icon

Akú podložku do kočiara?

lalai
21. apr 2013

Ahojte baby, potrebovala by som poradiť podložku do kočiara, chystáme sa vymeniť vaničku za športiak a malý isto bude žužlať v kočiariku všetko možné aj nemožné 😀 . Ktorá je podľa Vás dobrá ? Mám obavy objednať cez net lebo neviem či sadne, radšej by som odškúšala niekde v obchode. Našli sme túto má ju niektorá ? Ste s ňou spokojné ? Vďaka za každú radu 🙂 pekný večer 😵

Akú podložku do kočiara?
acer11
21. apr 2013

aký kočiar?

kobrtko
22. apr 2013

to ja som asi dosť staromódna, len kukám na tie vymoženosti, ja som dávala froté uterák 😅

saranata
22. apr 2013

emitex(tie sadnu do všetkých typov kočíkov) alebo Pinkie (www.pinkie.cz) na tej stranke si zadas typ kočíka a vyhodí ti to vhodne podlozky, mam oboje a som spokojna 😉

peta_petruska
22. apr 2013

ja som davala plienku, ani ma nenapadlo, ze taketo nieco existuje...
vselico tam maly papal a kocik je uplne v pohode, omrvinky vysajes alebo vyprasis a potah vyperies alebo utries
skor som plienku davala, ked bolo teplo, aby sa potil do savej plienky a nie do umeleho potahu kocika..

mahulenka87
22. apr 2013

ak si kúpiš podľa typu kočíka, tak by nemal byť problém...

spalka
22. apr 2013

da sa usit aj na mieru ;), ja mam, dve odtialto a je to v pohode http://www.sashe.sk/konvalinka/detail/podlozky-...

josenka
22. apr 2013

Podložku ti ušije aj krajčírka - vnútro molitan alebo joko a zvonku bavlnenú látku podľa tvojho vkusu. 🙂

stanislavao
22. apr 2013

ja som mala sportovy kocar a vnutro sa dalo vybrat a vyprat, cize som nemusela ziadne dalsie "blbosticky" kupovat. ale su tu aj na MK mamicky, co vam tu podlozku usiju na mieru a farbu i vzor, aky chcete. alebo aj na sashe.sk take najdete. a krasne.

nikinkals
22. apr 2013

Ahoj,ja som si objednavala tu,na zimu flees stranu a na leto farebnu kombinaciu🙂