Ako dôkladne vyčistiť podarovaný kombinovaný kočík?

lucky7
24. mar 2017

Ahojte,
toto bude trochu hlupa otazka, ale neviem co mam robit. Mam trio (kocik, vec kde spi babatko, potom na nosenie na bruchu..), je to urobene z rifloviny - bolo mi to podarovane ako second hand. Umyla som co sa dalo teplou vodou a dizinfekcnym sprejom, povrchne, ale viem, ze to musim dokladne vycistit. Ako sa vlastne spravne umyvaju tieto veci? Ake prostriedky mam pouzit?
Vdaka za pomoc 🙂

map0007
24. mar 2017

@lucky7 ahojky, neviem nájsť aký to je kočík, nemôžete dať fotto.Ja keď odkupim kociarik, alebo aj kamoske som pomáhala.Ak má obyčajne sruby ktoré sa dajú odstubovat, vezmem manželovi, akucku, odsrubijem čo sa da dať dole a hodím do práčky čo vojde a vyperiem.Ak je zložitejšia montáž ofotom na mobil aby som vedela čo kde ide naspäť.Viem že sú aj kočíky čo majú len tie nití čo sa nedajú dať dole,tak to hodím do vane a poriadne ocistim práškom na prianie prípadne jar.A osprchujem nechám odkvapkať a vysušiť vonku ak fuci a svieti slniečko.

janickacrazy
24. mar 2017

@lucky7 No neviem teda v akom stave to je, ked to chceš tak intenzívne čistiť. Ja som si kúpila tiež kočík trojkombináciu z druhej ruky a teda bol ako nový a čistý, vobec som ho nečistila ani nedezinfikovala. Nech si dieťa buduje imunitu od začiatku, nejaký ten bacil ho hádam nezabije. Vačšina kočíkov sa dá zvliecť a oprať v práčke, neviem aká to je značka, ale sú aj také, čo sa nedajú. Ak je v zlom stave a nedá sa poriadne vyčistiť, tak by som radšej kúpila nový alebo teda nejaký z bazaru, ale v perfektnom stave, je ich v ponuke habadej.

sykorkauhliarka
24. mar 2017

kocik, vec kde spi babatko, potom na nosenie na bruchu..tak tomu nechapem to co je za kociar?

erickatt
24. mar 2017

@sykorkauhliarka asi mysli vaničku a klokanku

sykorkauhliarka
24. mar 2017

@erickatt tak to uz je aka kombinacia a este ze trio.....
@lucky7 ak si myslela klokanku tak tu rovno zahod do kosa

lucky7
autor
24. mar 2017

@sykorkauhliarka Ano, myslela som klokanku - nevedela som ako sa to vola. Zijem okolo 17 rokov v zahranici a ok...je to hanba, ale niekedy neviem ako sa co nazyva v slovencine (preto to vyjadrovanie..☹). Ked mi to darovali, volali to trio.Je tam ten kocik, potom taky stojan, potom ta vec ktoru neviem nazvat, ktoru som nazvala vec na spanie dietata (kde rada chodi spat macka ak sa jej podari dostat do izby, kde mam tieto veci), potom ta klokanka. Je to v dobrom stave. Kedze to je pouzite, chcem si byt ista, ze je to bude ok. Ta klokanka, preco ju mam zahodit?

sykorkauhliarka
24. mar 2017

@lucky7 pretoze v nej vysi dieta za genitalie a poskodzuju sa tym bedrove klby....hacka? mozno to nieje klokanka ale ergonomicky nosic ....posli foto tych veci....tazko sa radi ked nikto nevie co to mas ...

erickatt
24. mar 2017

@lucky7 skus len mydlovu vodu a ocot. A nechaj vysušiť

lucky7
autor
24. mar 2017

Nepodarilo sa mi dat sem fotky, ukazuje mi to chybny format fotky. Su tam tri veci (jedno na prechadzku, jedno na spanie, jedno na auto), ktore sa daju pripnut na (ospravedlnujem sa za moju slovencinu) tu vec so styrmi kolieckami a na ten stojan, plus klokanka a taska. Ako som sa pozerala, da sa ta riflovina s matracom dat prec bez problemov a dat do pracky a zbytok sa da v pohode umyt vo sprche. Len ta bezpecnostna sedacka - ta riflovina sa neda dat prec a su na nej flaky, to budem musiet umyt vcelku. Dakujem za rady 🙂

martinka2609
Autor odpoveď zmazal
Zobraz