Aký súrodenecký kočík?

myzma
20. aug 2011

Ahoj, nepises, ci je to pre dvojicky, ci pre surodencov rozneho veku... i ked s nim nemam skusenost, priklanam sa z tohto vyberu k jane... citala som dobre skusenosti inych mamiciek, ked som hladala kocik pre moje deturence...

ale u mna nakoniec zvitazil baby jogger city select, ak by sa dalo, kupim z bazara, ale vtedy este nebol v ponuke, tak som kupovala novy, ale tie peniazky nelutujem 😵

lauricka
20. aug 2011

tiez davam hlas BJ city select

petrisia1
20. aug 2011

Ahoj, aj ja budem o mesiac kupovat surodenecky kocik a rozhodla som sa pre graco. videla som ho a celkom sa mi pozdava. pozerala som aj na ABC, ale vadi mi, ze nema nanozniky.

vefi89
20. aug 2011

neviem prečo, ale ja by som trojkolku nechcela...takže z tých dvoch štvorkolesových sa mi páči viac ABC... ale to len z estetického hladiska 😅

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zmochto
20. aug 2011

Po dlhom špekulovaní a hľadaní na rôznych forach sme si boli najprv osobne pozrieť v Močenku kočiky-maju ich tam vyložených viac a vybrali sme si baby joger citty select.Lahko sa s nim manipuluje,zmestí sa do výťahu a dá sa použiť aj ako kočík pre jedno dieťa.

eviqa
21. aug 2011

Odporúčam Graco. Je pekný a šikovný, kôš pod kočíkom super. Ja som s ním bola spokojná.

dana_l
21. aug 2011

zalezi od toho ci potrebujes ten kocik pre dve babatka alebo starsie a mladsie. my pouzivame na kocik autosedacky takze mame kocik kde mozeme dat aj dve autosedacky. nasa predna sedacka sa da otacat dopredu alebo dozadu.
ak si ich videla "nazivo" tak pozeraj ci to zadne dieta ma dostatocny priestor na nozicky.
podla obrazkov by som vybrala ten prvy. ale neprecitala som si vsetko co kociky ponukaju. len sa mi najviac pacil.

kukucka26
21. aug 2011

jednoznacne graco 🙂

lucia20
21. aug 2011

tretiu moznost jednoznacne neodporucam, pretoze ked pojdes na obrubnik s trojkolkou mas co robit aby si v jednej ruke udrzala trojkolku s jednym dietatom, nieto este s dvomi.

a z tych prvych dvoch......

ja osobne by som sa priklonila ku ABC, ale asi len preto, lebo ma dlhsiu opierku aj na nohy vyzera byt dlhsia. ono je asi najlepsie si to omakat.

my sme mali pep-perego duetto. s tym som bola velmi spokojna. paci sa mi moznost tocenia sedaciek deti.

andika10
22. aug 2011

graco mam osobne domaa bola som véééélmi spokojna, ostatné nepoznam

lili777
14. sep 2011

Ja hlasujem za peg perego duette. Pre súrodencov super. Keďže vaničky sú veľké, tak aj staršie dieťa sa vyspí. Ľahko ovládateľný. My sme boli maximálne spokojní. Už ho moc nepotrebujeme. Ak by niekto mal záujem, tak napíšte, rada posuniem

gabrielles
27. sep 2011

Ja som za Graco, ma ho sestra a boli k nemu aj nanozniky... 🙂 Je velmi spokojnaaa

escape09
19. okt 2011

maminky a co hovorite na tento mne sa velmi paci http://www.babybabyonline.co.uk/catalog/product... a je k tomu aj vajicko aj hlboky kociarik co vy na to?