Aký je kočík Petite Star Zia?

cmulinko
23. feb 2011

Velmi intenzivne hladam idelany golfovy kocik a tento ma asi oslovil najviac.Velmi sa podoba na Quinny Zapp,len rozdiel je v tom,ze tento je polohovatelny a lacnejsi....momentalne by som ho vedela kupit za 179 euro.Prosim maminky,ktore nahodou uz vlastnite tento kocik,aby ste napisali nieco o tom kociku.Myslim si,ze na Slovensku sa nepredava,ale zas na Slovenskych strankach som nasla Espiro Magic 3 a tiez sa na to dost podoba.

https://www.youtube.com/watch?v=aInJJIeTTzU
zuzikkaa
24. feb 2011

ahoj,,mas pravdu je ako espiro.ale porozmyslaj kupu.videla som ho u nas jednej mamine a mala tam tak 2-3 rocne dieta a tie zadne klieska sa jej vykrucali tym,ze medzi nimi nieje ta tycka co by to fixovala.ak vies co myslim.zapp uz ma kvalitnejsiu konstrukciu.
ked si ochotna dat nejakych 180e za tento,,kup si pouzity zapp-zozenies aj za 70e a dokup sedacku extra co stoji okolo 100e ,,cize mas to to iste ked tak si doplatis nejakych 20e. 😎

cmulinko
autor
25. feb 2011

@zuzikkaa pouzity kocik by som osobne nekupila a zapp sa neda polohovat,tak by mi to bolo zbytocne...sedacku mam po detoch kvalitnu,tak mne by sa neoplatila kupovat nova sedacka....ale po dlhom hladani som nasla dnes riesenie pre mna.poliaci tu maju v irsku internetovy obchod...aj sklad a dali mi nove espiro magic 4 len za 100 euro,tak som ani nerozmyslala ci mam kupit tento petit star zia za 179 ci radsej espiro za 100 🙂 Kocik uz mam doma a zatial mozem len povedat tolko,ze i ked je mozno polsky,ale to co mam golfky teraz-mamas&papas polohovatelne,tak rozhodne espiro je lepsi.

dosa
25. feb 2011

@cmulinko zuzikkaa ale nemyslela autosedacku, ale polohovacie sedenie na zapp, pretoze zapp sa da uz tiez polohovat 😉

cmulinko
autor
25. feb 2011

@dosa no nevedela som presne aku sedacku mysli...viem,ze sa da polohovat aj novy zapp...ale mne sa nepaci,ze sa to musi davat dole a zvlast do auta a este sa mi nepaci dat za golfac okolo 250 eur....ja nie som kocik maniak.

aliza
26. feb 2011

ahojky, uz to sice asi nie je aktualne, kedze si kupila iny kocik, ale ja mam petite star Zia, kupila som ho za 100 libier aj s fusakom, zatial som spokojna, uvidime, dokedy vydrzi 😖. Ale aspon mam zaruku a ak sa nieco pokazi, tak to opravia alebo daju novy. Neviem, ako to budes riesit u tych Poliakov, ked sa ti nieco pokazi 😒.

loobka
23. aug 2011

@aliza ahoj, chcem sa ta opytat, mas este ten Petite star zia? ako si s nim spokojna? dakujem

aliza
31. aug 2011

ahoj, ano, mam ho este, ale momentalne ho nepouzivam, nakolko sme teraz vela cestovali a boli dlho mimo domov, tak som radsej vyuzivala PP, tam sa maly super vyspal. Ale vcelku som spokojna, je lahky, lahko ovladatelny, dobre polohovatelny, aj priestranny, akurat opierka na nohy chyba, cize dietatko ma stale nozky dole ako ked sedi. Kosik je malinky, len na nevyhnutne veci. Zatial s nim neboli ziadne problemy, ide tichucko, nehrka na ceste....tak uvidime, kolko vydrzi, ked ho budem vyuzivat nonstop a najma v zime.

bodka22
28. mar 2014

@aliza Ahoj.chcela by som sa opytat kde a alebo cez ktoru stranku si ho v uk kupovala? dakujem