Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
Ahojte mam na predaj britax b agile 3 farba cool berry. kupovany v marci 2013. cena 170 euro
prosím vás, tieto Britax kočíky nemajú polohovanie nožičiek, že? myslím keď dieťatko zaspinká, tak mu zostanú nožičky dolu? ja mám PP pliko P3 a tam sa to dá dať hore..ďakujem 🙂
@bedovci1 moja mala rok a 2 mesiace vazi 10,5kg a nozicky jej to v pohode udrzi
@katarinka48 super.. 😉 moja má 2 roky a 4 mes. a váži 12 kg, tak snáď by ju to udržalo..má ho u nás v dedine jedna mamina, tak ju poprosím o vyskúšanie..🙂
@bedovci1 urcite ano...najlepie vyskusat osobne a budete vedet. Aj dlzkovo v leziacej polohe je dobry mala sa mi tam v klude vyspinka. Miesta ma akurat dost a este trochu :D
baby ja sa chcem spytat ci tu niekto neriesil nahodou hlboku vanicku na agile? zaujimalo by ma aka je priestranna a ci sa to vobec oplati?
baby co mate agile - co hovrite na tu opierku chrbta - pride mi taka nestabilna co som pozerala videa ... ci je to len dojem?
Ahojte Britaxacky! Noo vidim, ze v zasade kocik vsetky chvalite. Som tiez majitelkou, dokonca uz mi bude v decembri koncit zaruka. Mam problem a budem asi reklamovat, blbne nam totizto aretacia jedneho predneho kolieska. Dost zle sa potom s tym manevruje, mate niekto taky problem? Resp. ako Vam doriesili reklamaciu ak ste nieco take riesili? Dalsia vec, ktora ma privadza na nom momentalne do zurivosti je system na davanie lehatka do lahu. V kuse sa mi to zasekava, nefunguje to. Ked mam v kociku malu a chcem jej to spiacej spustit do lahu neda sa to absolutne jemne, suvislo urobit.
No a len pre info, na sedacej casti kocika je uvedene, ze sa nemoze prat. Tak moze sa, do pracky sa Vam to sice nezmesti, ale v rukach som to jemne s kefkou preprala, bolo to fakticky treba a je to uplne v pohode. Bali sme sa vystuze, ci sa nejako neposkodi, kto vie co v nej je, ale je to ok. Ostatne veci - kosik, slnecna clona, zadne vrecko sa peru v pohode v pracke, to asi aj viete, hlavne to zadne vrecko co prekryva kolesa pri zlozeni je nutne prat casto.
Dalsia vec, odporucam na amazone som kupila madlo-pultik pre malu. Original Britax, funguje presne ako to, co ste kupili s kocikom. Genialna vec, krpata tam ma odlozene pitie, chrumky, cokolvek. Obsluhuje sa sama, pridavam foto..
madlo? mam pocit, ze do nejakych cca 20 USD, uplne lacne..
baby este jednu otazocku mam - mate niekto tu fuarbu thunder - to je modra lebo cierna (myslim kolekcia 2012)

@ivanazv ahoj sice neskoro ale notebook končne funkčný tak ti pridávam foto tej plaštenky od tej pani čo ich šije...