Cestovný kočík vhodný do mesta a aj do terénu

jajusqa
13. apr 2023

Ahojte, plánovala som otázku na kočíkopédiu ake ta nefunguje tak sa pokusim najst odpoved tu u mamiciek cestovateliek. Hladám kočík ktorý s nami uvidí svet. Čo najlahsí, skladny v aute, vlaku, lietadle. Kedze tereny su v kazdej krajine ine potrebujem aby zvladol vsetky povrchy ( horske tereny nie) ale luky, plaze, zimnu krajinu. Ocakavam otocnost v oboch smeroch, 180° lah, velku striesku. Kedze syn ma len 4m ale iz by sme chceli vyrazit na cesty potrebujem aby bolo mozne ku kociku kupit cocoon alebo zmensovaciu vlozku prioadne latkovu vanicku ktoru potom vyberieme. Chcela by som ho pouzivat aj na cesty v starsom veku aj v zime takze ocakavam priestrannost.
Mám zopar modelov vo vyhlade ale mam pocit ze ani jeden nema vsetko co ocakavam.
Joolz hub+ (ma cocoon ale nazory na zjazd terenu na velmi lisia a asi vo vyssej trave na luke si neporadi)
Cybex eezy s twist+2 (ma cocoon, ale bojim sa zjazdnosti v terene)
Cybex talos s lux 2023 (vysoka vaha)
Oyster 3 (nenasla som moznost zmensit ho cocoonom)
Zopa move/move cross (nema uplny lah ani cocoon)
alebo vanickou

smajliica
13. apr 2023

Hľadáš jednorožca 😅 baby jogger city mini, 3 kolieskový je malý ľahký, spratný a má veľmi dobré terénne vlastnosti. Dá sa dať takmer do úplnej roviny.
Avšak sa nedá otáčať, čo podľa mňa vôbec nevadí lebo aj tak sa syn bude chcieť dívať dopredu a nie na teba. Ten je možno najbližšie tomu čo chceš.

tinkavvv
13. apr 2023

@jajusqa uprimne ani jeden kocik nesplni vsetky tvoje poziadavky. Cestovne, lahke, spratne kociky nikdy nebudu mat ultra super jazdne vlastnosti v snehu a terene.
Vyber si co je pre teba najdolezitejsie a z niecoho upusti.

cookie29
13. apr 2023

Suhlasim, hladas jednorozca. Kocik NIKDY nesplni vsetky poziadavky, vzdy si treba urcit priority. Lahke cestovne kociky, ktore su kompaktne, maju nizsiu vahu, su hrkalky na terene. A maju vacsinou male kolieska, takze sneh ci plaz ani neuvazuj. Cim lahsi tym menej pevna a odolna konstrukcia. Cim pevnejsia, tym vacsi a menej spratny kocik. Co sa tyka vanicky, nuz uz ste relativne na konci. Ja by som to ako podmienku nebrala, skor teda uplny lah.

jajusqa
autor
13. apr 2023

🤣 aj som si mysela ze to bude jednorozec ale stale na nich verim 🦄 este som citala o moznosti kupit terennu sadu kolies co by bola tiez skvela volba ale zatial som tuto moznost nasla len ku kociku cavoe osis a poliaka uz asi nechcem. Nepoznate aj ine kociky s touto moznostou?

kp7333
14. apr 2023

my sme mali Valco snap s nafukovacimi kolesami. Lahky, velky, rychle skladanie a do terenu top.

jajusqa
autor
14. apr 2023

@kp7333 a nechyba na nom to odpruzenie? Stacia nafukovacie kolesa

kp7333
14. apr 2023

@jajusqa vobec nie. tie kolesa to odpruzia. chodili sme s nim aj po polnych cestach, po lese, po snehu a v pohode.

basska_b
14. apr 2023

@jajusqa Opytaj sa na facebooku Outdoormamas, i ked tam vacsinou nosičujú decká, ze ich akcne mamy vynesu na Ďumbier a tak

basska_b
14. apr 2023

No, outdoormamky odporucaju valco snap 4