icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

kubkacik
27. apr 2013

@nez mohla by som sa opýtať...spomínaš že máte s kamarátkou rozdielne ročníky výroby ...ktorý je tmavší? A podľa teba materiálovo lepší? Ďakujem krásne 🙂

nez
27. apr 2013

@stipec26 ja mam ten organizer a je super podla mna presne na veci, co chces mat po ruke...a super je, ze ked zlozis kocik, tak drzi tvar , cize sa mi z neho nic nevysype ani v kufri 🙂

nez
27. apr 2013

@kubkacik tmavsi je rok 2013 , 2012 je viac tak cervena cervena ...ako cerstva krv :D a 2012 je matny sustak .. mne by sa pacil tak, ze farba 2012 a material 2013 😉

nez
27. apr 2013

@ada222 taska dost zavadzia, ak mas v tej kapse veci...a tam sa toho zmestiiiii kopec 🙂 ja mam prebalovaciu tasku Britax, ale je obrovska...nosim ju naozaj len vynimocne na kociku , skor ju mam ako cestovnu 🙂

kubkacik
27. apr 2013

@nez ďakujem ešte raz 🙂

erinka123
27. apr 2013

@kitty88 si poklad,dakuuujem 😀

ada222
27. apr 2013

@nez dakujem

zuzanazuzana
27. apr 2013

Ahojte...vcera som si kupila cierny Britax B-Agile stvorkolku....je super, lahucky, lahko sa sklada, dobre sa s nim jazdi....po tejto stranke nemam ziadne vyhrady a som maximalne spokojna...lenze...nejako si neviem zvyknut na to, ze je cierny....bojim sa, aby malej v nom nebolo teplo...trojkolku som nechcela, cerveny som uz mala a ine farby sa mi nepacili....pred chvilkou som si pisala s jednou mamickou a ze mala cierny a v pohode bol na leto, ze latka obsahuje UV a vobec sa nenahrieval....rada by som chcela vediet aj vas nazor.....neviem ci si mam dat usit podlozku, aj potah na madlo a doladit nejakym slnecnikom alebo ho mam predat...videla som, ze sa da kupit aj strieska....mate ho niektora aj v ciernom? vdaka za odpovede.

mondulka
28. apr 2013

@zuzanazuzana Ja mám čierny a som spokojná,mám k nemu aj tú čiernu clonu na striške aj červený slnečník a červeno-farebnú kvetinkvú podložku a je to super a vozíme sa aj po slniečku a malej sa v kočíku páči,strieškiu máme stále stiahnutú lebo malá chce stále len pozerať tak jej rozostrem slnečník a striešku ani nepoužívame teraz vôbec

zuzanazuzana
28. apr 2013

@mondulka dakujem za info...a nemas nejake foto? podlozku si si dala kde usit?

zuzanazuzana
28. apr 2013

co hovorite na tuto podlozku do cierneho kocika? dam si usit aj na madlo.

kitty88
28. apr 2013

@zuzanazuzana ja mam presne tuto podlozku, ale kocik fialovy, ta podlozka je uzasna, prekrasna 😵

abutkova
29. apr 2013

Ahojte,chcela by som sa spýtať majiteliek tohto kočíka,ktoré ho majú už dlhšie ako ste s ním spokojné?Pretože zvažujem kúpu,ale v bazári som našla veľa týchto kočíkov ešte v záruke a málo používaných,či je s nimi nejaký problém,pre ktorý sa ich majiteľky zbavujú?Už asi druhý týždeň vyberám a preberám druhé votzdlo pre môjho mladšieho synátora-18m,je väčší,založný golfáč ktorý sme mali do auta nám bol už malý,tak hľadám nečo priestranejšie a zároveň skladné a ľahké,lebo na doma do terénu máme šporťák casualplay S4.Tebnto kočík by mal slúžiť len do mesta,nákupya výletiky,prípadne dovolenka.Už som mala vo výbere quinny zapp,tfk buggster a nunu,ale na každom mi niečo vadilo,nakoniec som sa dopracovala k britaxu agile,cena je priaznivá,viac ajo 200eur nechcem už investovať,a páči sa miaj to,že keby sa nám ešte poštastilo niekedy tretie bábo je využiteľný aj s autosedačkou.Jediné čo ma zaráža je to množstvo zánovných kočíkov tu v bazáriku,vrta vo mne červík pochybnosti🙂

nez
29. apr 2013

@abutkova ja ho mam od novembra a som stale spoko...podla mna moze niekomu vadit casom ze sa neda otocit sedacia cast ...ak to dieta vyzaduje....alebo ze nie su uplne polohovatelne nozicky....inak ma nic nenapada 🙂

meggieerika
29. apr 2013

@zuzanazuzana perfektna je a v ciernom kociku bude urcite super..... aj s tym madlom.......... dobry vyber 😀

meggieerika
29. apr 2013

@abutkova ja ho mam od marca, zrhuba a som spokojna................... mne na nom nevadi zatial nic........nevem, mozno tym mamickam nevyhovuje tak ako si mysleli..........alebo nasli na trhu este nieco lepsie........ ja som spokojna.... podla mna najlepsia volba

