Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
ahojte, ak niekomu vadi, ze opierka chrbta nie je rovno, ale viac padnuta, mam typ ako to "opravit" . Staci prestrcit hornu cast pasov okolo konstrukcie a vzadu to niecim spojit a opierka drzi 🙂
@1maruska Je to z hraciek, taka retaz to bola. a je dost hruby, siel tam tazsie, ale siel nakoniec. kupovala mi to kamoska, takze neviem odkial to je. ale asi taketo daco http://www.detska-vybavicka.sk/plastove-hracky/...
@zipsy ahoj, tiez som premyslala ze ako urobit kolmejsiu polohu operadla, kedze oproti Tuetonii ktoru mame je to dost na šikmo... Lenze sposob aky si vymyslela vylucuje moznost priputania dietata..či?
@ivka_marek ja maleho priputavam len spodnymi pasmi ,alebo v zime ked je vo fusaku tak nie je priputany
@zipsy dakujem za rady zajtra nieco vymyslim, tiež som skumala ako ju dat viac do sedu 😉
môžem povedať že tento kočík náš test v snehových podmienkach zvládol, a to neporovnateľne lepšie ako minulý rok Quinny Speedy 🙂 🙂 🙂
@ivka_marek ahoj, presne ako hovori @malinovka333 v zime priputavam maleho len dolnymi pasmi, ked ma veliku bundu, a aj tak teraz sedi jak 5 penazi, rad sa vozi, neuteka z kocika, takze pohodicka 😉
ahojte kocky, chcela by som velmi tento kocik..... pre maleho...... neviete ci je dostupny aj v inych farbach??? bo v ciernej sa mi nepaci a cerveny....... hmm, neviem ci je to vhodne pre chlapca.....diky....
ozaj , nema niektora z vas skusenosti s tou 3kolou????, v BA ho predavaju trojkolesovy aj v modrej farbe.......teda tych farieb je tam na vyber o nieco viac ako pri 4kole.......
@meggieerika ahoj, na SK je len 4-kolka v cervenej a ciernej co ja viem, ale v CZ je aj taka pieskova 😀 neviem ci je uz kolekcia 2013, mozno budu ine farby
@meggieerika my máme červený pre chalana
ahojte, tak zacala som puzivat Britax s tym vylepsenim, aby dcerka sedela v kočíku rovno, zapinam ju len okolo pása a len to chválim. Ked je zapnuta len okolo pasa ma viac volnosti a sedi na rovno a tym padom dociahne aj ne to madlo ;o)
@meggieerika my máme trojkolku v čiernej farbe, avšak má strieborné rámy, takže vyzerá skvelo.. 🙂 máme ho asi tri týždne a nemozem vynachvalit.. priestranny, lahucka manipulacia, rychlo skladatelny... inak, aj 4-kolky nova seria 2013 je v modrej farbe, nielen 3-kolky...
a baby, ako riesite to, ked vam dieta v kociku zaspi???pokial viem na tomto kociku sa nedaju polohovat nozicky......... a moj maly straaaaaaaaaaaasne rad spi v kociku.......
Poprosim tip, ako upevnit fusak, aby sa nezosuval,dolu. Horne pasy nepouzivame a tu sa neda uchytit tak ako u inych kocikov vzadu.
@meggieerika ta spodni cast ide vystrcit hore🙂
ahojte, poradte mi nejaku fajn tačku na kočík, nie velku, nakolko ked dcera spi v kočíku aby ju nebuchala do hlavy,diiky
@ivka_marek nso toto by jsem aj ja rada vedela ktora. lebo mam velkou a hruza
@strihalka ahoj, zatial mam vyhliadnutu zn. bertoni ale aj tato mi pride trosku velka..

@1maruska me napadlo ze mozno v lete jak nude teplo, tak se to bude zasekavat vice....lebo ty kola budou prece jen vice na slunku....nez ted v zime...