Ako vyriešiť problém s defektami na kočíku?
Mate nejaky napad, cim vytvrdit kolesa, aby som uz nedostala defekt na kociku? Ja dne hlasim 8. kus.. co mi za 9 mesiacov kocikovania prijde ze hodne 😠 Okolo nas samy pichlavy krik, bodlac a bohvie co este, na jesen zasa gastany, no amen tma... je na TOTO nejake riesenie? Moj drahy nervy v kybli a nakazal kupit dalsi kocik... ale mne sa kvoli tomu uz dalsi - velky - kocik kupovat nechce, vsak uz mame treti a som spokojna 😝 Potrebujem velke kolecka na prechadzky... ale kazdu chvilu defekt :( Drahy si tak o dva tyzdne najde zas cas :( A moj kocik stoji v garazi a my ani do prirody nemozeme vyjst, len tak do mesta s golfacmi :( Na nic..
Takze ako na to?? Som ochotna to vystriekat hocicim, uz ma napadlo tam aj dat tu penu, cim sa vyplnaju skary na domoch, ked sa stavia... Slo by to? Dalo by sa s tym jazdit? Alebo sa to da urobit este nejak inak???
existuju take spreje, ktore sa pouzivaju pri autach na vyplnenie pneumatiky pri defekte.. je to len na dojazd a je nutna oprava, ale pre kocik by to mohlo posluzit na dlhsie... (stavebnu hmotu by som radsej nepouzivala) 😉
neviem ake velke mate kolieska, ale napr. do nasho sportaku pasuju duse na maly bicyklik co v cyklistickych potrebach stoja do 3 eur. takze ked som mala defekt, vymenila som si dusu sama (a ta predosla isla do kosa, lebo po 2 zalepenych defektoch sa spravil defekt vedla ventilu a ten sa uz zalepit fakt nedal).... mozno by bolo u vas riesenim "piate koleso"... kym by si manzel nasiel cas na opravu, jazdili by ste s "rezervou" a ked by deravu dusu zalepil, nechali by ste si zase tu ako nahradnu
defekt sme dávali opravovať viackrát, a jediné čo pomohlo bola opravná SLIME sada na dušové pneumatiky ktorá sa vstriekne do duše a ostáva tam tekutá viac ako 2 roky. Pokiaľ defekt už je, tak ho opraví, pokiaľ nie, tak len "čaká v pohotovosti" a v prípade defektu automaticky opraví (zalepí). Poradí si to s defektom do 3mm a vyšlo nás to cca 10€ na všetky kolieska kočíka a odvtedy máme pokoj
my sme brali odtiaľto: http://lpglubotice.sk/eshop/lpg/ostatne-nielen-...
vymenit kolesa...su tiez velke len nie nafukovacie a daju sa zakupit samostatne,, aj ja som mala na gumovych ale defekt som mala 2x

nedaju sa zohnat umele,resp. nenafukovacie kolesa na tvoj kocik??
no a ta pur-pena ,neviem ci by to nebolo moc tvrde... 😖