Aký golfáč kúpiť?
Ahojte, potrebovala by som poradit. Chceme kupit golfky ale vobec sa neviem zorientovat, kedze je ich tooolko. Vie mi niektora z Vas poradit lahucke, lahko skladatelne, lacne , vhodne na nase hrozne chodniky? A este aby sa dali prenasat ked sa Eli rozhodne ze uz v nich sediet nebude🙂 Mne sa pozdavaju tie nove quinny yezz ale budu asi moc drahe a na bazare este niesu, kedze vysli iba teraz. celkovo ma lakaju Quinny zapp ale tie kolieska sa mi nezdaju:( nechcem kupovat nove ,lebo peniazky sa daju aj inde pouzit lepsie ale chcela by som radu na co a zamerat- na aku znacku....dakujem
dakujem🙂
baby prosim vas aky golfac ma to,ze sa da otocit v smere aj proti smeru jazdy?A ma pogumovane kolesa?
@mravvcek väčšina golfáčov je jednosmerná skús pozrieť športový kočík u nás v ponuke.
@sylvia78 zdravim 🙂 mozem sa opytat kde ste kupili ten golfac za tak dobru cenu? Prave riesim jeho kupu ale na internete som nasla najnizsiu cenu 83,- ... ste s nim stale spokojna? dakujem
@lenka_koll pekny dnik,ja som ho kupovala minuly rok na jar v Auparku,neviem ako sa vola obchod,ale maju webstranku kociky.sk,no uz aj tam stoji 84eur. Ja som s nim bola spokojna,pouzivali sme ho par mesiacov,od leta maly nechce kocik,takze je zlozeny a schovany. Inak je super,aspoň teda to je moj nazor
@sylvia78 dakujem pekne za nazor, uz som to medzicasom poriesila. malemu sa golfac paci a rad sa vozi ked treba, nastasie 🙂

@sylvia78 ... no ja som inak velmi s nim spokojna, ta strieska je super, nemusim davat clonu proti slnku a malej sa v nom paci. Dala som 72, ale povodne pytali 78, len pred tym ako mi ho objednavali ked som sa nan pytala mi spominali ze stoji 69 tak sme sa nakoniec dohodli na 72 😎