icon

Ako ste spokojný s kočíkom Concord Neo?

maximilian
25. apr 2009

Zdravím, dnes ma zaujal tento kočík, chcem sa spýtať báb čo ho majú , ako sú s ním spokojné? Čo kolieska ako sa správajú, či nehrkocú. Dakujem za každú skúsenosť. 🙂

drobcek24
20. feb 2012

@kvetinka64 gratulujeme k babatku a vela mliecka prajeme 😉 krasne miery a super datum narodenia bude mat dobre rodne cislo 😀

@asimon napiseme, uz sa tesime 😀

kvetinka64
20. feb 2012

asimon
Ahoj dakujeme za poslanie, dam hned vediet ked kosik dorazi, uz sa tesim akurat ho dame na kocik a mozme ist na prvu prechadku s drobcom :o)))

matina25
21. feb 2012

@asimon
Ahoj, dakujeeem. Dnes - zajtra urcite dorazi, dam Ti vediet, ked si ho vyzdvihnem 🙂 pa

kvetinka64
22. feb 2012

asimon
ahoj,
tak hlasim ze dnes mi dorazil kosik, uz mi ho boli aj vyzdvihnut :o)) tak sa vytesujem. Dakujem este raz za spolupracu :o)))

asimon
22. feb 2012

@kvetinka64 nemas za co a nech sluzi na to na co ma 😉 k spokojnosti 🙂

matina25
22. feb 2012

@asimon
Ahoj, aj k nam uz dorazil, prave som ho namontovala, sedí aj na 2009-tku a je super. Velka vdaka za dorucenie :D

asimon
22. feb 2012

@matina25 supeeer,som rada,ze sedi...ja si uz vychutnavam pocit,ze nakup z potravin u nas v dedine nemam na boku ale supnem ho pod kocik 😉

asimon
23. feb 2012

@drobcek24 ahoj...ku tebe kosik este nedorazil?

home1
21. mar 2012

@asimon
@matina25 ahojte ako ste objednali ten velky košík na neo?ja som ho objednala v predajni na SK a čakala som nan mesiac a stale nedorazil-tak som zrušila objednavku 😠 😒

asimon
21. mar 2012

@home1 ahoj my sme si ho objednavali z nemeckej stranky...ale vyzdvihla som ho v Nemecku u svagrinej...lebo tam bolo smiesne postovne...na SK si uctuju 25 €...:-\

home1
21. mar 2012

@asimon och,takže nemam šancu si ho kupiť?kolko to vyšlo aj s poštovnym na SK-tych 25 a plus k tomu kolko stal tam ten košík?a kolko asi trva kym ho pošlu? Ja už som obvolala snad všetky detske obchody s kočíkmi na SK a vraj skôr ako za 2 mesiace by nebol ☹

asimon
21. mar 2012

@home1 vyslo to tych 37,90€ plus 4€ postovne ale boli sme 4 babeny,takze postovne vyslo kazdu 1€...skoda,ze si nenapisala skor...mohla si byt 5ta...my sme to priniesli autom...a uff,uz tam tak skoro nepojdeme...najskor v lete...skus poziadat tu nacMK spojte sa viacere a rozdelte postovne...ten kos sa oplati...konecne don zmestim nakup...😉

asimon
21. mar 2012

@home1 v Nemecku bol cca do 3 dni od objednavky...

home1
21. mar 2012

@asimon ja som sa neozvala preto lebo som ho mala objednany v bambini obchode-lenže tam stale slubovali že dojde dojde a po mesiaci ma prešla trpezlivosť a objednavku som zrušila ☹ dáš mi link na tu nemecku stranku? Mna už tiež tento krpaty košík prestal baviť a už som chcela predať cely kočík 🙄

asimon
21. mar 2012

@asimon skusila si aj obchod www.predeti.sk...oni su vyhradny dovozcovia kocikov Concord na SK...

asimon
21. mar 2012

@home1 juj to predeti som chcela poslat tebe...nie sebe 😉

home1
21. mar 2012

@asimon ano volala som aj im-vraj skôr ako za 2 mesiace by nebol...a to je dllllho 😒

home1
21. mar 2012

@asimon vieš dobre po nemecky?ja som sa do toho niak zamotala..zaregistrovala som sa tam a prišiel mi niaky mail a niak ho neviem preložiť 😅

home1
21. mar 2012

@asimon tam sa neda kupovať na dobierku-iba im najprv poslať peniaze na učet,však?da sa tam niak dozvedieť za aky čas to mam na SK?

home1
21. mar 2012

@asimon prosím ťa,objednavam si ten košík s tej stranky ale neviem sa vysomariť ktory druh platby mam zadať 😔 vieš mi preložiť tie druhy? to druhe je že mu pošlem peniaze na učet a to prve a tretie je čo?

asimon
21. mar 2012

@home1 ahoj bola som mimo siete...ano aj my sme najskor poslali peniaze...u nas to objednavala jedna z nas...ja nie...neviem dobre po nemecky...

home1
21. mar 2012

@asimon vdaka...ja neviem po nemecky nič..to skôr po anglicky.....niak sa k tomu už dopracujem.....mam aj prekladač-aspon ako-tak mi to preloží.. 😉

matina25
22. mar 2012

@home1
Ahoj, uz asi pisem neskoro, nechodim sem pravidelne 🙂 Ak si este neobjednala, tak na tej stranke si mozes vybrat jazyk. Vpravo hore by si mala mat na vyber (take tie vlajocky), anglictina tam bola urcite. papa

mimi321
1. aug 2012

@maaja ahoj prosím ta ako si bola spokojná s tým concordom neo? Nevrzgal po dlhsej dobe pouzivania napr. po roku?

mimi321
2. aug 2012

@asimon
@drobcek24
@matina25 baby nemáte náhodou na predaj ten pôvodný malý košík na neo? ak áno za koľko?
@kvetinka64

asimon
2. aug 2012

@mimi321 mam na predaj 😉

cherryblossomgirl
2. aug 2012

Dievcata, nepredavate niekto velky kosik ku kociku? 😉

mimi321
2. aug 2012

@asimon uz som zohnala ale ak by to nahodou nevyslo lebo to nie je moc iste za kolko cca?

zuziatko
18. okt 2012

Ahojte

nepredáva niektorá náhodou Neo športový ??