Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@katarinka48 tu sa predava o 1 euro lacnejsie a novy... treba zvazit nejaky zlavu
http://quinny.sk/znacky/Romer--autosedacky-2013...
@stipec26 vsak aj moj je novy ....malo pouzivany...zlava by sa este dala ak by bol vazny zaujemca. Zatial nic a kocik mi len zapada prachom. ☹
@katarinka48 samozrejme, bol to len navrh v dobrom .. ja som takto tiez chcela kupit od jednej mamicky - ako urobit jej sluzbu, ale tiez predavala za vasu cenu "malo, vraj skoro vobec" nepouzivany.. nechcela nic spustit, no uz minimalne sa na nom vozili, uz bol teda aj na kolieskach vidno pouzivany.... tak som radsej kupila lacnejsi a novy.... 😒 skoda, lebo sme mohli byt obe spokojne
ahojte, nemá niekto skúsenosť s cestovaním lietadlom s tým kočíkom ?
@stipec26 ano. Ono je nevyhoda tych blbych koliesok 5 krat prejdete po ceste a uz vyzera kocik ako pozivany minimalne rok :(
@katarinka48 presne tak, je to skoda... a ked vam to vravi, koho nepoznate, beriete to ale s rezervovou.... no na svojom uz vidim, ze stacilo par jazd a vidno opotrebenie...
@stipec26 NO VSAK PRAVE VSETKY SKALKY V NICH ZANECHAJU OTLACKY A POD:( VYROBCA TO NEDOMYSLEL :(
@ivanazv som rozmyslala ako by som to najlepsie opisala, ale lepsie 1x vidiet ako 100x pocut..
tak som odfotila a aj s flaskou avent - aby si mala predstavu na vysku a horalkou 😀 😀 😀 to pre ilustraciu, ak nemate nahodou aventacku flasku, horalku urcite poznas
a inak mne ta pani odpisala, ze za 6euro mi preda tu plastenku, ze ona ju ale nesije - iba, ze to ma...
@lubenka78 a hadaj co nam dnes priniesol ujo postar???? 😀 dakujeme velmi pekne - maly sa na nevedeli vypozerat, co to ma v kociku 😉
@stipec26 heeeeeeh super si zlatá, toto mi pomohlo kk tomu aby som si to objednala 🙂 🙂 🙂 🙂 Nešije? No tak ja už neviem či konkretne plaštenky, ale všetko čo sa týka kočikov podložky nanožniky a podobne šije......
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.50197...
@meggieerika Ďakujem! Je krásny 🙂
inak baby ta clona je strasne jednoducha,......... ja som robila od oka, prispendlila latku na odzipsovanu striesku vystrihla a este vystrihla pasy latky na tuneliky, zosila natiahla do toho gumu a tadaaa hotovo,........ da sa z akejkolvek latky, ja mam usite asi 5 sad (taska na rucku, podlozka a ozdoba) a este idem sit aj tie clony, neskor vlozim aj nejake foto pre lepsiu predstavu,..... zatial ale vyuzivam len cierny vodeodolny kedze v kuse prsi 😠
@stipec26 @kitty88 hej drzi to gumickami v albume mam detailnejsie, vlastne sa ta gumka podsunie pod roh striesky, hmm neuvazovala som nad zakazkovym sitim ale mozem ak bude zaujem 🙂 zatial cenu neviem aka by bola musim zistit po com su teraz latky nepremokave, lebo toto som mala zo zvysku este z davnejsich dob 🙂 dajte vediet z akych latok to chcete, farby alebo aj textura a nejak sa dohodneme napiste mi do posty 🙂

@kitty88 motyka vystrelila, sice nie vydareny zaber, ale aspon na predstavu... @hannah25