icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

epsonka45
4. jún 2013

@marikac no ja som to spominala pred svokrovcami ze mame novy a ze potrebujem clonu a podlozku tak mi hned jednu pani dporucila ze ta sa tomu venuje ze ona sije dresy aj pre hokejistov a futbalistov..tak musim skocit za nou

kika7786
4. jún 2013

...náš tunning 🙂 stiešku som chcela vo farbe podložky ale nezostala mi látka, tak musím zohnať ešte niekde ☹ nevideli ste nikde túto látku čo máme na podložke?

1maruska
5. jún 2013

Ahojte. Poradte mi prosim co kupit. Organizer na rukovat ci pultik ci drziak na flasu. Co sa vam zda najpraktickejsie. Pretoze moj maly ma stale pri sebe flasu s vodou. Dakujem za postrehy 🙂

gaalka
6. jún 2013

Ahojte tak dnes som objednala tento super kočík a hneď k nemu som objednala aj pultík za super cenu Britax B-AGILE HRACÍ PULT za 16,60 Eur a majú ho na http://www.mamulienka.sk/mamulienka-sk/eshop/0/... dúfam, že som poradila maminkám, ktoré takéto zháňajú 😉 . Ozaj rozhodujem sa, že si objednám aj pláštenku ale neviem sa rozhodnúť či originál za 17,16 Eur alebo univerzál za 7,99 Eur, čo poradíte?A akú tašku ste si kúpili na kočík?Ďakujem

kari55
7. jún 2013

Ahojte prosím vás maminy ktoré tento kočík používate ste s ním spokojné? Veľmi sa mi páči no chcem vedieť či trochu pruží pozerala som ho v obchode ale na rovnej dlažbe ide super len neviem ako to bude na chodníkoch našich slovenských chcela by som aby bol taký makký a trošku pružil nechcem hrkátko čo cítiť každú nerovnosť a predavačka mi s ním nedovolila ísť von 😀 😀 na skúšku. Moja malá ma rok a trošku mi vadí, že nemá opierku na nožičky iba sa to tak vyduje - stačí to? Lebo madlo je dosť vysoko a mám pocit či sa nebude zosúvať. A ten pultík ak dokúpim nie je moc vysoko potom? 🙂

ivanazv
7. jún 2013

baby, videla som už britax s gumenými kolesami, myslíte že by to šlo vymenit (kolesá) ??? 😀 😀 😀 😀

paszelkasp
7. jún 2013

dnes v damskom klube na stv pan predavac povedal, ze nas Britax je novinka a vychvalil jeho skladanie jednou rukou aj Karin povedala, ze je uplne lahky. 🙂 cez vikend by nam prist tak sa tesim 🙂

mirus_1
9. jún 2013

@persseffona ja som ho v sobotu videla prvý krát v živote a celkom sa mi páčil...ale ked to tu čítam ☹ teraz neviem aký bude dobrý...

zuzikkaa
9. jún 2013

@paszelkasp presne si to napísala - predavač povedal 😀 😀
oni nehovoria to čo je naozaj pravda ale uprednostňujú to z čoho majú najlepšie prachy... to neznamená že ten kočík je naozaj taký skvelý 😉

greguska
9. jún 2013

@kari55 ja ho používam 3/4 roka, som s nim spokojna... Trosku mi vadi, ze zložený sa napríklad do auta polozi tou sedacou časťou do kufra, takže sa zaspini sedačka... Teda ja som dala do kufra deku a pokladam to na ňu. Nejaké pruzenie od toho veľmi necakaj, nie je to uplna hrkotalka, ale na nerovnom chodniku to nie je bohvie čo, po zamkovej dlazbe je to v pohode. To je aspoň môj subjektívny názor, možno niekto nesuhlasi ;)

paszelkasp
10. jún 2013

@zuzikkaa tak to ziaden kocik nie je the best. vsetky maju svoje plusy a minusy. a je jasne, ze provizia robi divy. ked sa mi nebude pacit, vymenime. 😀

kari55
10. jún 2013

@greguska Ďakujem za názor. Inak nevadí , že tá ručka sa nedá nastaviť a týmpádom sa na ňu nedá zavesiť taška?

