icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

anncovicka
2. máj 2013

@natalia000 V tej casti striesky je len sietka, co nie je vzdy vhodne, takze proti dazdu, slnku, vetru a pod.

natalia000
2. máj 2013

@anncovicka ejha a ktory typ to presne je? ja som si objednala britax b-agile 2013 a nevsimla som si zeby tam bola len sietka do kelu :(

janula_b
2. máj 2013

Baby ak by ste mali zaujem, mam k dispozicii clonu (prekrytie) na B-agile na tu sietku na striesku... pripina sa to cez cvocky. je cervenej farby a je uplne nepouzita 😉

anncovicka
2. máj 2013

@natalia000 Presne ten mam aj ja. Ta sietka sa da zazipsovat, potom je strieska o jeden diel mensia, co vacsinou staci, takze v pohode, nemusis sa bat 🙂

kika7786
2. máj 2013

@anncovicka ...perfektné vymyslené, ja som sa tiež dnes značila ušiť, teda spoň vystruhnúť tú clonu ale nejak mi to nejde ☹

poisonblu
3. máj 2013

DEka do nashjo ferrari 🙂

anncovicka
3. máj 2013

@kika7786 Ďakujem 🙂 Pošlem ti návod, ak by si chcela. Ale nie som v šití moc zbehlá, takže určite je možné urobiť ešte veľa vylepšení 😀

kika7786
3. máj 2013

@anncovicka fakt, to by si bola moc zlata, dakujem, poslem ti email, dik moooc 🙂

vicky17
3. máj 2013

@janula_b ahoj a to si si sama sila, ci kupila? aka by bola cena prosim ta? dakujem 🙂

janula_b
3. máj 2013

@vicky17 napisala som IP 🙂 🙂

erinka123
3. máj 2013

@kitty88 ani mne ta clona nesedi,ja mam tu istu čo ty su tam vlnky nevyzera to dobre.

erinka123
3. máj 2013

@anncovicka poprosim ak sa da,ak ti to nevadi 😉 aj ja navod na tvoju clonu,vyzera uzastne...ja mam tu na cvočky a nejako nesedi,uz som to 2x prešivala a na tri som ju odparala ☹

6mia6
4. máj 2013

@anncovicka ahoj aj ja si prosím návod ak sa dá.

anncovicka
5. máj 2013

@erinka123 @6mia6
Baby, dala som návod do môjho fotoblogu, album Britax b-agile, dúfam, že poslúži 🙂

erinka123
5. máj 2013

@anncovicka moc dakujem,uvidim čo z toho vykuzlim 😅

kika7786
6. máj 2013

Babenky; ktore mate organizer na Britax, kde ste objednavali prosim?

anncovicka
6. máj 2013

@kika7786 Ja som objednávala na prenasedeti.sk (ešte len minulý týždeň, takže čakám 🙂 ).

abutkova
6. máj 2013

Ahojte.tak od piiatku sa aj my vozíme v červenom agile a som nadmieru spokojná.náš drobček,ktorý má čerstvých 18mesiacov,ale každý mu tipuje minimálne 2roky, si v ňom pohodlne lebedí.Som rada,že sme sa preň po velkom výberovom konaní rozhodli(v tesnom závese za sebou nechal aj tolko ospevovanú Nunu,Quinny zapp,aj Peg perego pliko mini🙂Kúpoli sme ho hneď ako sme doň posadili drobca,dokonca manžel je ním nadšený a to sprvoti o ďaľšom kočíku moc nevchcel počuť,ale kedže sme si odskúšali fungovanie v meste s naším 14kg drobcom,ktorý síce chodí.ale zatiaľ kade on chce🙂bez kočíka ,tak nebolo prečo váhať

stipec26
6. máj 2013

@hannah25 rozmery... skus si pozriet, ci mas tiez tak

stipec26
6. máj 2013

@anncovicka aj ja chcem takeeee a tiez si davala cvoky?

anncovicka
6. máj 2013

@stipec26 Nie, iba šnúrky, nimi to aj prispôsobiš presne tvaru striešky aj upevníš 🙂

stipec26
6. máj 2013

@anncovicka fuha, tak to by bolo nieco pre mna, lebo ja ani cvoky neviem prisit... neobetovala by si sa a neusila by si mi takeeeeee prosiiiiiiiiiiiiim pekne prosiiiiiiiiiiiim

hannah25
6. máj 2013

@stipec26 Ďakujem ti;)

hannah25
6. máj 2013

a baby aku plastenku pouzivate? kupovali ste tu špeciálne na tento kočík?

anncovicka
6. máj 2013

@stipec26 Fúúú, prepáč, už pri tých mojich som takmer porodila 😀 Ja tiež nie som moc šicí typ... Ale určite niekoho nájdeš, kto sa na to podujme, návod mám vo fotoblogu 😉

stipec26
6. máj 2013

@hannah25 ja mam nejaku univerzalnu od emitexu, tu mi odporucili ked som kupovala kocik, ale este som ju nevybalila..

kika7786
6. máj 2013

@anncovicka a ktorú si si vybrala http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... alebo http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... ...tie fotky tam nie su nejake velmi vydarene 🙂

anncovicka
6. máj 2013

@kika7786 Ten prvý (Britax), zdá sa mi oveľa praktickejší a pozerala som aj recenzie na zahraničných stránkach - samé pozitíva 🙂

kika7786
6. máj 2013

@anncovicka práve som písala na ten druhý, že či nemajú detailnejšie foto, uvidím či niečo pridajú a ak nie tak asi tiež ten prvý 🙂 ...ak by ti prišiel daj vedieť ako si spokojná 🙂

poisonblu
6. máj 2013

@kika7786 ten druhy organizer som od nich mala, aj som ho vratila naspat..bol otrasny....