Ako dlho ste používali kočík?
Ahojte dokedy ste mávali so sebou kočík?viem že je to individualne len ma zaujima kedy ste ho už prestavali nosiť so sebou🙂 ďakujem
Malý začal chodiť na 11m.
Odvtedy mi už do neho nechce ísť, chce chodiť pešo, tak ho už neberieme.
Ja si myslím že záleží od dietata 🤷♀️ staršia mala asi 2,5 roka keď sme prestali používať kočík…dlho vedela chodiť ale po pár uliciach už fnukala že ju bolia nožičky 😅 mladšia ma 14 mesiacov a zatial nechodi ale ona je taká raketa neviem koľko ju udržíme v kočíku keď začne chodiť 🤣 už ako malička odtiaľ vyskakovala a musíme ju zapínať staršia ta tam vždy na pohodaka sedela
Od 1,5 toka kočík slúžil viac na prepravu vecí ako dcéry.
Od 2 rokov sme ho prestali používať úplne.
Zalezi to aj od toho, kde byvas (dedina-mesto), kedy dieta zacne chodit. V priemere od 2 rokov sluzil kocik iba na prepravu veci, avsak ked som byvala v meste, kde mi trvalo dojst z bodu a do bodu b 30 min.+ (a este som sa ponahlala) tak kludne do 3 rokov som dieta supla do kociara a sla. Vela znamych pouzivali kocik cca. do 5 rokov...
Od roka už vôbec, ani pri jednom.
Ked Mal rok a tristvrte, ale byvame v BA, takze V pripade potreby sme naskocili na.MHD🙂
Deväť mesiacov ani o deň viac
do 1,5 roka ale to väčšinou ak som išla na väčší nákup, aby bolo aj nákup kde dať.
Akonáhle začal chodiť, kočík sme predali.
Teraz bude mat 4 a ešte používame , ale na dlhé trasy a keď ideme do obchodu . Takto v rámci prechádzky nakúpim všetko - od kartónu mlieka až po baliky toaletakov a kocar odnesie🙂
My 3,5 😀😀 zlate casy, ked sme mali jedno dieta, muz s nim chodil obden na 2-3 hodinove prechadzky. Ano, aj s kocikom 😀
Syn ma 2r8m a prestali sme aktivne pouzivat minuly mesiac. Ale na rychle presuny, vylety a pod. ho este planujem vyuzivat.
Pri starsom, nikdy... dieta bolo "alergicke" na kocik. Takze parkrat som bola na prechadzke tak ze dieta na rukach a tlacila prazdny kocik a potom som to vzdala a sla do nosica. A druhe bude mat 3 a este pravidelne. Akoze obcas pospi, vylietat sa vylieta ale chodit sa mu nechce a zaroven je to pohodlne na odvezenie nakupu apod 🙂
Syn má takmer 3 a na dlhšie pešie presuny ho beriem. Alebo keď chceme zobrať veľa vecí na ihrisko 😄

moj syn ma čerstvo 2 roky a kočik ešte používame takmer na dennej baze