icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

ivanazv
28. máj 2013

@ivanazv ahoj sice neskoro ale notebook končne funkčný tak ti pridávam foto tej plaštenky od tej pani čo ich šije...

ivanazv
28. máj 2013
katarinka48
28. máj 2013

Ahojte mam na predaj britax b agile 3 farba cool berry. kupovany v marci 2013. cena 170 euro

jarkamartin
28. máj 2013

tak my sme dnes kúpili naše ferrari 🙂

vicky17
28. máj 2013

@ivanazv ahoj, prosim ta, to kto sije plastenku? dakujem 😉

ivanazv
29. máj 2013

@vicky17 šije ich jedna pani, vlastne ona šije kadečo všetko okolo kočikov......mail lienka0078@gmail.com

bedovci1
29. máj 2013

prosím vás, tieto Britax kočíky nemajú polohovanie nožičiek, že? myslím keď dieťatko zaspinká, tak mu zostanú nožičky dolu? ja mám PP pliko P3 a tam sa to dá dať hore..ďakujem 🙂

kitty88
29. máj 2013

@bedovci1 da sa len ta latka vysunut dohora - takto:

bedovci1
29. máj 2013

@kitty88 Ďakujem za info, a udrží to nožičky 2 ročného dievčatka?

kitty88
29. máj 2013

@bedovci1 neviem, moja ma len 8,5 mesiaca

bedovci1
29. máj 2013

@kitty88 ja rozmýšľam či ho vymením mám PP , len sa bojím, aby som nebanovala skrz tie nožičky..... 😉

vicky17
29. máj 2013

@ivanazv a prosim ta, kolko ta to vyslo? dakujem 🙂

bedovci1
29. máj 2013

@kitty88 ak by som ťa mohla ešte poprosiť, koľko má asi dĺžku keby dieťatko spinká? moja dcérka má 96 cm, či sa mi to oplatí vôbec meniť s PP by som si to porovnala, ďakujem moc

katarinka48
29. máj 2013

@bedovci1 moja mala rok a 2 mesiace vazi 10,5kg a nozicky jej to v pohode udrzi

bedovci1
29. máj 2013

@katarinka48 super.. 😉 moja má 2 roky a 4 mes. a váži 12 kg, tak snáď by ju to udržalo..má ho u nás v dedine jedna mamina, tak ju poprosím o vyskúšanie..🙂

kitty88
29. máj 2013

@bedovci1 par stran dozadu je obrazok s mierami, skus pohladat

bedovci1
29. máj 2013

@kitty88 str. 29 ďakujem, pôjdem porovnať..🙂

kitty88
29. máj 2013

@kitty88 str. 29 😉

katarinka48
29. máj 2013

@bedovci1 urcite ano...najlepie vyskusat osobne a budete vedet. Aj dlzkovo v leziacej polohe je dobry mala sa mi tam v klude vyspinka. Miesta ma akurat dost a este trochu :D

ivanazv
29. máj 2013

@vicky17 5 eur

mojong
29. máj 2013

@bedovci1 mam 14kg babulu a v pohode nohy drzia 🙂 aj dlzka je super 🙂

mojong
29. máj 2013

baby ja sa chcem spytat ci tu niekto neriesil nahodou hlboku vanicku na agile? zaujimalo by ma aka je priestranna a ci sa to vobec oplati?

ssussie
29. máj 2013

baby co mate agile - co hovrite na tu opierku chrbta - pride mi taka nestabilna co som pozerala videa ... ci je to len dojem?

jaja_1818
29. máj 2013

Ahojte Britaxacky! Noo vidim, ze v zasade kocik vsetky chvalite. Som tiez majitelkou, dokonca uz mi bude v decembri koncit zaruka. Mam problem a budem asi reklamovat, blbne nam totizto aretacia jedneho predneho kolieska. Dost zle sa potom s tym manevruje, mate niekto taky problem? Resp. ako Vam doriesili reklamaciu ak ste nieco take riesili? Dalsia vec, ktora ma privadza na nom momentalne do zurivosti je system na davanie lehatka do lahu. V kuse sa mi to zasekava, nefunguje to. Ked mam v kociku malu a chcem jej to spiacej spustit do lahu neda sa to absolutne jemne, suvislo urobit.
No a len pre info, na sedacej casti kocika je uvedene, ze sa nemoze prat. Tak moze sa, do pracky sa Vam to sice nezmesti, ale v rukach som to jemne s kefkou preprala, bolo to fakticky treba a je to uplne v pohode. Bali sme sa vystuze, ci sa nejako neposkodi, kto vie co v nej je, ale je to ok. Ostatne veci - kosik, slnecna clona, zadne vrecko sa peru v pohode v pracke, to asi aj viete, hlavne to zadne vrecko co prekryva kolesa pri zlozeni je nutne prat casto.
Dalsia vec, odporucam na amazone som kupila madlo-pultik pre malu. Original Britax, funguje presne ako to, co ste kupili s kocikom. Genialna vec, krpata tam ma odlozene pitie, chrumky, cokolvek. Obsluhuje sa sama, pridavam foto..

mojong
30. máj 2013

@ssussie my sme spokojny, nestalo sa mi ze by povolila alebo nieco podobne, dokonca je vystuzena nie ako pri golfacoch ze tam mas iba podsitu latku. Ja som si musela zvyknut len na snurkovy system ze sa to taha pri posadzovani ale uz je to ok 😉

mojong
30. máj 2013

@jaja_1818 dik to s tym madlom som spekulovala a presne som potrebovala citat takuto reakciu, este ak mozem porosit za kolko si ho objednavala? dakuejm.

jaja_1818
30. máj 2013

madlo? mam pocit, ze do nejakych cca 20 USD, uplne lacne..

jaja_1818
30. máj 2013

@mojong madlo? mam pocit, ze do nejakych cca 20 USD, uplne lacne..

mojong
30. máj 2013

@jaja_1818 super diky 🙂 u nas som ho videla za nejakych 20e, ale hadam aj to sa este da, ved je to skoro rovnake 🙂 dik este raz.

ssussie
30. máj 2013

baby este jednu otazocku mam - mate niekto tu fuarbu thunder - to je modra lebo cierna (myslim kolekcia 2012)