomu ho mam celkom rada. Royal 3 ma okrem toho uzasny vyber striech na kočík.😍 Skoda ze na 1 taka moznost nieje😔
Ak planujete prechadzky po meste chodte do toho!
@wwwwerunka ďakujem🙏
@tosomjaosobne kočík už objednaný mal by prísť v utorok😁 snáď budeme spokojní ale určite napíšem ako sa ujal😀
@miaal ďakujem ❤️
@miaal ak môžem poprosiť neskôr nejakú recenziu, budem rada. Tiež plánujeme kúpiť, ale až koncom leta, zatiaľ je malý vo vaničke
@tosomjaosobne ja som s nim nemala problem ani na polnej ceste ci pokosenej luke (samozrejme pokial na nej niesu diery ci krtince) … jedine co mi kus vadilo bol silt striesky a ten uz je na Royal 3 trochu lepsie robeny
@tosomjaosobne ahoj, takže kočík už máme doma a pravidelne používame pár dní a som spokojná😁 malý tam má dosť priestoru a aj keď nemá kočíky rád, tak dneska v ňom zaspal a bol fakt spokojný❤️ v meste je super, ovládanie jednou rukou top... Jediné čo mne trochu vadí je ak s ním idem po nerovnom teréne ako mačacie hlavy tak tie predné kolieska počuť viac, ale beriem to nie je to kočík do terénu. Inak odpruženie tam je takže aj keď ho počuť malého nevytriasa, prešiel vpohode aj park a ihrisko.. a hlavne malý je v ňom spokojný. A v meste a obchode fakt super ovladanie a je ľahký. Dúfam, že s ním budem spokojná do konca kocikovania😄

@miaal ja sice len s Royal 1, ale super, presiel vsade, skladny, priestranny, nerozvrzgal sa, tak verim, ze ho iba vylepsili