Aký športový kočík?

sasa77
1. júl 2013

Ahojte. Prosim poradte mi. Hladam sportovy kocik pre nasho 7 mesacneho "drobca". Mala by to byt bugina, nie golfac, idealne aby bola polohovatelna opierka do uplneho lahu, vacsia strieska (nechcem riesti slnecniky alebo pridavne sriesky a pod.), otocenie vrchnej casti v smere ako aj v protismere jazdy, lahka konstrukcia a aby sa mi zmestil do kufra auta cca do 90 cm dlzka v zlozenom stave. Nasla som kocik od mamas and papas urbo ale je dost drahy, tak zhanam nieco za normalnejsiu cenu s podobnymi parametrami. Pozerala som aj kociky od Jane, alebo X lander. Viete mi prosim niekto poradit popripade ak mate kocik s podobnymi parametrami skuste mi napisat typy a vase dojmy a postrehy. Budem vam velmi vdacna. Sasa

peperka212
1. júl 2013

Ahoj, ja mam britax b agile..ale neda sa dat v smere aj protismere..ale max.spokojnost..ale pozri babetto nico..ma predlzenu striesku, da sa dat aj v smere aj protismere jazdy, da sa dat do ľah, nie je tazky a je cenovo dostupny..stoji do 200 €..

sasa77
autor
1. júl 2013

ahoj. Pozriem ho. Dakujem velmi pekne. Pekny vecer.

klaopatra
1. júl 2013

ja mam dema pure sportak, a som spokojna.... opierka ma 3 polohy, rucka sa da preklapat a strieska je podla mna tiez dost velka, tak skus kuk a uvidis..

jarmillka
1. júl 2013

Ja mam tiež britax b-agile a tiež som spokojna..aj ked som hladala najprv niečo ako ty,čo by sa dalo dat aj v protismere jazdy..ale nelutujem teraz.. Ale skús pozriet napr.aj Navington Cadet..

matulinka5
1. júl 2013

Ahoj a čo povieš na graco evo? Je skladný, ľahučký, sedačka ide aj do protismeru a skladá sa len jednou rukou... Všetko sa polohuje, má samé výhody...a ešte aj krásne farby.

martina646
1. júl 2013

Ja som prave vymenila sportak casualplay S4 za Peg Perego Pliko Switch Easy Drive a som zatial "klop klop" velmi spokojna. Splna vsetky tvoje poziadavky. Je to vlastne "golfac", cize da sa super poskladat, ale je so spojenou ruckou a da sa nakliknut v oboch smeroch. Je urceny od 0mes, lebo je do uplneho lahu, celkovo 4 polohy chrbtovej opierky. Kupila som tu na bazare, za 185€, novy stoji tak 300-350€

monyccka
1. júl 2013

pred tyzdnom som riesila tuto dilemu a vyhral britax b-smart. Je sice trosku tazsi, ako som chcela ale nie je vobec problem ho nalozit, pretoze sa pri skladani oddeluje sedacka a podvozok. Sklada sa super, sedacka sa otaca velmi jednoducho do oboch smerov a jazdi sa s nim super. strecha je megavelka, kolesa v pohode a kosik ma vyborne vyrieseny, dostanes sa donho, nech je kocik akokolvek nastaveny.

sense
2. júl 2013

@monyccka my mame tiez smart, zeby bol tazsi sa mi nezda, ma super lahke ovladanie, spratny zmesti sa v pohode aj do mensieho auta, jedina nevyhoda britax Smartu su umele kolesa lebo tym nie je kocik odpruzeny, takze je to vhodny kocik do mesta ale pokial s nim ist clovek do terenu tak dieta je vytrasene....

monyccka
2. júl 2013

@sense napriklad spominane graco evo ma len 6,5kg, smart skoro 11. Ale ovlada sa skutocne dobre, ja som sookojna. Zvladol aj zamkovu dlazbu aj macacie hlavy. V ramci svojich moznosti 🙂 jane nomad je maksi o dost, no neda sa otocit sedenie, takze ja som si ho nechala na neskor a zatial smart vyhovuje.

sense
2. júl 2013

@monyccka tak takto na vahu som ho neskusala teda sportovu cast este nie....ale tiez sme kupili este jeden na nerovny teren a smart mame do mesta a na prechadzky...

sasa77
autor
3. júl 2013

Dievcata dakujem velmi pekne. Asi vyhral britax, ktory typ este premyslim ale dakujem za rady a postrehy.