icon

Aky kočík odporučíte na základe skúseností?

cdt
15. jún 2025

Ahojte,
chcela by som sa spytat vas, mamiciek, aky kocik (hlboky, sportovy aj autosedacku) z vlastnej skusenosti odporucate, resp. neodporucate?
Budem vdacna za vase rady, nazory a skusenosti.

veron1111
15. jún 2025

My sme išli do značky cybex...vanička, športová časť a vajicko...k tomu izofix, spokojná som veľmi, kociar vojde aj do tých menších výťahov v bytovkách, vajíčko je polohovatelne, na začiatku som využívala často len vajicko na prechádzkach...vanička je tiež fajn, ma otvory na vetranie pri hlavičke q neviem co ešte by ta zaujímalo...model balios s lux

sejbipi
15. jún 2025

Joolz day+ alebo nový day5. Autosedačku od cybexu

katuska147852
15. jún 2025

My máme Anex E type. Kupovali sme pred vyše rokom. Teraz ho trošku upravili a už sa nový model volá Anex Eli. Poťah nie je látkový, ale koženka, takže po roku používania sa mi ešte z vonkajšej strany nezašpinil. Vanička veľká oproti ostatným dnešným kočíkom. Nám sa osvedčila aj športová časť. Kočík ma kovovú hliníkovú konštrukciu, je pevný, vôbec nie je rozheganý ani po vyše roku používania. Kočík je odpružený. Používali sme k nemu vajíčko Cybex Aton B2. Napájacie konektory kočíka s vajíčkom sme dokúpili zvlášť. Jediná nevýhoda tohto kočíka je malý kôš ako úložný priestor pod kočíkom oproti ostatným kočíkom. Niekomu nemusí vyhovovať batoh ku kočíku, ktorý je namiesto prebaľovacej tašky. Ale to je vec vkusu.

jvasenka
15. jún 2025

@cdt my sme kupovali inglesina aptica xt -za mňa je to tank medzi kočíkmi… veľký, robustný, veľké kolesa, vies si nastaviť perovanie a to buď na mäkké alebo tvrdé podľa terénu, dno vaničky si nastavis na letný alebo zimný “režim” (vetranie banícke zo spodu) a najskvelejšie je že kočiar sa úplne ľahko ovláda doslova 1 prstom.. avšak ma to svoje negatíva-môže byt problém dať ho do autá, vanička sa nedá zložiť, problém s úzkymi výťahmi takže ho skôr odporúčam do domu. a mne osobne sa páči aj autosedačka od nich , hoci máme aj kiddy, ale ich využívam doma-dám ju na stojan a mám akoby “stoličku”+ sa krasne hojdá takže sa dá využiť aj ako hojdacie kresielko..
ak hľadáš menší a spratnejsi kocik tak skús pozrieť oyster3 alebo jane crosslight

mimisk
16. jún 2025

myslím , ze kazda mamicka vám bude radit, Že ten jej je najlepší , najlepšie ist do nejakej predajne a vyskusať si čo vám osobne vyhovuje