Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
Má niekto v tomto kočíku aj podložku? ako kočík potom skladáte? ja by som chcela naň nejakú farebnú podložku len potom neviem či by som nemusela ju dávať dole keď by som chcela kočík poskladať. Ja chcem kočík hlavne do auta takže sa bude skladať dosť často..
Ahojte, baby, ked sa da opierka do uplneho lahu, tak nezavadzia noham mamicky pri chodzi? Dnes som tento kocik objednala, skoro nikde nemali hnedy, nakoniec som zohnala v jednom eshope
Baby a mate niekto chilli pepper farbu? Je vyrazne cerveny alebo taky tmavsi?
Mamicky tie co mate 3kolku nezda sa vam to byt nestabilne?nemoze sa to prevratit?nemate niektora zlu skusenost?teraz asi lutujem ze som mala zobrat 4kolku ci je to asi len o zvyku? Dik
@poisonblu ahoj, mne raz v nom maly zaspal, bol potom v uplnom lahu a mne to vobec neprekazalo...... len mi bolo cudne, ze zrazu je tak v uplnom lahu....... mne v kociku v uplnom lahu nikdy nespal-....................mne nic tam nezavadzalo..... ja mam ten hnedy.....
@len22ka ahoj, podlozku v nom sice nemam, teraz tam mam fusak.....ale vedela som kocik v pohode poskadat aj s fusakom a fusak je predsa o dost hrubsi ako podlozka....... takze myslim zeby to nemal byt problem
@meggieerika a to si skladala cez fusak? myslím to čo sa má ten popruh zatiahnúť..teda nemusím sa báť že keď ho zloží m tak mi tú podložku napne tak že by ju rozdrapilo??
@meggieerika ten hnedy nikde nie je, bude az v juni..tak sme sa dohodli s mm, ze vezmeme ten cerveny...farebne je zaujimavy a dam donho este ciernu podlozku a bude tam tej cervenej menej
@6mia6 ahoj, tiez ideme kupovat cerveny pre chlapca, lebo hnedy bude az v juni a my potrebujeme ten kocik skor...nemala si nejake reakcie z okolia, ze chalan a cerveny kociar? Ja som si este objednala ciernu podlozku s mackom od pinkie a ciernu deku, ze nech je tam viac tej ciernej 🙂
@erika2352 Ahoj čítam si toto forum a chcel aby som sa ta opýtat si tu spominala čo máš aj na foto že máš obojstrannu deku z emitexu je to prosim ta táto? https://www.modrykonik.sk/shopy/deky-zavinovack... Lebo rozmýšlam či ju objednat. Je v pohode aj ked je len deka bez nánožníka? Ako to vyzerá? Sa to pripevní niekde hore k tyčkám? Díky
Baby, máte niektorá modrý? Môžte prosím dať foto, ako vyzerá v skutočnosti? 😉 Mesiac čakáme na fossil brown a on nebude ☹ Myslíte že sa hodí aj pre dievča? 😅 Máme fialový fusak a čierna sa mi zasa nepáči na leto, bojím sa aby v ňom nebolo teplo a nevyťahalo farbu..

Baby chcel aby som niektoru z vás poprosit či by ste mi zmerali predné koliesko kolko má priemer. Myslím že je rovnako velké u 3-kolky a 4 kolky? Dakujem vám za ochotu