icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

kathrin6
20. mar 2013

@meggieerika Ahoj. Aj my mame tento kocik a kupovala som original plastenku. Objednali ju v obchode kde som kupila kocik a vyuzila som ju zatial asi dvakrat. Ale nikdy nevies kedy ta zastihne vonku dazd. A nebola az taka draha - nepamatam si presne,ale cca 16€.

salma22
20. mar 2013

@kathrin6 ...ale za plastenku dat 16e je to dost ☹ fakt uz nevedia co si pytat za kus gumy

kathrin6
20. mar 2013

@salma22 no ved hej je to dost,ale skusali sme tam aj nejaku zevraj univerzalnu priamo na predajni,ale absolutne nepasovala a nic ine nam neostavalo len original. Je to fakt dost,ale pri cene kocika to uz clovek obetoval, aj ked tych peniazkov nie je na zvys

salma22
20. mar 2013

@kathrin6 tak to heej...no moj muz by asi skolaboval keby som este dokupovala plastenku a ze 16e...by ho vystrelo na mieste 😀

spajky
21. mar 2013

@vicky17 ahoj ako sa jazdi s 3kokou?

tanka_t
21. mar 2013

ahojte mamicky, taktiez by som mala zaujem o tento kociarik....tie stastne, ktore ste uz jeho majitelkami, mozete mi prosim povedat, ci ma polohovatelnu rucku (bud do vysky alebo nastavitelny sklon?). vrela vdaka za odpoved a mozno este jedna doplnujuca informacia, kupovali ste uz orginal nanoznik/fusak? ak ano, aka bola je cena (staci mi to orientacne) 🙂

vicky17
21. mar 2013

@spajky ahoj, ja mam 4kolku 🙂

kitty88
21. mar 2013

@tanka_t rucka je pevna, neda sa polohovat

suz2
21. mar 2013

@tanka_t rucka sa neda polohovat a fusak sme kupili original za cca 40 € a je kvalitny a teplucky, oplatilo sa investovat

1maruska
22. mar 2013

@tanka_t Ahoj, tiez sok kupila original fusak a je naozaj dobry, stal ma okolo 35eur, uz si nepamatam 🙂

peggy589
22. mar 2013

ahojte,tiež mam zaujem o tento kočik,už som si ho bola obzriet aj na predajni,len sa neviem rozhodnut v ktorej farbe....baby prosim vas tie ktore mate tento kočik v čiernej farbe nevybledla vam po čase???

ikula2
22. mar 2013

@kitty88 @vicky17 chcem sa spytat pozerala som videa k tomuto kociku a je tam aj pultik, len neviem ci to sa dokupuje alebo je ku kociku a moze sa dat aj madlo aj pultik. Dakujem

ikula2
22. mar 2013

Prosim vas dievcata je k tomu aj nanoznik, alebo da sa dokupit??

kitty88
22. mar 2013

@ikula2 vo vybave ku kociku je len madlo, pultik sa da dokupit a neviem ako si to myslela, ci to moze byt namontovane spolu? nie, bud len madlo alebo pultik. a nanoznik tiez nie je ku kociku, ani plastenka.

ikula2
22. mar 2013

@kitty88 aha dakujem, nie myslela som ci sa da vymienat, ale nikde som nenasla ten pultik kolko stoji

kitty88
22. mar 2013

@ikula2 no ano, vymienat sa to da. pultik kupis napr. tu http://www.babymarket.sk/sk/6968/1553/romer-bri...

ikula2
22. mar 2013

@kitty88 dakujem, velmi ho zvazujem, chcem ho pouzivat ako nahradny kocik namiesto golfaca, este sa trosku obavam tej vysky madla, som nizka tak ci mi sadne.

kitty88
22. mar 2013

@ikula2 tak najlepsie by bolo si ist niekde do predajne vyskusat... aj ked ja som ho kupovala "naslepo", len cez net, nazivo som ho nevidela a som spokojna 😉

meggieerika
22. mar 2013

@kathrin6 mnooo ja som kupovala kocik v babymarkete (nr) a nemali ju, bola vypredana, ale som si odkupila od kamosky, tiez ma tento kocik, ale ona plastenku malemu nikdy nedala, jej vrestal, ked ju mal........ veru, vtomto pocasi fakt clovek nevie 🙂

meggieerika
22. mar 2013

@salma22 videla som original plastenku aj za 19 eur................a to je uz teda ozaj dost.-... 😠

meggieerika
22. mar 2013

@peggy589 preco v ciernej???? to je taka morbidna farba......... ja ho mam vtej Fossil Brown a je to super.....

meggieerika
22. mar 2013

@ikula2 ahoj, co sa vysky tyka, ja osbone mam len 153 cm a mne sadol uuuplne vpohode, aj ked som taka drobunkaaaaa............ hehehehe 😀

salma22
22. mar 2013

@meggieerika no kokso...to uz by som nechodila von keby prsalo

kathrin6
22. mar 2013

@meggieerika ja som tiez kupovala kocik v babymarkete v Nitre a ani vtedy tu plastenku nemali,ale mi ju doobjednali a za cca dva tyzdne som si ju isla vziat. Citam, ze ty mas kocik v tej hnedej farbe. Je velmi krasna, urcite by som si aj ja taku vybrala, ale ked sme mi kupovali tak mali len dve farby - bola to uplna novinka - ciernu a cervenu a ta cervena sa mi zdala ako taky semis a bala som sa, ze co to spravi ked to nahodou zmokne, tak sme sa rozhodli pre ciernu,ale mam k tomu taky oranzovy fusak. Cierna sa da krasne doplnat farbami

peggy589
22. mar 2013

@meggieerika presne ako napisala kathrin6,že čierna sa da krasne doplnat farbami....tiež som si ho bola pozriet v nr v baby markete mali len čiernu a červenu,tak som sa dohodla s babou čo tam robi,že ked pridu ostatne farby tak mi zavola,aby som si ich mohla prist pozriet,potom sa rozhodnem a kupim,ale ospevovala mi tu hnedu,že je krasna,tak som zvedava už aka je v skutočnosti...sa tešim už...🙂

peggy589
22. mar 2013

@kathrin6 prosim ta nevybledla ti ta čierna?

kathrin6
22. mar 2013

@peggy589 Ahoj. zatial som nezbadala, ze by niekde vybledla a mam ho cca rok.a v lete byval aj na priamom slnku a nic som nespozorovala, uvidime casom,ale uz ho velmi nepouzivame. 🙂

meggieerika
22. mar 2013

@kathrin6 ahaaaa, ako hej, k ciernej sa da.......... vyzera to dobre, ked ta cierna je doladena nejakou farebnou vecickou (fusak, deka....atd), len mi obcas stoja vlasy dupkom ked vidim cisto cierny kocik a vnom cierny fusak....... fuuuuuuuuuuj, to uz je fakt morbidne.......... noooo, ja som si na tuto farbu pockala, ja som chcela tento kocik uz na jesen, ale vyber farieb bol o nicom..... tak som rada ze tuto kolekciu doplnili o viac farieb

meggieerika
22. mar 2013

@peggy589 ja mam ten hnedy............ mne sa paci,take ine......ciernych a cerveych britaxov je uz moc........... treba sa aspon trochu odlisit

peggy589
22. mar 2013

@meggieerika
@kathrin6 a ktory mate?3či 4kolku?ste s nim spokojne?nemenili by ste?