icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

vicky17
4. mar 2013

@kitty88 prosim ta, odkial si objednavala kocik? dakujem 🙂

salma22
4. mar 2013

mne sa ten kocicek velmi lubi...dostal ma ako sa sklada 😎 na buduci tyzden sa chystame nan pozriet lebo u nas nieje ☹

spajky
4. mar 2013

@vicky17 🙂

vicky17
4. mar 2013

@kitty88 ja sa za to pytam, lebo ja som ho odtial tiez objednavala ... 🙂 a este ho nemam.

kitty88
4. mar 2013

@vicky17 a kedy si objednavala?

vicky17
4. mar 2013

@kitty88 23,2,

kitty88
4. mar 2013

@vicky17 ja 21.2. a tiez este nic... teraz pred par dnami ho jedna baba objednavala a jej volali, ze na sklade ho budu mat az 10.3., ale mne nik nevolal...

vicky17
4. mar 2013

@kitty88 ja som mu tam volala v stredu tusim a povedal mi, ze ich uz nemaju, ze musi ist na tovar do nemecka. a mne povedal, ze okolo 10teho bude u mna. tak som straaaasne zvedava

vicky17
4. mar 2013

@vicky17 za to som sa ta pytala, ze kde si ho objedvala, ze ci ozaj kociky posielaju alebo len balamutia

kitty88
4. mar 2013

@vicky17 tak tam tusim skusim aj ja zavolat alebo napisat 😅 a aky si objednavala? ja trojkolku cool berry 😉

vicky17
4. mar 2013

@kitty88 za to som sa ta pytala, ze kde si ho objedvala, ze ci ozaj kociky posielaju alebo len balamutia

vicky17
4. mar 2013

@kitty88 ja som 4kolku objednala cierny 🙂

katarinavw
Autor odpoveď zmazal
vicky17
4. mar 2013

@kitty88 inac, teraz ma napadlo, ja ked som s nim volala, tak mi povedal, ze 3kolky maju skladom, ze ci nechcem ... nechapem, preco ti ho nedodali este

kitty88
4. mar 2013

@vicky17 len ktovie, ci aj ten moj cool berry maju skladom 🙄 pisala som tam mail, zatial neodpisali, tak este pockam chvilu a ked sa neozvu, tak tam zavolam

vicky17
4. mar 2013

@kitty88 ja som mu email tiez pisala, lebo ja som chcela objednat nahradne kolieska na kocik, vlastne pred tym ako som ho objednala a neodpisal mi doteraz .. som strasne zvedava, ci pride 😲

mondulka
5. mar 2013

Ahojte chcem sa vás spýtať odkial ste si objednávali podložku do britaxu a či ste spokojné?Ďakujem

kitty88
5. mar 2013

@vicky17 tak dnes mi volal, bude tiez toho 10.3. 😉 vraj mi posielal aj mail, ale nic mi neprislo, potom mi pisal zo svojho sukromneho a ten mi prisiel... lebo som si okrem toho objednavala aj jedalensku stolicku a nemali uz na sklade, tak mi posielal ine ktore maju a dal mi zlavu na nu 😀 tak mozno ti aj odpisal a neprisiel ti mail ako mne, ktovie, mozno maju nieco s tou mailovou schrankou...

1maruska
5. mar 2013

@mondulka to by som aj ja rada vedela, plan bol od pinkie, ale na ceskom konikovi som citala velmi zlu recenziu na ich podlozky...

eviikuu
5. mar 2013

@1maruska Ja som si prave dneska od pinkie podlozku objednala tak dufam, ze ma nesklamu a bude dobra...

1maruska
5. mar 2013

@eviikuu potom mi daj urcite vediet, lebo ma to zaujima...hlavne kritizovali, ze nedrzi na mieste...

eviikuu
5. mar 2013

@1maruska urcite dam vediet...

krpcok
5. mar 2013

@1maruska môžem sa spýtať ktorú podložku pinkie si si objednávala? či s bočnicami alebo bez? lebo sme akurat kupili britax b agile a chcem ju aj ja objednať? a neviem ktorá bude pasovať? ďakujem

krpcok
5. mar 2013

@zipsy ahoj akurát som natrafila na túto tému a kupili sme práve tento kočík tak dúfam, že budem aj ja spokojná ?

mondulka
6. mar 2013

@eviikuu daj mi potom prosím vedeiť aká je aby som vedela

1maruska
6. mar 2013

@krpcok ja som si ju praveze este neobjednala, zhanala som recenzie, kedze je to cesky vyrobok, pozrela som na cesky modry konik. podlozka je podla mna draha a preto som hladala skusenosti tych co ju maju...

zipsy
6. mar 2013

@krpcok Aj ja dufam, ze budes spokojna 🙂

michaelanemeth
6. mar 2013

my ho budeme mat zajtra doma...tak snad neolutujem ze som mu dala prednost pred BJCM...ten ma nazivo nejak neoslovil...viac mi padol do oka tento britax 🙂

mondulka
6. mar 2013

@michaelanemeth kočík je super určite budeš spokojná 🙂