Ako vybrať vhodný kočík pre novorodenca?
Ahojte mamičky a oteckovia .Idem si pre radu .keďže aj ja sa za pár mesiacov pridám do klubu otcov chce zistiť od viacerých ľudí že aký kočík vybrať. Nejaké skúsenosti? Ďakujem
tak toto je riadne diskutabilné. asi záleží na tom že či prihliadaš na cenu alebo kvalitu. ale kedysi sa tak kočíky neriešili ako dnes a tu sme 😀
Treba sa ist pozriet a skusit co vam bude vyhovovat, ake mate preferencie 🙂 pokocikujete na predajni a uvidite.
@tomminoo záleží od mnoho okolností.
Ja som mala zimné dieťa, potrebovala som veľký kocik, aby sa mi tam zmestil fusak.
Chcela som väčší aj preto, aby som v 4m nemusela kupovať nový, lebo malý sa mi nebude zmestiť do kočíka a do športového som ho dat určite nechcela.
Co sa tyka skladania, tak som chcela co najjednoduchšie, keďže som s malým chodila aj sama. Kufor na aute mame veľký, takže s tým problém nebol.
Chcela som kocik, ktorý bude vhodný aj na horší terén.
Nakoniec vyhral cybex priam 4.0 off White. Ja som bola spokojná.
Za mna si ujasnit:kolko chces investovat do kocika a ci musi byt novy. Potom ako ste vysoki doma a tiez ake mate auto ( ci sa vojde do kufra), kde budete chodit, aky mate teren v okoli, ci budete viac pouzivat mhd, alebo dedina a polne cesty. Potom celkovy design. Keby byvate v prudkom kopci, zvazit e kocik, ktory pomoze vytiahnut kopec.
Ahoj tak naozaj aj tu je veľký rozdiel že či ti záleží na kočíku alebo nie
Ja osobne som kočík kupovala s tým že chcem aby som ho mala na dlho (hlboká športová verzia , 2 deti a schopnosť ho pripadne aj predať 😊
Išla som do cybex priam a neľutujem
Starám sa on poctivo je bez chybičky
Nie je to ale kočík do terénnu
Výhodou je že si môžem meniť poťahy; je možné ho zložiť so malého autá
Ja som spokojná
Osobne nič v zlom ale vidím veľa mamičiek ktoré nevyzerajú na športový životný štýl (beh hory a pod ) kúpia si thule a v mhd masaker sa vopchat pripadne ledva do autá aj
Takže ty si určí čo očakávaš od kočíka , aký mas cenový strop, terén či mesto,
Planujes ho využívať na roky alebo chceš hneď po vanicke meniť za iný športiak
Zvaz vysku teba a partnerky potom velkost vanicky v januari tam bude treba okrem babetka napchat aj fusak v lete chces aby do kocika prudil vzduch v zime ho potrebujes co najviac zakryt aby do neho nefukalo.material?na jar a jesen vyuzijes impregnovany vodeodolny material .kolieska moze mat tensie na mestsku asfaltku alebo traktorky na dedinske krkahaje..kompatibilita podvozku s autosedackou skladnost a narocnost zlozenia/rozlozenia pri prevoze. A potom uz take tie veci na paradu ako farba vzor.. chcete novy za jednu vyplatu? alebo pouzivany za polovicnu sumu? Ja by som napriklad uz nesla do trojkombinacie.kludne hlboky s konstrukciou a adaptermi na autosedacku z bazaru a potom o 6 mesiacov kupit kvalitny rychlo spratny sportak..

O pár mesiacov budem mať vodičak aké auto si mám kúpiť?... Toto je podobná otázka. Máme strasne malo info. Máte auto ak ano ake? Bývate v byte, v dome na dedine v meste? Kde ho budete skladovat? Kde sa budete najviac s kocikom pohybovat? Planujete s kočíkom sportovat chodiť na tury? Chcete iba vanikcu alebo dvoj troj kombinaciu? Nový alebo z druhej ruky? Aký je cenový strop? Chcete odpružený? Kolesa nafukovacie alebo penové... Tých parametrov je milion... Takže najskôr ai určite čo je pre vás rodičov dôležité a potom sa treba pytat.