icon

Aký kočík do mesta a aj do terénu?

6. nov 2022

Caute baby. Aký kočík používate/ odporúčate aj do mesta aj do terénu. Chcela slm Noordi ale čítala som na kocikopedii že ma vysokú reklamovatelnost, čiže je to pasé. Chcela slm si tam pozrieť kociky, ale ukaze mi vzdy chybu, error…. Cenovo prosim nejako 450-800€, tak aby v nom babatko mohlo byt čo najdlhšie, aby teda nemal malu vaničku 🙂 isto máte lepšie skúsenosti ako ja 🙂 dakujem vam dopredu ❤️

marielkq
6. nov 2022

Zamňa Bugaboo fox 2... velka vana., ľahulinký a do terénu ideál a nerozpadne sa po pol roku 👌👌👌👌

riskoh
6. nov 2022

Joolz, Cybex síce nad cenu ,ale na bazáre sa určite nájde v dobrom stave aj dobrej cene

jaga18
6. nov 2022

Stokke Trailz Terrain, obrovská vanička, vhodný do každého terénu. Tiež cena mimo rozpočet, ale na bazari sa v pohode dá zohnať .

lenuska9999
6. nov 2022

Thule

kris_tin257
6. nov 2022

Easywalker harvey2 alebo Easywalker Harvey3 s terénnymi kolesami, je mierne odpružený zvládne každý terén 👍

zoe_2
6. nov 2022
ninah1486
20. jan 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

kúp si ten čo je teraz zo štvrtej generácie, ja ho mám tiež a nemam dôvod reklamovat, ten kocik sa mi velmi paci