icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

ivanazv
3. apr 2013

Baby chcel aby som niektoru z vás poprosit či by ste mi zmerali predné koliesko kolko má priemer. Myslím že je rovnako velké u 3-kolky a 4 kolky? Dakujem vám za ochotu

len22ka
3. apr 2013

Má niekto v tomto kočíku aj podložku? ako kočík potom skladáte? ja by som chcela naň nejakú farebnú podložku len potom neviem či by som nemusela ju dávať dole keď by som chcela kočík poskladať. Ja chcem kočík hlavne do auta takže sa bude skladať dosť často..

poisonblu
3. apr 2013

Ahojte, baby, ked sa da opierka do uplneho lahu, tak nezavadzia noham mamicky pri chodzi? Dnes som tento kocik objednala, skoro nikde nemali hnedy, nakoniec som zohnala v jednom eshope

poisonblu
4. apr 2013

Baby a mate niekto chilli pepper farbu? Je vyrazne cerveny alebo taky tmavsi?

syja19
4. apr 2013

Mamicky tie co mate 3kolku nezda sa vam to byt nestabilne?nemoze sa to prevratit?nemate niektora zlu skusenost?teraz asi lutujem ze som mala zobrat 4kolku ci je to asi len o zvyku? Dik

katie233
4. apr 2013

@kitty88 @vicky17 tak od vcera uz ho mam konecne aj ja 😉

katie233
4. apr 2013

@syja19 mne prisiel este len vcera, tak ti neviem povedat z dlhodobeho hladiska. Ale co som si vyskusala, tak mi dobre sedi do ruky, a nemam pocit, ze by bol nestabilny. Dokonca som na nom mala zavesenu tasku, ked v nom bolo dieta aj bez neho a bol stabilny 🙂.

meggieerika
4. apr 2013

@poisonblu ahoj, mne raz v nom maly zaspal, bol potom v uplnom lahu a mne to vobec neprekazalo...... len mi bolo cudne, ze zrazu je tak v uplnom lahu....... mne v kociku v uplnom lahu nikdy nespal-....................mne nic tam nezavadzalo..... ja mam ten hnedy.....

meggieerika
4. apr 2013

@len22ka ahoj, podlozku v nom sice nemam, teraz tam mam fusak.....ale vedela som kocik v pohode poskadat aj s fusakom a fusak je predsa o dost hrubsi ako podlozka....... takze myslim zeby to nemal byt problem

len22ka
4. apr 2013

@meggieerika a to si skladala cez fusak? myslím to čo sa má ten popruh zatiahnúť..teda nemusím sa báť že keď ho zloží m tak mi tú podložku napne tak že by ju rozdrapilo??

poisonblu
4. apr 2013

@meggieerika ten hnedy nikde nie je, bude az v juni..tak sme sa dohodli s mm, ze vezmeme ten cerveny...farebne je zaujimavy a dam donho este ciernu podlozku a bude tam tej cervenej menej

poisonblu
4. apr 2013

@6mia6 ahoj, tiez ideme kupovat cerveny pre chlapca, lebo hnedy bude az v juni a my potrebujeme ten kocik skor...nemala si nejake reakcie z okolia, ze chalan a cerveny kociar? Ja som si este objednala ciernu podlozku s mackom od pinkie a ciernu deku, ze nech je tam viac tej ciernej 🙂

eviikuu
4. apr 2013

@poisonblu ahoj, my mame tiez chlapca a kupili sme si cerveny podla mna je aj pre chlapca, aspon nam ich nikto neuriekne ked ich mame v cervenych kocikoch 😀

poisonblu
4. apr 2013

@eviikuu na urieknutie neverim...😀 ale tesim sa na kocik, buduci tyzden by mal byt, potom hodim foto