paula80
10. jún 2013

@jaja_1818 To polohovanie do ľahu sa aj mne zasekáva a hlavne,keď chcem dať z ľahu hore,tak vtedy sa natrápim,s námahou to posúvam hore,ja som sa na to chcela ísť spýtať,či je to normálne,že sa to tak zasekáva,ale asi by predajca povedal,že to len treba vychodiť.

paula80
10. jún 2013

@stipec26 @kitty88 a ostatné maminy prosím vás ktorá tá clona na tú sieťkovú časť striešky je najlepšia a pekne drží?ďakujem.Inak som chcela ešte napísať,že britax sa mi teraz už úplne páči,som s ním spokojná,zo začiatku som na ňom videla veľa negatív,ale teraz postupom času už som naň zvyknutá a hlavne malý je v ňom spokojný,tak som aj ja. 😉

kitty88
10. jún 2013

@paula80 ja mam taku na cvoky, ale nevyzera nejak extra, nie je tak pekne napnuta... skor si myslim, ze tie co tu maju baby pofotene - na gumicku alebo snurky - su lepsie 😉

stipec26
10. jún 2013

@paula80 ja ti poviem, ked ju budem mat doma ;)

stipec26
10. jún 2013

@gaalka super cena na pultik! ja mam plastenku emitex univezal a sedi pekne

stipec26
10. jún 2013

@1maruska toto tazko poradit, vsetko je fajn 😀
ak maly nevyhadzuje veci z kocika - resp. nebude z pultika, tak moze byt pultik
ale aj na rukovet je fajn, lebo to tam budes mat po ruke ty a nebude tak na to svietit slnko v lete alebo v zime sa to tak velmi neochladi.. no a drziak na flasu - to je asi take nieco navyse, bonus

stipec26
10. jún 2013

@kari55 nepruzi, aspon som si to nevsimla... a pultik som fotila jednu stranu spat - tak si pripadne pozri ako to vyzera.. podla mna je to rovnakovo vysoko, len tym, ze je sirsi, tak vyzera, ze je to take pevnejsie, uzavretejsie a dieta tak lahko "nevypadne"

stipec26
10. jún 2013

@kari55 ja mam na tasku toto - a som spokojna
http://www.brendon.sk/Products/Details/26861

nadulka88
10. jún 2013

Ja som s tymto kocikom nadmieru spokojna!! Obe ho milujeme 😅 nevymenili by sme ho za nic na svete 😉

greguska
10. jún 2013

@kari55 ja mám tašku z pinkie http://www.pinkie.cz/taska-ke-kocarku-pinkie-bl... , je super, lebo sa dá zapnúť aj len na tie bočné tyče, ale dá sa aj spojiť a nosiť cez rameno - ja ju mám aj na kočíku tak a drží 😉

to polohovanie sa aj mne sem tam vzprieči, treba to robiť s citom 😉 teraz už väčšinou len sedíme, tak tie ramenné popruhy mám uchytené vzadu, aby bol ten sed kolmejší...

poisonblu
11. jún 2013

@kari55 tiez sa natrapim s tym polohovanim sedenia....mne to nejde potiahnut rovnomerne ked tam maly sedi, tak potom to je sikmo....blbo je to vymyslene

mojong
12. jún 2013

@kika7786 jeeej my sme sa minuly tyzden "stretli" na Hlinickej ceste :D

mojong
12. jún 2013

@gaalka ak chces original plastenku mam raz pouzitu ..... a mozem ti ju posunut za 10e aj s postou este mam aj original krabicu od nej ....ja nepotrebujem lebo mala ju znesie na kociku len ked spi..... takze preto pouzita len raz a aj to tak hodinku len 😉

kika7786
12. jún 2013

@mojong 🙂 to je ten Britax čo šiel smerom z BY to Hliníka? 🙂 .....a odkiaľ si @mojong ?

mojong
12. jún 2013

@kika7786 ano to sme my :D z Hlinika sme.... 🙂

1maruska
12. jún 2013

@stipec26 asi som sa nakoniec rozhodla pre drziak na flasu 🙂

kika7786
12. jún 2013

@mojong ...no teda a to sa ani nepoznáme, tak nabudúce ťukni do mňa že to si ty...aj my bývame na začiatku AL 🙂

mojong
12. jún 2013

@kika7786 my v strede ako je skolka teda.... blizko 🙂 vsak mozme sa niekedy aj stretnut ked budeme s detiskami vonku ak by si chcela.....lebo AL je dost nudny......hlavne ked tu nikoho nepoznam..... ;)