icon

Ako vybrať ideálnu farbu kočíka?

hanicka1995
20. feb 2024

Ahojte mamičky.
Vybratý máme kočík z ktorého farby dostupné sú - béžová, čierna, šedá, tmavo zelená..
Ja som bola za béžovú, čakáme chlapca, a partnerovi sa táto farba nepáči pre chlapca...:(
On je za tmavo zelenú, ale ja sa bojím tej farby - je veľmi špecifická.. aj keď je krásna a výrazná. Neviem ako by som ladila doplnky, fusak, atď..
Od čiernej ma všetci odrádzajú, a šedá je fajn, pekná elegantná univerzálna...ale mám k nej neutrálny postoj.
Podľa čoho sa mám prosím riadiť ? :/
Vždy som sa na túto chvíľu tešila, no celkom ma to ubíja :D

Strana
z2
candii
20. feb 2024

@simona20201309 vždy existuje kompromis.. keď chlapovi poviem, že mi do toho nebude kecať a vyberiem si čo sa len mne páči a on ma byt len ticho a kyvat hlavou alebo nech si porozpráva ale bude tak ako ja poviem, tak je pod papučou 🤷🏼‍♀️

sofia1979
20. feb 2024

@simona20201309 no ona si nieje istá preto píše aj tu. A myslím si, že nieje zle sa aj s manželom poradiť niekedy môže mať fakt lepší vkus nápad

zorkahorka
20. feb 2024

Ja som kupovala sivy. Pre syna. Ak by bolo druhe dievca, je to fajn neutral.
Zelena moze o par rokov vyjstz mody. Ak chces druhe dieta a nemenit kocik, ber nadcacovku

dixitka
21. feb 2024

Mne sa veľmi páčia tmavozelené kočíky, a aj také do tyrkysova… aj som taký mala vybratý (pre chlapca), ale potom som našla rovnaký v béžovej v akcii o 200 eur lacnejší, tak teda mám béžový :D je krásny tiež, vlastne som sa hneď rozhodovala medzi tými dvomi farbami, ale občas mi je ľúto za tým zelenkavým 🙂 inak mám pocit, že béžové akosi prišli do módy, vídam ich omnoho viac než pred rokom, keď som vyberala ten môj.
Sivé kočíky sa mi veľmi nepáčia a čierny som nechcela kvôli možnému vyblednutiu a prehrievaniu v lete.

Každopádne vyber podľa seba, väčšinu času budeš kočíkovať zrejme ty, nie muž 🙂

Strana
z2