icon

Ako uspať syna bez kočíka?

Včera o 12:48

Ahojte dievcataaaa zlomil sa nas kocik ktory syn miloval od narodenia inac nezaspi uz som skusala aj ho nechat velmu unaveneho ani tak tapkanie nepomaha ani na rukach sucha sa dole prosim vas mam ho nechat trosku plakat a zaspi sam alebo co😪😪😪😪😪 na novy kocuk si dovolit nemozem ma 16 mesiacov

anonym_6dda16
Včera o 12:49

Pozri marketplace, bazos.. tam ludia predávajú kočíky za smiešnu sumu. Pripadne napis do skupiny odkiaľ si, ci nema niekto na podarovanie

autor
Včera o 12:51
@anonym_6dda16

Pozri marketplace, bazos.. tam ludia predávajú kočíky za smiešnu sumu. Pripadne napis do skupiny odkiaľ si, ci nema niekto na podarovanie

@anonym_6dda16 ja by som ho uz mile rada od toho odnaucila mozno to je znamenie ze preco sa zlomil aby sa naucil pekne spinkat v posteli 😪 len on vydrzi aj 7 hodin byt hore dam ho do posteli a on nezaspi

anonym_13a628
Včera o 12:51

@anonym_autor tak nemoze navzdy spat v kociku, chvilu to bude tazsie, ale aspon sa nauci uz spat aj inde. drzim palce

zavana
Včera o 12:52

No mozno by si to fakt mala brat ako znamenie, ze si treba uz od kociara pekne krasne odvyknut... 🙂

anonym_61744a
Včera o 12:56

@anonym_autor kočík vieš zohnať aj v miestnej skupine zadarmo, na swapoch, v charite. Kľudne aj v skupine darujem. Budeš mať aj 3 kočíky.

viestta
Včera o 12:56
@anonym_autor

@anonym_6dda16 ja by som ho uz mile rada od toho odnaucila mozno to je znamenie ze preco sa zlomil aby sa naucil pekne spinkat v posteli 😪 len on vydrzi aj 7 hodin byt hore dam ho do posteli a on nezaspi

@anonym_autor zaspi aj mimo kocika, sice par dni to bude trapenie pre vsetkych zucastnenych, ale nakoniec sa nauci spat v postielke. Tak ci tak by raz musel ist spat inde, vsak v kociari to uz nie je ani pohodlne a uz vobec nie bezpecne.

autor
Včera o 13:00
@viestta

@anonym_autor zaspi aj mimo kocika, sice par dni to bude trapenie pre vsetkych zucastnenych, ale nakoniec sa nauci spat v postielke. Tak ci tak by raz musel ist spat inde, vsak v kociari to uz nie je ani pohodlne a uz vobec nie bezpecne.

@viestta a co ho mam ndchat hore az uplne do unavy? A zaspi sam? Uz ked vidim ze by spinkal ukladala som ho po 5tich hodinach spat zaspal mi tak do 10 minut teraz on vydrzi aj 7 hodin byt hore a aj tak nezaspi sam

crazy_cat_lady
Včera o 13:04

Tak si zatial kup lacny kocik z marketplace-u/bazosu

viestta
Včera o 13:06
@anonym_autor

@viestta a co ho mam ndchat hore az uplne do unavy? A zaspi sam? Uz ked vidim ze by spinkal ukladala som ho po 5tich hodinach spat zaspal mi tak do 10 minut teraz on vydrzi aj 7 hodin byt hore a aj tak nezaspi sam

@anonym_autor tak ho uspis. Ako, to uz musis zistit sama. Oducanie od spania v kociku je to iste ako oducanie od cumla. Raz sa to oduci a dovtedy treba vydrzat.
Ja si neviem predstavit nechavat dieta, ktore uz chodi spat v kociari. Vsak zobudi sa, zacne sa hrabat von a moze si ublizit...

autor
Včera o 13:09
@viestta

@anonym_autor tak ho uspis. Ako, to uz musis zistit sama. Oducanie od spania v kociku je to iste ako oducanie od cumla. Raz sa to oduci a dovtedy treba vydrzat.
Ja si neviem predstavit nechavat dieta, ktore uz chodi spat v kociari. Vsak zobudi sa, zacne sa hrabat von a moze si ublizit...

