Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
Tak som kukla baby market už Ho majú. Aj tie kolesá ale daj real fotku, to bude lepšie 🙂
@6mia6 vyzerá to takto, originál teraz nedám, lebo krpec spí v novom kočíku 🙂)
a ten organizér - neviem, to som sa nezaujímala, ale v tomto obchode kde ja chodím, majú všetko 🙂)
@katulik851 sranda to je iná štvorkolka :D, škoda že som o tom nevedela pred zimou teraz neviem či sa mi ešte oplatia
@katulik851 no takto se mi uz brita nelibi :(
@strihalka ani mne, ale ved to len pre prípad núdze, keď napadne sneh....
@6mia6 a ako sa s ním chodilo po snehu? ja som ešte nebola vonku testovať...
@katulik851 to asi nebolo mne ja ich nemám :D
takže dnes premiéra s terennymi kolieskami po snehu... prešli sme ako blesk... lepší ako casual...
@katulik851 noo to by nebolo zle mat ich do snehu, asi ich poriesim na buduci rok...
@6mia6 organizer myslis aky? Lebo ja som kupila na ceskej stranke Malvik.cz original britax, casom to dam dcerke na jej madlo nech si vybera co chce...
@evamarket24 zdravim vas, mam taku otazocku...ak chrdzaveju predne kolieska,ako je ten šrob co ich drzi...je to vec na reklamaciu, ci sa to neda vyreklamovat?
@6mia6 http://www.malvik.cz/Doplnky-ke-kocarkum-132/br...
a este toto som kupila ku kociku: http://www.malvik.cz/Doplnky-ke-kocarkum-132/na...
inak aha aky krasny maju na malvik.cz: http://www.malvik.cz/Kocarky/sportovni-kocarky/...
aj takyto pultik predavaju http://www.malvik.cz/Doplnky-ke-kocarkum-132/hr...
@katulik851 kde sa daju kupit tie kolieska?
@ivka_marek dobrý den, je to ako bezna udrzba a nie je to obvykle dovodom na reklamaciu. Skuste sa ale opytat tam, kde ste kocik kupovali. Pekny den,
@ivka_marek u nás v PD sa dali kúpiť - no mali posledné, ale inak neviem... možno niekde na nete?
@michaelanemeth ahoj. Tak bola som kuknúť ten britax, ešte pred kúpou BJCM a už som mám z toho uplny guľáš. Volali mi z prejadne, že britax 2013 už majú, na prvý pohľad sa mi zdal dosť nízky, potom to už bolo ale lepšie. Predavačka ma naopak od tej v tvojom meste odradila od kúpy BJCM, čo ma dosť prekvapilo. Najskôr povedala, že sú si veľmi podobné, ale že BJCM by nekupovala hlavne kvôli materiálu, že je to doslova šušťakovina, čo musím uzanť britax má fakt super látku a ďalšia vec čo ma dostala, tak na Britaxe sa normálne dajú polohovať nožičky, nemusíš do taj spodnej časti pchať deku alebo niečo podobné, jej to na B normálne bez ničoho držalo. No a nakoniec ma odhovorila od kúpy trojkolky či už B alebo BJCm , lebo ževraj to má hroznú stabilitu, že ak máš dieťa pripútané tak v pohode, ale ak nie a necháš ho len tak v kočíku a ten nedržíš, ked sa dieťa nakloní, tak sa ľahko prevráti...........tak teraz už fakt neviem, čo mám vlastne kúpiť. Uplne mi to znechutila, ale musím povedať, že som čakala viac aj od toho britaxu.....
@lady24 orojej moja si zlata ze si si namna spomenula a takto ma informovala 🙂 ale vies ako to je sto ludi,sto nazorov🙂 my sme sa uz def.rozhodli 🙂))
@michaelanemeth videla som, že už máš favorita, ja fakt neviem. Asi to nechám ešte tak, rozhodnutie možno príde samé 🙂))))
my sme tiez kupili b-agile asi 3 dni dozadu a zatial som spokojna, len tie kolieska ... teraz jak je vsade posypane, tak mame vsetko na nich
@ivka_marek myslela som presne ten organizér čo si dala prvý. Tu mi ho nikto nevedel zohnať, zháňala som ho minulé leto, videla som ho na ebay ale neposielali na SK ale s novou sezónou sa všetci posnažili a už nie je problém.
baby, doteraz som bola skalopevne presvedčená, že chceme kúpiť b-agile, zamilovala som sa do neho na prvý pohľad, skúšali sme ho v obchode aj s malým, parádne sa do neho zmestil, aj cena bola rozumná..ale potom mi docvaklo, že sa nedá otočiť čelom ku mne... :o( a keďže tam chcem malého voziť už od marca, kedy bude mať len 5 mes., asi to nebude vhodné...neviete mi prosím, poradiť niečo podobné, ako b-agile, ale čo sa dá natočiť pri kočíkovaní čelom ku mne? myslím, že B-smart sa dá, ale ten je malý a až od 6.mesiaca.... my máme doma Concord neo a ten tišž nemôžem použiť tak skoro, lebo sa nedá dať do ľahu...ĎAKUJEM 🙂
@katulik851 tento je uplne supeeeer, asi som si ho zvolila ako buginku, len musím predať dva predchádzajúce 🙂, je pristranný, polohovatelný, perfektná strieška, polohovanie nožičiek, velký košík, sietka v zadnej casti na leto, taska priamo na kočíku, malý po zložení, kočík nemá chybu. 🙂 🙂 🙂
Prosim vas aky je rozdiel mezi 2012 a 2013? A este otazocka,ci sa daju polohovat nozicky,lebo vsade citam inak. Dakujeeeem
@katulik851
@vicky17
baby, nevadí vašim deťúrencom, že na vás pri kočíkovaní nevidia? veľmi sa mi b-agile páči, len ma mrzí, že sa nedá otočiť čelom ku mne, aby ma drobec videl.... tak si lámem hlavu, či áno, či nie...
@adikad dajú sa, no neviem ako by som to opísala, tá látka pod nohami sa tak vyvráti a je to vyššie potom a drží to dobre., odfotím?

@katulik851 ak by sa dalo tak budem rada som zvedavá. Ja zháňame organizer na rúčku. Nemajú Ho u vas?