icon

Aký športový kočík odporúčate?

terka1607
13. máj 2016

Pomaly sa pozerám po športiakoch, len ich je strašne veľa tak neviem vybrať. Určite nechcem žiadny golfáč, trojkolesový ani stokke kočík. Na váhe mi až tak nezáleží, ani cenu nejako neriešim, hlavne aby bol pohodlný a dobre sa skladal. Bola by som rada, ak by mamičky napísali akú majú skúsenosť či dobrú alebo aj zlú, aby som vedela čomu sa mám prípadne vyhnúť. Ďakujem za každú radu 🙂

Strana
z2
haslerka91
21. máj 2016

@janka654 nádherný je,kolieska sú ok?

tinafigo
21. máj 2016

@terka1607
Ahoj citam citam a nikto tu nespomenul najlepsi kocik na svete? Mrkni na znacku NUNA 😉

janka654
21. máj 2016

@haslerka91 kolieska su super z eva peny nehrkocu ani sa prilis neničia 🙂 a ma navyše obrovsky kosik na nakupy do 4 kg no nekup to 🙂 zloženy zabere málo miesta. Strieška super po rozzisovani drobcovi nesvieti slniečko do oči. Nánožnik som dokúpila pinkie a sedi pekne.

haslerka91
21. máj 2016

@janka654 aký presne typ od pinkie?poslala by si mi link?vyzera to asi zaujímavejšie ale klasický čierny od nich nie? Inak ešte otazoocka nesedí dieťa v ňom veľmi dozadu?ešte v nom chcem voziť moju skoro 2rocnu slečnu tak aby sedela pekne rovno a sa oprela lebo inak tak a ako na obyčajnej bugine sa potom veľmi vytrca dopredu.vieš čo myslím vsak?

janka654
31. máj 2016

na polohovanie opierky je šnurka da sa to nastaviť podľa potreby. Nanoznik mam obycajny cierny 😊 kocik som kupovala z eshopu detickovoshop.sk to je velmi dobry obchod a skvela predavajuca 😀

haslerka91
31. máj 2016

@janka654 takze opierka je napolohovana uplne rovno v sede tak?

haslerka91
31. máj 2016

@janka654 Este poslednu prosbu mam k vam zmerate mi prosim vas vysku operadla?dakujem 😉

adkabujnova
31. máj 2016

@terka1607 ja som mala najskôr 4baby rapid verziu z roku 2015 a bola to hrôza. zdal sa labilny a najviac ma rozčuľovala ta brzda. stále som do nej zakopávala. potom som vyskúšala Britax b agile. bol super! veľa miesta a super kocik. kolieska boli trosku hlučnejšie kedže som ho mala cez zimu a po cestách boli kamienky a kedže tam boli penové kolieska tak sa tam napichali. ale to nebolo nič strašne. predala som aj ten lebo vždy keď mi v ňom dcéra zaspala posediacky (inak mi nezaspala) a mala som ju dať do ľahu zobudila som ju. ale inak bol ok. teraz mám GB Hardy. je nádherný a aj super polohovatelny ale veľký. ale pokukujem po Valco snap ultra alebo greentom. 😊

janka654
31. máj 2016

@haslerka91 operadlo ma 42,5 cm

terka1607
autor
31. máj 2016

@adkabujnova Ja som s tiež najprv pozerala po 4baby rapid ale ako som ho videla naživo som si to rozmyslela 😀 A ten GB Hardy máš trojkombináciu? Vyzerá super len som ho nikde nenašla len ako športiak.

adkabujnova
31. máj 2016

@terka1607 mam len športovú časť z ktorej sa dá spraviť vanička pre malé bábätko keď sa uvoľnia popruhy.

terka1607
autor
31. máj 2016

@adkabujnova Aha tak už to chápem, skúsim to pokukať, ďakujem za tip 🙂

Strana
z2