Aký súrodenecký kočík vybrať?
Ahojte, hľadáme vhodný surodenecky kočík pre deti s 1r rozdielom. Ideálne taký, ktorý sa dá rozložiť aj na jednosedadlový kočík. A tiež aby bol ľahko a rýchlo skladateľný. Vopred ďakujem za odporúčanie na Cybex, ale staršia dcera (2 roky) je vysoká a už teraz sa nezmestí do tej športovej časti. Ďakujem za tipy.
Rozlozit na jednosedadlovy? Snad zlozit nie? Pokial viem zaky existuje uz len bugaboo donkey. My mame thule surodenecky ale taky nehladas
Pozri city jogger city mini. Ak je tam len jedna sedacka, vyzera ako normalny kocik.
otázka je ako ho chceš využívať či aj počas spánku že budete s deťmi vonku dlhšie alebo len na rýchly a krátky prevoz
@klaudiaden bola nejaká porucha, hlásilo, že príspevok nebol pridaný a nakoniec sa tu objavil 2x 🤷🏻♀️
@kacena4 určite aj spánok, mladšia má oba denne spanky v kočíku
Zabudla som napísať, že hľadáme športový kočík - surodenecky s možnosťou prestavenia na single kočík. Mladšia sa už do vaničky nezmestí.
@really8 nie, my potrebujeme surodenecky, ktorý viem prestaviť na kočík pre jedno dieťa.. také ma aj Cybex, Easywalker.. ale chcela by som reálnu skúsenosť.. všade mi bol odporúčaný Cybex, no v skutočnosti sa staršia už do športovej časti moc nezmestila a hlavne nie naobliekana v zime
za mna potom nie je vhodny surodenecky ak ti budu obe deti spat v kociku. ja som to riesila kočikom pre dvojicky sedadla za sebou. bol tahší, ale obe sedadla boli plnohodnotne, preve pre ten spanok a väcsie pohodlie v nom.
Máme takto tiež deti ...kočík Valco snap duo je fajn
Joolz geo má sedadlá za sebou, keď nedáš obe je to monokočík, bugaboo donkey -dá sa zložiť na monokočík.
@jankamiskova ale on sa nedá rozložiť na kočík s jedným sedadlom nie?
@denkabemommy ďakujem
@kacena4 jedno tam spí pravidelne, druhé sporadicky (výlet, návšteva..)
Nie, také sme ani nehľadali ...takto nám to vyhovuje ..deti sú už väčšie ako vase..už by v ňom ani nespali
Baby jogger city select lux doporučujem, všetko sa naklikava, vajíčko jedna sedačka, dve sedačky, ako len potrebuješ 🙂

Aj tato tema je tu pridana dvakrat. To co tu stvarate 😀