Ako vybrať kočík pre rôzne terény a mestá?
Ahojte, postupne sa pozerám pre kočík pre naše prvé bábo, termín mam v septembri, no nejak si neviem vybrať do akého kočíka ísť.. Prvotne sa mi veľmi zapáčil Cybex Priam, no ako čítam, je dosť veľa reklamácií podvozku.
Hľadám kočík ktorý by zvládal aj horší terén, dedinu, poľné cesty ale aj mesto samozrejme, nech sa jednoducho ovláda/skladá.. ideálne možno ak by bol kompatibilný aj s vajíčkom, či neskôr prechodom na športový ako je Priam.. Existuje taký ? :D Pozerám po zn. VENICCI Tinum, Cybex Priam, JOOLZ, Maxi-Cosi, či Britax. Sama vlastne neviem čo ešte konkrétne hľadám.. zatiaľ len takto, niekedy o mesiac pôjdeme aj osobne do obchodíkov, no teraz by som rada aspoň aký taký prehľad mala, po čom asi je lepšie pozerať 🙂
Čo by ste odporúčali ? S čakým mate konkrétnu dobrú či zlú skúsenosť? 🙂 ďakujem!!
Ja som team Thule a bugaboo, pre jedno(prve dieta) skor bugabook, pre dve je thule jasna volba😆
Za mna velka spokojnost s joolz
Chicco trio aktiv! Trojkolka, prejde po lese aj po meste, zlozis jednou rukou. Prvého syna som vozila cez 2 roky, keď mi bolo treba nakúpiť a ist polhodinu pešo. Druhy ma 1,5 roka a teraz rozmýšľam nad surodeneckym. Keby mame vacsi vekový rozdiel medzi deťmi, využila by som ho určite aj pri treťom dieťati bez problémov. Športovú časť a vnútro vaničky sa dá prať v práčke. Perfektne sa s nim jazdí, nikdy nebol pokazený.
Vrelo odporúčam.
Do terénu je dobrý bugaboo fox..ja som zvažovala tento a cybex a bolo nám v obchode povedané, že cybex je taký auparkovy kocik 😀a keďže my mame radi aj Tatry, tak vyhral Bugaboo, thule nám vraveli, že sa zvykne prevážiť, ak je zle umiestnená taska, tým že ma len tri tie kolieska a vraj je už moc velky, ale bugaboo je tiež dost velky, tak toto neviem povedať..ak máte svoju predstavu tak vám isto poradia..my sme boli vo Vandastore v Ba, ale tie vhodne do terénu su asi tie bugaboo a thule
My sme sa rozhodli pre Venicci Upline 2, zvládne aj ťažký terén. 😊
A taktiež ma veľkú priestrannú hlbokú časť, čiže s fusakom sa dieťa zmestí perfektne a ma dostatok miesta. 😊
Ja som odvozila obidve deti v cynex priam a bol super aj dolesa sme s nim chodili a aj v zime. Mam ale ten o jeden starsi model nie uplne najnovsi a stale je ako novy, nic nevrzga…ja som bola s nim velmi spokojna, az mi je luto sa ho teraz zbavit 🙈 maly sa narodil 4,5kg a bol vo vanicke vyse 6m, takze priestranna je dost.
Je ale pravda, ze som sa bavila v predajni ked sme boli kupovat autosedacku a pani mi hovorila, ze maju na ten novy podvozok velmi vela reklamacii, ze az uvazuju ze ho prestanu predavat.
Ja by som teraz isla asi do bugaboo…
@pl2y No pozerala som aj tie Bugaboo ze ich odporucaju skôr do terénu, lenže mne sa tie kočíky ale že absolútne výzorovo nepáčia :D tak hľadám nejaký stred, aj vhodné do terénu aj na pohľad pre mňa pekné 🙂 zas nebudeme chodit len po nerovnej lesnej ceste, ale predpokladam že skôr budeme niekde v prírode ako v meste🙂
Ja ta úplne chápem 😀mne sa páčil ten cybex a stokke to boli take dizajnovky pre mna ale napokon sme išli na funkčnosť 😀a u nás tuto v okoli skoro všetky mamičky majú bugaboo a väčšina ešte aj rovnaký taký sedy, tak asi som bola ovplyvnená aj tým, že som ich stále videla a zvykla som si😀ale zas najmä ta vanička nie je úplne dizajnová a to mas polroka, ta športová časť sa mne už paci
Bugaboo u nás zvládol všetko, chodila som s nim aj behať, bol to Donkey... A teraz som pre ďalšie kupila buffalo... Novšie verzie určite fox 3 alebo 5 🙂

pre prvého sme mali Priam a aj pre druhé som kúpila Priam, chcela som inú farbu vaničky 😀 Ja som s ním bola veľmi spokojná