icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

stipec26
2. jún 2013

@kitty88 motyka vystrelila, sice nie vydareny zaber, ale aspon na predstavu... @hannah25

stipec26
2. jún 2013

@katarinka48 tu sa predava o 1 euro lacnejsie a novy... treba zvazit nejaky zlavu
http://quinny.sk/znacky/Romer--autosedacky-2013...

katarinka48
2. jún 2013

@stipec26 vsak aj moj je novy ....malo pouzivany...zlava by sa este dala ak by bol vazny zaujemca. Zatial nic a kocik mi len zapada prachom. ☹

stipec26
2. jún 2013

@katarinka48 samozrejme, bol to len navrh v dobrom .. ja som takto tiez chcela kupit od jednej mamicky - ako urobit jej sluzbu, ale tiez predavala za vasu cenu "malo, vraj skoro vobec" nepouzivany.. nechcela nic spustit, no uz minimalne sa na nom vozili, uz bol teda aj na kolieskach vidno pouzivany.... tak som radsej kupila lacnejsi a novy.... 😒 skoda, lebo sme mohli byt obe spokojne

greguska
2. jún 2013

ahojte, nemá niekto skúsenosť s cestovaním lietadlom s tým kočíkom ?

katarinka48
2. jún 2013

@stipec26 ano. Ono je nevyhoda tych blbych koliesok 5 krat prejdete po ceste a uz vyzera kocik ako pozivany minimalne rok :(

stipec26
2. jún 2013

@katarinka48 presne tak, je to skoda... a ked vam to vravi, koho nepoznate, beriete to ale s rezervovou.... no na svojom uz vidim, ze stacilo par jazd a vidno opotrebenie...

stipec26
2. jún 2013

@greguska ja som cestovala s kocim, teda nie tymto konkretnym, ale tak na znacke kocika hadam nezalezi ci?
co by ta zaujimalo presne? mozno pomozem s nejakym info

katarinka48
2. jún 2013

@stipec26 NO VSAK PRAVE VSETKY SKALKY V NICH ZANECHAJU OTLACKY A POD:( VYROBCA TO NEDOMYSLEL :(

greguska
2. jún 2013

@stipec26 v cestovke nám povedali, že kočík môžeme brať, ale golfové palice, čo sa skladajú "do dáždnika"... a tento kočík sa zloží vlastne v polke, takže neviem, či by nerobili problémy 😒

6mia6
2. jún 2013

@jaja_1818 my sme ho prali celý v pracke už asi 5 krát, zatiaľ ziadne škody. Máme ho vyše roka, kolieska v pohode

ivanazv
3. jún 2013

@stipec26 šije ich jedna pani, vlastne ona šije kadečo všetko okolo kočikov......mail lienka0078@gmail.com

ivanazv
3. jún 2013

@stipec26 AHoj pozerám ten pultík na kočik a prosim ta aké je to vo vnutri vysoké, myslím tá "tácka" , či sa mi to oplati kupit....

stipec26
3. jún 2013

@ivanazv som rozmyslala ako by som to najlepsie opisala, ale lepsie 1x vidiet ako 100x pocut..
tak som odfotila a aj s flaskou avent - aby si mala predstavu na vysku a horalkou 😀 😀 😀 to pre ilustraciu, ak nemate nahodou aventacku flasku, horalku urcite poznas

a inak mne ta pani odpisala, ze za 6euro mi preda tu plastenku, ze ona ju ale nesije - iba, ze to ma...

@lubenka78 a hadaj co nam dnes priniesol ujo postar???? 😀 dakujeme velmi pekne - maly sa na nevedeli vypozerat, co to ma v kociku 😉

januska7k
3. jún 2013

@greguska My sme s týmto kočíkom leteli a úplne v pohode..všetko bez problémov🙂

ivanazv
3. jún 2013

@stipec26 heeeeeeh super si zlatá, toto mi pomohlo kk tomu aby som si to objednala 🙂 🙂 🙂 🙂 Nešije? No tak ja už neviem či konkretne plaštenky, ale všetko čo sa týka kočikov podložky nanožniky a podobne šije......
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.50197...

greguska
3. jún 2013

@januska7k ďakujem za odpoveď, a prosím ťa, mala si aj nejaký obal na kočík, keď sa zlozil ?

januska7k
3. jún 2013

@greguska Ja som nebrala nič, oni nám dali ako sme ho odovzdávali🙂

lubenka78
3. jún 2013

@stipec26 vyzerá to veľmi dobre a modrá sa hodí aj k tej clone...a že nevyužiješ madielko,možno neskor....ten pultík vyzerá super, nevedelasom že je aj u nás predajný...

marianka3
3. jún 2013

@meggieerika Ďakujem! Je krásny 🙂

mojong
3. jún 2013

@ssussie cierna 🙂

mojong
3. jún 2013

inak baby ta clona je strasne jednoducha,......... ja som robila od oka, prispendlila latku na odzipsovanu striesku vystrihla a este vystrihla pasy latky na tuneliky, zosila natiahla do toho gumu a tadaaa hotovo,........ da sa z akejkolvek latky, ja mam usite asi 5 sad (taska na rucku, podlozka a ozdoba) a este idem sit aj tie clony, neskor vlozim aj nejake foto pre lepsiu predstavu,..... zatial ale vyuzivam len cierny vodeodolny kedze v kuse prsi 😠

epsonka45
4. jún 2013

Takze uz aj k nam konecne dorazil hnedy...babule poradte nejaku farebnu kombinaciu podlozky?a este niekoho naozaj sikovneho na tu clonu lebo ja som na rucne prace antitalent

mojong
4. jún 2013

tak nasa clona, zvysok ak chcete kuk mam v albume.

marikac
4. jún 2013

@epsonka45 ako si spokojna, ja presne uvazujem nad tou istou farbou. Podlozku a obal na madlo ja budem chciet tyrkysove, mam slabost pre tuto kombinaciu farieb.

epsonka45
4. jún 2013

@marikac s farbou som spokojna ja som zasa rozmyslala nad nejakou vyraznou zelenou

marikac
4. jún 2013

@epsonka45 kombinacii je vela, este keby mi to mal tak kto usit

stipec26
4. jún 2013

@mojong a ako to tam drzi? gumickami ci ako? velmi pekne to tam je.... a nebola by si ochotna to urobit aj pre mna?

kitty88
4. jún 2013

@mojong ak beries objednavky, tak aj ja by som chcela taku 😉

mojong
4. jún 2013

@stipec26 @kitty88 hej drzi to gumickami v albume mam detailnejsie, vlastne sa ta gumka podsunie pod roh striesky, hmm neuvazovala som nad zakazkovym sitim ale mozem ak bude zaujem 🙂 zatial cenu neviem aka by bola musim zistit po com su teraz latky nepremokave, lebo toto som mala zo zvysku este z davnejsich dob 🙂 dajte vediet z akych latok to chcete, farby alebo aj textura a nejak sa dohodneme napiste mi do posty 🙂