icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

strihalka
15. nov 2012

@1maruska me napadlo ze mozno v lete jak nude teplo, tak se to bude zasekavat vice....lebo ty kola budou prece jen vice na slunku....nez ted v zime...

1maruska
15. nov 2012

@strihalka podla mna by mohli vyrabat tie kolieska z niecoho lepsieho, neviem z coho 🙂, lebo sa velmi rychlo nicia...no v lete uvidime, ja som zvedava aj na zimu, ako bude zvladat sneh...verim mu :D

strihalka
15. nov 2012

@1maruska keby vyrabeli kolesa z neceho kvalitnejsiho, isto by eestal to co stoji 😀 ale tim enbranim vyrobce😀

1maruska
15. nov 2012

@strihalka jasnacka, ale mohli by sa posnazit 🙂 skor mam teraz dilemu s fusakom, neda sa zohnat original, neviem sa rozhodnut, tento sa mi paci, ale aky je, netusim

strihalka
15. nov 2012

@1maruska ja mam lodger a chystam se koupit ten nanoznik z pinkie.cz ....

1maruska
15. nov 2012

@strihalka tiez uvazujem nad pinkie nanoznikom, ma dobre odporucania...

strihalka
15. nov 2012

@1maruska no jedu na tyden do cech, tak ho asi objednam...

lenkan3
15. nov 2012

No tak sa mi to konečne podarilo nafotiť 🙂 Ale ak mate maleho "kopajka" tak sa pripravte na to, ze to nebude az tak idealne stat ako na fotkach 😀

zipsy
27. nov 2012

ahojte, ak niekomu vadi, ze opierka chrbta nie je rovno, ale viac padnuta, mam typ ako to "opravit" . Staci prestrcit hornu cast pasov okolo konstrukcie a vzadu to niecim spojit a opierka drzi 🙂

zipsy
28. nov 2012

aj som to nafotila, tak sa z toho tesim..., po pol roku pouzivana ma to napadlo ... 😉 chi

1maruska
8. dec 2012

@zipsy Prosim ta z coho mas ten kruzok? prehladala som vsetky maleho hracky, tie kruzky su velmi hrube. porad mi, cim by som to mohla spojit... dakujem 🙂

zipsy
9. dec 2012

@1maruska Je to z hraciek, taka retaz to bola. a je dost hruby, siel tam tazsie, ale siel nakoniec. kupovala mi to kamoska, takze neviem odkial to je. ale asi taketo daco http://www.detska-vybavicka.sk/plastove-hracky/...

strihalka
9. dec 2012

No akorat se jdu zeptat, ze jk monutjete nanozniky😀 ale teda neni vidno, ale celkem se mi to podarilo...mam to uchycene : dole pod fusakem, pod kocikem a ty gumicky mam v podtstae o strisku dole prichycene a horni pasiky o strisku sklapeci 😀

ivka_marek
25. dec 2012

@zipsy ahoj, tiez som premyslala ze ako urobit kolmejsiu polohu operadla, kedze oproti Tuetonii ktoru mame je to dost na šikmo... Lenze sposob aky si vymyslela vylucuje moznost priputania dietata..či?

malinovka333
25. dec 2012

@ivka_marek ja maleho priputavam len spodnymi pasmi ,alebo v zime ked je vo fusaku tak nie je priputany
@zipsy dakujem za rady zajtra nieco vymyslim, tiež som skumala ako ju dat viac do sedu 😉

lenkan3
26. dec 2012

môžem povedať že tento kočík náš test v snehových podmienkach zvládol, a to neporovnateľne lepšie ako minulý rok Quinny Speedy 🙂 🙂 🙂

zipsy
26. dec 2012

@ivka_marek ahoj, presne ako hovori @malinovka333 v zime priputavam maleho len dolnymi pasmi, ked ma veliku bundu, a aj tak teraz sedi jak 5 penazi, rad sa vozi, neuteka z kocika, takze pohodicka 😉

meggieerika
29. dec 2012

ahojte kocky, chcela by som velmi tento kocik..... pre maleho...... neviete ci je dostupny aj v inych farbach??? bo v ciernej sa mi nepaci a cerveny....... hmm, neviem ci je to vhodne pre chlapca.....diky....

meggieerika
29. dec 2012

ozaj , nema niektora z vas skusenosti s tou 3kolou????, v BA ho predavaju trojkolesovy aj v modrej farbe.......teda tych farieb je tam na vyber o nieco viac ako pri 4kole.......

lenkan3
30. dec 2012

@meggieerika ahoj, na SK je len 4-kolka v cervenej a ciernej co ja viem, ale v CZ je aj taka pieskova 😀 neviem ci je uz kolekcia 2013, mozno budu ine farby

6mia6
30. dec 2012

@meggieerika my máme červený pre chalana

ivka_marek
31. dec 2012

ahojte, tak zacala som puzivat Britax s tym vylepsenim, aby dcerka sedela v kočíku rovno, zapinam ju len okolo pása a len to chválim. Ked je zapnuta len okolo pasa ma viac volnosti a sedi na rovno a tym padom dociahne aj ne to madlo ;o)

majca10
31. dec 2012

@meggieerika my máme trojkolku v čiernej farbe, avšak má strieborné rámy, takže vyzerá skvelo.. 🙂 máme ho asi tri týždne a nemozem vynachvalit.. priestranny, lahucka manipulacia, rychlo skladatelny... inak, aj 4-kolky nova seria 2013 je v modrej farbe, nielen 3-kolky...

meggieerika
31. dec 2012

a baby, ako riesite to, ked vam dieta v kociku zaspi???pokial viem na tomto kociku sa nedaju polohovat nozicky......... a moj maly straaaaaaaaaaaasne rad spi v kociku.......

micicka
31. dec 2012

Poprosim tip, ako upevnit fusak, aby sa nezosuval,dolu. Horne pasy nepouzivame a tu sa neda uchytit tak ako u inych kocikov vzadu.

strihalka
4. jan 2013

@meggieerika ta spodni cast ide vystrcit hore🙂

ivka_marek
6. jan 2013

ahojte, poradte mi nejaku fajn tačku na kočík, nie velku, nakolko ked dcera spi v kočíku aby ju nebuchala do hlavy,diiky

strihalka
6. jan 2013

@ivka_marek nso toto by jsem aj ja rada vedela ktora. lebo mam velkou a hruza

ivka_marek
6. jan 2013

@strihalka ahoj, zatial mam vyhliadnutu zn. bertoni ale aj tato mi pride trosku velka..

poppy1
Odpoveď bola odstránená