stipec26
29. apr 2013

@abutkova ja som zatial cerstva majitelka, ale pozivala som ho zatial v zime s naklikavanim autosedacky /uplne uzasna vec, pri prvoch dvoch som take nemala/ a teraz uz aj teda maly v kociku, ma tam kopec miesta aj ked ma teda ako cerstvy 7 mesacny skoro 10kg.... som spokojna, rucka (to za co ty chytas - tak sa to vola? : 😅 😝) tak sa neda polohovat a je penova ... no a najvacsie minus co som zatial mala je, ze sa mi z neho stracaju veci /nosic manduca, cokoladovy popcorn/.... ale to nebude asi chyba kocika 😖 😒 😉 🙂 🙂, ci? 😀 😀 😀
mam aj pultik prikupeny, ale zatial ho nepouzivam

stipec26
29. apr 2013

@zuzanazuzana ja som rozmyslala, ze by som si kupila modru striesku, ale nie kvoli teplu a ciernej farbe, ale na ozivenie a spestrenie... no radsej som kupila pultik, lebo madlo velmi na odkladanie veci dietatko neyuzije
nooo a mam problem vybrat si podlozku, lebo tym, ze je cierny, tak tam pasuje vsetko :D :D :D

natalia000
29. apr 2013

Ahojte kocky, zaujal ma tento kociar vzhladovo, ale neviem jeho plusy a minusy ak mate niektora skusenosti dajte info please, 🙂

stipec26
29. apr 2013

@kubkacik mne napr. povedal v obchode, ze 4-kol. je ovela viac stabilnejsi... a teda ja som si aj s troj aj so strvorkol. pojazdila po predajni, aj s nakliknutou autosedackou, aj s 3 rocnou v kociku... a islo mi to ovela lahsie s mojim 4kol...

ada222
29. apr 2013

Ahojte, tak nam dnes prisiel tiez tento krasny kociarik, 4-kolka v ciernej farbe a som nadsena. Mala ma 22 mesiacov a ma tam kopec miesta, takze urcite sa vyuzije aj bud. rok. Ked som ju tam posadila, museli sme sa po byte kocikovat, ani obedovat nechcela, tak som ju musela nasilu vybrat a to bolo placu... Hned po obednajsom spanku sme museli utekat von kocikovat. Jazdi sa s nim super, je lahucky, lahko sa ovlada, nevadi mi ani to, ze sa neda polohovat rucka a toho som sa pri mojej vyske 177 cm trochu bala. Super sa nim vchadza do dveri obchodov aj do vytahu. Jedno co mi vadi je, ze sme ho nekupili uz skor 😉

poisonblu
30. apr 2013

@stipec26 a aku sedacku tam naklikavas? Mas tu istu znacku, ci da sa tam aj ina nakliknut?

kubkacik
30. apr 2013

@stipec26 včera som si objednala 4 kolku červenú...do 3 hodín mi ju aj doviezli . To bol extra promptný obchod 😀. Tak od dnes skúšame a dúfam že drahúšik bude v nej spokojný 😉. Ešte som rozmýšľala že si dokúpim plášťenku, vložku a organizér... Ale to časom. Vlastne vložku čo najskôr- a keby nie som taká lenivá mohla byť už ušitá 🙂

stipec26
30. apr 2013

@poisonblu romerku vajicko, neviem ci tam ide aj ina...to som neskumala... ani som nevedela, ze tam pojde ta nasa 🙂 nahodou mi to cvaklo, ze to tam pojde cvaknut a uz len nacvakavame 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@kubkacik ja som si aj plastenku rovno, radsej.. u nas dost fuka, tak aj ked nebude vela prsat, tak vyuzijeme a organizer mam z nurse, tak musim prehodit, len teda neviem, ci bude pasovat..

natalia000
30. apr 2013

a ta podlozka sa musi davat do kociara? pytam sa preto, lebo ja mam sportovy kociar concord zhanala som don podlozku a pani v obchode mi povedala ze je to zbytocne hm

kubkacik
30. apr 2013

@stipec26 tam, z kade som objednávala nemali žiadne doplnky,tak budem musieť niekde pohľadať za rozumnú cenu. Tašku na kočík mám super,len je žiarivo zelená, tak by to vyzeralo ako päsť na oko😀

natalia000
30. apr 2013

@kubkacik Ahoj citam ze si si zakupila tento kociar chcela som sa opytat sucastou bol aj fusak na zimu? alebo ten treba dokupit? a ci nahodou nevies ci sa da dokupit?

anncovicka
30. apr 2013

Ahojte. Neviete, kde sa da teraz tento kocik kupit najlacnejsie? Zatiaľ som ho našla za 169... Ďakujem.

meggieerika
30. apr 2013

@natalia000 aoj.............. podlozka tam v podstate byt nemusi, dietatu sa sedi dobre, pohodlne si myslim aj bez toho, skor ide o to, ze tou podlozkou chranis ten kocik, bo podlozku rychlejsie operies a das do poriadku ako cely kocik........tiez som mala concord.... a tam podlozka bola, tak som tam nic riesit nemusela a teraz som do tohto podlozku nekupovala......