icon

Aký hlboký kočík je dobrý?

miry22
23. jún 2015

Prosím Vás mamičky poredte,ktorý z hlbokých kočiarov je najlepsí? Max. do 250 eur,a je doležité,že som vysoká,tak by som potrebovala kočiar,ktorý je vyšší 🙂

nelie1
23. jún 2015

My sme mali zn. Espiro Enzo Evo. kočík je síce z tých ťažších ale splňal všetko čo som potrebovala. Tiež som vysoká a chcela som kočík pri ktorom sa nebudem musieť hrbiť, a ani k dieťatku skláňať dobre že nie k zemi. Je vysoký rúčka sa dá nastaviť do viac polôh čo je výhoda. Vanička je veľká priestranná a v dobrej výške. Kočík je stabilný a dobre sa ovláda. Má nafukovacie kolesá takže dobre péruje, a na nerovný povrch je ideálny. Nový nás stá 3 kombinácia 400eur, ale samostatný s vaničkou kúpiš podla mňa za tých 250 možno aj menej. Ale neviem akú máš predstavu o výzore kočíka. Mne tento plne vyhovoval farebnosťou velkosťou. Boli sme s ním velmi spokojní. Tu je fotka toho nášho, ale hod si googla ak by... 🙂

sweetangel20
23. jún 2015

my sme boli spokojní s camarelo q12. vanička je fakt veľká, je odpružený, ľahko sa ovláda, rúčka sa tiež dá nastaviť do výšky, akú potrebuješ

hope28
23. jún 2015

my sme mali Camarelo Q12 jeden z tých ktoré majú najhlbšiu vaničku... 100%spokojnosť 🙂 veľa miesta pre dieťatko a máš na výber xy farebných kombinácii 🙂 aj vzorov...