icon

Bežecký kočík

ninus22
20. okt 2015

Ahojte, prosím vás poradte najlepšie 3kombinaciu pre mamičku, ktorá aktívne behá a potrebuje kočík s ručnou brzdou a vhodný aj do horšieho terénu, ďakujem

lubi40
•
20. okt 2015

premyslala si nad chariotom? to je na bicykel, jogging, dokonca aj bezkovanie 🙂

ninus22
autor
•
20. okt 2015

to je pre moju švagrinu , chcela praveze taky kočik, co je na to vhodný od malinka

anitra11
•
20. okt 2015

ahoj, nie som si úplne istá, ale zdá sa mi, že kočíky zn. TFK je zameraná pre aktívne maminy a tatinov

lucik194
•
20. okt 2015

asi este nema dieta vsak? lebo ked uvidi trojkombinacie tak pochopi ze to nie je mozne.... pretoze trojkombinacia ako taka je vajicko / sportak / hlboky kocik a su tazke, nie su vhodne na behanie, nech sa pripravi nato ze kociar nebehaci je riadne tazky, na behanie potrebuje gumene kolesa, lepsie velke (vacsie ako klasika) a hlavne lahky. to jest nie kociar kt. ma 10-15 kil... nas behaci ma 5-6 kg, lahky. kupeny cez ebay.de pred 6 rokmi jazdeny nas vysiel 117€, potom sme mali hlboky - klasicky stary velky, s gumenymi kolesami (patrol) - tazky ako fras, muza viac boleli ruky ked behaval, tlacil hore kopcom, brzdil dolu kopcom... takze ja osobne by som do 3 kombinacie nesla. Plus ja som mala sportak (mali sme 2 baby a 3 kociare), hlboky, sportovy (baby design) a behaci..... znacku neviem ale zistim, behaci ale nebol pre najmensie babatko, aspon aby dieta samo sedelo, nase baby behavali s muzom v behacom od 7-8 mesiacov, predtym ked mali 2-3 mesiace v hlbokom s nimi zacal, potom sme kupili behaci...
pokial ale chce 3 kombinaciu tak nech obzrie baby jogger ten je behaci, ten som videla aj na zivo v terene, ale neviem aky je

syssu
•
20. okt 2015

nech pozrie aj x-lander x-run.. máme ho a sme s ním spokojní.. aj keď, nech je kočík akýkoľvek, s dieťaťom, ktoré je ešte len v hlbokej vaničke by som behať nešla.. ale každý nech si robí podľa seba.. v každom prípade, tento má ručnú brzdu a kolesá v takom uhle, že si dobre udržiava stabilitu aj pri vyššej rýchlosti..

ninus22
autor
•
20. okt 2015

@syssu ten som hovorila aj ja.
@lucik194 dakujem za rady, preposlala som jej to

kinna
•
Odpoveď bola odstránená
•
lubi40
•
20. okt 2015

@ninus22 ja mam gesslein (http://www.svetkocikov.sk/62-kociky-gesslein) -ma aj vanicku a je to aj sportiak a neviem, ci je presne na behanie, ale ma kolesa dost daleko od rucky, takze sa s nim da behat-akurat nema brzdu na tej rucke, ale tak bokom.

ninus22
autor
•
20. okt 2015

@syssu a prosím ta nevies ci sa da konstrukciu nasadit aj hlboka vanicka a vajicko? lebo nasli, ze jedna pani tento typ predava ale iba sportak.

lucik194
•
20. okt 2015

no gesslein nie je bezecky kocik, jasnacka po hladuckom asfalte sa da bezat so vsetkym ale staci mensia nerovnost a dieta to citi....
na X landeri sa da dat aj vanicka aj vajicko, lenze tie kila na behanie....
https://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/kombi...
pisu 12 kil len neviem ci je to s vanickou alebo sportiak + musis ratat dieta

tilly
•
20. okt 2015

jednoznacne chariot
chinok vies od narodenia pouzivat

tuqanqa
•
20. okt 2015

Ja mam tento, je to sportovni kocik Chariot cougar 1 . Chodim s nim behat, na brusle, na kolo 😀 na lyze si netroufnu. Kdyz se sunda velke predni kolo mam z toho city kocik. Jinej bych nechtela.
Existuje varianta pro dvojicky. Pro novorozence si muzes dokoupit speci vlozku.