6mia6
5. apr 2013

@poisonblu ahoj nikto nemal takú pripomienku. Červená je super. Aj kamarátka má syna a holá u mňa kuknut kočík, tiež zobrala červený. Starší syn mal červeného pukyho a teraz má červený bicykel. U nás celkom červená fičí. ;)

ivanazv
5. apr 2013

@erika2352 Ahoj čítam si toto forum a chcel aby som sa ta opýtat si tu spominala čo máš aj na foto že máš obojstrannu deku z emitexu je to prosim ta táto? https://www.modrykonik.sk/shopy/deky-zavinovack... Lebo rozmýšlam či ju objednat. Je v pohode aj ked je len deka bez nánožníka? Ako to vyzerá? Sa to pripevní niekde hore k tyčkám? Díky

6mia6
5. apr 2013

@ivanazv ja ju mám, nepoužívame ani pásy takže ju tam mám len tak hodenú, potom mi to začalo liezť do kolies tak som si to dole priviazala, na deke mám také ušká z tých fotiek nevidno či tam ešte sú. A cez zimu v nánožníku, pohoda.

1maruska
5. apr 2013

@ivanazv ahoj, tiez mam tuto deku, kupenu cez zimu, este som ju nepouzila, zatial len fusak 🙂 vyzera dobre, ale ma troska inu cervenu farbu ako je kocik...vyraznejsiu...

1maruska
5. apr 2013

@eviikuu
@poisonblu
@6mia6 baby aj ja mam cerveny a ked nas cervena omrzi, da sa kupit nahradna strieska, kupim ciernu, dam farebnu podlozku a hotovo :D

poisonblu
5. apr 2013

@1maruska a kde sa da kupit nahradna strieska?

ivanazv
5. apr 2013

@1maruska
@6mia6 Dakujem vám, ja práve rozmýšlam čo do kočíka, lebo kočík mi pride asi okolo pondelku a nánožník sa mi teraz už neoplatí kupovat, ten si dám pred zimou ušit dáky bláznivý 🙂
Asi si dám aj dáku deku obojstrannu ušit 🙂

ivanazv
5. apr 2013

@1maruska super vec.....zistujem že za cvilu sa dá celý kočík vyskladat podla predstáv 🙂

1maruska
5. apr 2013

@ivanazv ked som ho kupovala ja, tak vyber bol bud cierny alebo cerveny, mam rada cervenu a mm tiez...nevedela som o novej strieske, ze sa da dokupit.....tiez sa mi paci predstava, ze nemusim zufat, ze mam cerveny, keby nieco, mozem to zmenit :D

jenny6
5. apr 2013

Baby, máte niektorá modrý? Môžte prosím dať foto, ako vyzerá v skutočnosti? 😉 Mesiac čakáme na fossil brown a on nebude ☹ Myslíte že sa hodí aj pre dievča? 😅 Máme fialový fusak a čierna sa mi zasa nepáči na leto, bojím sa aby v ňom nebolo teplo a nevyťahalo farbu..

erinka123
5. apr 2013

@poisonblu ja som dnes hnedy kupila na predajni u nas v TT 😉 a prosim ta aka podložka tam pasuje aku si objednala,daj mi prosim link,vdaka

kitty88
5. apr 2013

@jenny6 modry je len 3kolka a ty chces asi 4kolku nie? lebo ked troj, tak potom je aj fialovy - cool berry, tam ti bude aj ten fialovy fusak pasovat 😉

poisonblu
5. apr 2013

@erinka123 ja som objednala z pinkie.cz medvedikovu s bocnicami...baby tu pisali, ze pasuje aj ta

poisonblu
5. apr 2013

@jenny6 mne vraveli, ze hnedy ma byt v juni..tak my sme objednali cerveny pre chlapca..tak ty mozes mat modry pre dievca 😉

6mia6
5. apr 2013

@ivanazv no nanoznik už dúfam zhodime aj my. 🙂 inak deka je výborná, super variabilna myslím že kúpu neolutujete. A este odporúčam ku kociku, organizer na rúčku pre mamičku. Mám originál neurazili no sú aj ine. Lepšiu vec som na kociku nemala. Hlavne som bezkabelkovy typ.