icon

Ako ste spokojný s kočíkom PP Pliko mini?

eimiky
8. jan 2011

Má ho niekto...

Strana
z2
kvetinka211
17. júl 2012

@vavrenka ano, uz som ju nasla ... tiez vdaka predavacovi v auparku, bola som sa tam opytat ... takze si pliko nakoniec kupila? Dufam ze s nim budete spokojni rovnako ako my 😉

vavrenka
17. júl 2012

@kvetinka211 hej kupila a teiz som sla do auparku kvoli tej rucke, ti musia mat zabavu 😀 , dakujem za IP, potesila, lebo som z financnych dovodov kupila pliko namiesto maclarena a trepem si halvu, lebo sa bojim, aby pliko bolo pohodlne a dlho funkcne..

kvetinka211
17. júl 2012

@vavrenka no podla mna vydrzi, a keby nie, vsak to ma dva roky zaruku ... myslim ze by si mali trepat hlavu skor tie co daju vyse 300e za golfky 😉 Mne sa tam v pohode vyspi, teraz sme tak tyzden spavali, nozky mu samozrejme uz trosku visia dolu, ale to mu nevadi. Lepsie mi ale spi v sede, lebo neznasa ked mu sklopim sedadlo, ktore sa inak da krasne sklopit takmer az do lahu. Myslim ze mu je v nom pohodlne .. a ono je to uz v tomto veku takmer jedno, lebo aj tak sa stale viac pyta sam bezkat ...

sisaklenkova
18. aug 2012

@janka2110 vari ma 35cm siroku sedacku??? to je super, na taky malinkaty kocik by som to teda nepovedala! super

sisaklenkova
3. sep 2012

@lodgermaniacka a ta novinka "denim" je tiež super na doladenie, však? teraz je akurát akcia na Pliko mini, tak zvažujem, že ho kúpim len na také presuny, nákupné centrá a malé výletíky, malá bude mať 2r, nemám už záujem veľa investovať do golfáča..

vavrenka
19. nov 2012

@kvetinka211 ahojcek, nemozem spat, tak som tu na na nete 😅 , chcela yb som sa psyta - pouzivas pliko mini aj teraz? ja osm chela, ael ked tam dam fusak, tak malu nezapnem ☹ a som nahrata.. ako to riesis ty? a este zohnala is niekde k nemu madlo? dakujem

kvetinka211
19. nov 2012

@vavrenka Ahoj, no chcela som kupit ten original nanoznik, ale v obchode mi tvrdili ze je to blbost a ze je to vraj letny kocik, co ma teda trochu vystrasilo a obcas rozmyslam ci som si predsalen nemala nechat gesslein 🙂 Ja som skusala dat fusak, ale mala som pocit ze by sa smykal, takze som to poriesila tak, ze som kupila kvalitnu teplu kombinezu, tak snad nezamrzneme. Mne uz ale velmi nechce sediet v kociku, je to zakazdym velky boj ho tam dostat, najprv ho mal srasn rad, ale teraz uz chce sam bezkat a objavovat .. problem je ze stojime kadzych 5 m a pozorujeme svet a kym prideme na zastavku, tak prejde aj hodina a to ho este mozem aj niest na rukach medzitym, takze predsalen na dlhsie presuny potrebujem kocik. Ani ked prsi nemozem ist von, lebo neznasa prsiplast na kociku. Takze chodime s kocikom ked je pekne a ked sa mi ho podari tam posadit :D No take blbe prechodne obdobie, dufam ze cim skor bude rozumnejsi a prejde viac km. Ked nasnezi tak budeme asi uplne v keli ... to sa budeme len sankova okolo domu. Ale to som ani gessleinom nemohla minuly rok chodit, lebo uplne najvacsiu clapkanicu v kombinacii so zle parkujucimi autami nezvladal ani ten.
Madlo som nezhanala, myslim ze mojmu syncekovi by sa ani nepacilo.

thempting
15. okt 2013

Ahojte PP Pliko Mini Aloe(zelený) som kúpila v júni je super priam nad moje očakávania 🙂 sedacia časť je väčšia ako na iných normálnych športových kočíkoch a to druhý máme Tako Captiva Slide a má menšiu sedaciu časť ....pláštenku som tiež napasovala zo starého kočíka a madlo som si dokúpila chicco liteway a tašku Pinkie ...je malý, ľahkí, skladný prejde aj horší terén, rúčky sa dajú výškovo nastaviť. Malý ma rok a pol ale vyzerá na viac ako dva má 14kg a cez 92cm a má tam ešte veľa miesta. Čo sa týka farby cez leto na kočík nesadali vôbec mušky, poťah sa dá dať ľahko dole a vyprať prala som ho najmenej 20 krát a farba je stále rovnaká krásna. Košík unesie dosť aj nákup bežne tam dávam aj cez 6 kíl a niekedy aj viac 🙂 Kolieska sú z tvrdej gumy trochu hrkocú ale to každý golfáč a je trocha odpružený, dá sa polohovať až do úplného ľahu. Ďalšie otázky rada zodpoviem 🙂

zviz
30. dec 2013

@thempting prosím ťa a kde si ho kupovala? Videla si ho predtým aj naživo? Chcela by som ho kúpiť, ale nenašla som ho vystavený v žiadnej predajni ☹.

thempting
30. dec 2013

@zviz Ahoj objednávala som ho z www.kociky.sk pretože som ho potrebovala čo najskôr a tuším za necelý týždeň som ho mala doma(v iných obchodoch ho nemali na sklade a bolo treba čakať tri týždne)....nie nevidela som ho naživo ale riskla som, páčil sa mi hneď na prvý pohľad a neľutujem je úplne super

Strana
z2