tilly
•
20. okt 2015

@tuqanqa ja som mala cx 1 a pouzivala som ho aj ako kocik a dost casto az do 5,5 roka

tuqanqa
•
20. okt 2015

@tilly aj ja ho beru nekdy jako klasicky kocik po meste apod. Hlavne ked prsi nebo je fujavice. Syncek si tem vegeti, hraje s hrackama...za me jednoznacne nejlepsi sportovni kocik.

tilly
•
20. okt 2015

@tuqanqa presne, za mna tiez, jednoznacne uplne naj, aj ked od narodenia by som mala este do mesta aj klasicky vanickovy kocik

syssu
•
21. okt 2015

@ninus22 áno, my máme celú 3kombináciu, len potrebuje zvlášť adaptéry pre vaničku a pre vajíčko

ninus22
autor
•
21. okt 2015

dakujem baby🙂

zara1357
•
Autor odpoveď zmazal
•
tuqanqa
•
3. jan 2017

@zara1357 zatiaľ nie

duta
•
26. apr 2017

Dobrý deň nemá niektorá mamina kočiar vhodny na behanie na predaj?

zara1357
•
Autor odpoveď zmazal
•
lucik194
•
26. apr 2017

pozrite na ebay nemecky, my sme kupili odtial, z druhej ruky, zalezi kolko do toho chces dat penazi..... za nas 120€ (spolu s postovnym) sme vydrazili, ten kociar vydrzal neskutocne veci, minuly rok sme ho este opat predali 🙂

takyto typ sme mali
https://en.shpock.com/i/VSGTdB2nw6xXORbR/

yanni
•
26. apr 2017

@zara1357
@duta skuste pohladat TFK Joggster.
Ja mam Joggster III uz 21 mesiacov a som velmi spokojna, ci uz na behanie, na spacirovanie sa po lese, po nakupoch, vela cestujeme, takmer kazdy mesiac je v lietadle, vydrzi fakt vsetko. Muz s nim odbehol uz aj polmaraton.
Ma aj vanicku, ale s tou som nejak nebehala, mna to obmedzovalo.
da sa kupit aj adapter na vajicko (nemali sme, som proti vozeniu deti vo vajicku inde ako v aute) ale s tym behat urcite nebudes.
Mame aj chariot, ale pre mna je to neforemne hebedo sorry. Takze to taham len za bicyklom.

duta
•
26. apr 2017

@zara1357 aj ja už dlhšiu dobu pokukujem asi tyždeň som nehľadala a vtedy nabehol kočiar BOB ten sa mi páči a tak cela natešená som volala a pani že už sa predal 😲 som myslela ze ma porazí a tak už skušam aj touto cestou...

duta
•
26. apr 2017

@lucik194 ahoj a môzem sa opytat ako je to s dopravou aj cez colnicu v pohode nebol problem... cez e bay som teda este nenakupovala musim si to prestudovat...😉

lucik194
•
26. apr 2017

@duta bolo to pred par rokmi vtedy ziaden problem nebol, kociar sme vydrazili za 100€ a postovne bolo 20€. dosla nam velikanska krabica a v nej bol zabaleny rozobraty kociar, bola to sukromna osoba,
pozerali sme nemecky /rakusky ebay (rakusky dokonca sme pozerali aj osobny odber (tak do 100-150 km od bratislavy, cenovo to bolo stale lacnejsie ako na slovensku co sa vtedy predavalo....
treba vzdy omrknut referencie predavajuceho.....

inak vela ludi kupuje Chariot cyklovozik / kocik zapnes za bike a ma aj predne koliesko vies s nim behat (su rozne typy) ale tie si drzia naozaj brutus cenu aj jazdene, plus dost to zavadzia lebo su velke

duta
•
26. apr 2017

@lucik194 ďakujem za info 🤗 vyskusam popozerať...