@viestta ja ho prelazam k nam do posteli zaspi a do 2 mimut ho prelozim.nenecham ho tam spat

autor
Včera o 13:09
@viestta

@viestta kocik pouzivam na uspavanie potrebuje ten pohyb

viestta
Včera o 13:10
@anonym_autor

@viestta kocik pouzivam na uspavanie potrebuje ten pohyb

@anonym_autor pozri sa, poradila som. Ako sa zariadis je uz na tebe

parvinka0001
Včera o 13:25

Baby ti tu píšu normálne ale ty len výhovorky . Čo si čakala že napíšu pošli účet pošleme ti peniaze na nový kočík 🤦 nemáš naň tak sa odnauci či chceš či nie

dom_evi
Včera o 13:32

treba ho skusit vyreklamovat alebo dat opravit, viem ze niekde dokonca vedia kociky aj pozicat v pripade opravy...

anonym_515c69
Včera o 13:34

To si ho tam chcela uspavat do 5 rokov? Cim skor si odvykne, tym lepsie. Neviem, aku radu vlastne cakas.

anonym_f0d9c6
Včera o 13:34

Zrušiť kočík,resp sám vypovedal, takže super
Zlozvyku sa treba zbaviť a čím skôr tým lepšie

anonym_0c8b76
Včera o 13:47

ked nebude mat inu moznost tak zaspi... par noci urevanych vydrzis a ani sa nenazdas a spi sam ..

anonym_85df03
Včera o 13:56

Normálne keď chce spať v kočíku kúp si kočík alebo pozri či niekto nedaruje. Preco by nemohol spať v športovom kočíku? Veď to je malé dieťa. Keď kočík nemáš uspavaj ho v pohybe keďže ma rad v kočíku že ide tak ho daj na ruky a uspavaj. Alebo ak niekto daruje nosič tak ten. Alebo si kúp fitloptu a skús tam. Nenechaj ho vyplakať ani ti nezaspi od únavy. Preunavené dieťa sa hrozné uspáva, je to fakt náročné ako keď je malo unavene. Akoze tieto rady že vydrž, nechaj ho trápiť sú úplne scestné. V noci ho tiež uspi na rukách alebo z tých tipov čo som dala a potom daj k vám na posteľ. Nie každé dieťa ma rado postieľku.

anonym_216a38
Včera o 14:19

zaujimavé že tu zaznelo niekolko krát že sa dá kočík kupit lacný alebo v skupinách na darovanie , dnes som videla min 3 inzeráty že darujú kočík
a autorka nereaguje melie si len svoje ako syn nevie bez kočíka spať
keby moje dieťa zaspavalo len v kočíku tak ho zoženiem čo najskôr a nevypisujem na MK
syna som na poobedny uspávala v kočíku do 2,5r kedže v posteli ani za svet

777januska777
Včera o 14:27

A nemozes byt par krat pri nom, ked spi? Vies nebudes ho prekladať nikde, ale bude citit teba aspon. Potom mu to bude ľahšie odučit sa od kočíka.

martinka13
Včera o 14:30

Asi nebude naveky spať v kočíku. Využi situáciu a naučí sa spať aj normálne. Isto nebude hore 24/7

a0
Včera o 14:32
@anonym_216a38

zaujimavé že tu zaznelo niekolko krát že sa dá kočík kupit lacný alebo v skupinách na darovanie , dnes som videla min 3 inzeráty že darujú kočík
a autorka nereaguje melie si len svoje ako syn nevie bez kočíka spať
keby moje dieťa zaspavalo len v kočíku tak ho zoženiem čo najskôr a nevypisujem na MK
syna som na poobedny uspávala v kočíku do 2,5r kedže v posteli ani za svet

@anonym_216a38 no buď je jednoduchšia alebo očakávala, že jej niekto pošle peniaze na nový 😅🤷🏼‍♀️. Možno kombinácia oboch možností.

lauriik
Včera o 16:06

Baby ale ved 16m dieta este potrebuje kocik. Aj na prechadzky a podobne. Ja by som teraz neriesila nejake odnaucanie od kociku, na to este bude cas. Tiez mi dcera do 3 rokov spala v kociku a potom sa sama rozhodla ist do postielky.
@anonym_autor Skus tie darovacie skupiny alebo z druhej ruky za par € kupit hocijaky ked nemas peniaze.

anonym_20138a
Včera o 16:14

Kupis aj za 20eur pouzivany a mozes ho mat raz dva doma.Na bazosi je vela kocikov,staci ho otvorit,zavolat a ist pren.

anonym_20138a
Včera o 16:15

Ale ak nemas ani tych 20eur tak to uz je velmi zle.

autor
Včera o 19:41
@a0

@anonym_216a38 no buď je jednoduchšia alebo očakávala, že jej niekto pošle peniaze na nový 😅🤷🏼‍♀️. Možno kombinácia oboch možností.

@a0 co prosim ja necakam od nikoho nic ziadne peniaze nechcem od nikoho ja chcem len radu

autor
Včera o 19:43
@parvinka0001

Baby ti tu píšu normálne ale ty len výhovorky . Čo si čakala že napíšu pošli účet pošleme ti peniaze na nový kočík 🤦 nemáš naň tak sa odnauci či chceš či nie

@parvinka0001 hahahaha nepisala som sem pod zamienkou ze chcem peniaze na novy kocik toto je fakr smiesne a niesom ja stale na mobile iba teraz reagujem