Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
Ahojte. Poradte mi prosim co kupit. Organizer na rukovat ci pultik ci drziak na flasu. Co sa vam zda najpraktickejsie. Pretoze moj maly ma stale pri sebe flasu s vodou. Dakujem za postrehy 🙂
Ahojte tak dnes som objednala tento super kočík a hneď k nemu som objednala aj pultík za super cenu Britax B-AGILE HRACÍ PULT za 16,60 Eur a majú ho na http://www.mamulienka.sk/mamulienka-sk/eshop/0/... dúfam, že som poradila maminkám, ktoré takéto zháňajú 😉 . Ozaj rozhodujem sa, že si objednám aj pláštenku ale neviem sa rozhodnúť či originál za 17,16 Eur alebo univerzál za 7,99 Eur, čo poradíte?A akú tašku ste si kúpili na kočík?Ďakujem
Ahojte prosím vás maminy ktoré tento kočík používate ste s ním spokojné? Veľmi sa mi páči no chcem vedieť či trochu pruží pozerala som ho v obchode ale na rovnej dlažbe ide super len neviem ako to bude na chodníkoch našich slovenských chcela by som aby bol taký makký a trošku pružil nechcem hrkátko čo cítiť každú nerovnosť a predavačka mi s ním nedovolila ísť von 😀 😀 na skúšku. Moja malá ma rok a trošku mi vadí, že nemá opierku na nožičky iba sa to tak vyduje - stačí to? Lebo madlo je dosť vysoko a mám pocit či sa nebude zosúvať. A ten pultík ak dokúpim nie je moc vysoko potom? 🙂
baby, videla som už britax s gumenými kolesami, myslíte že by to šlo vymenit (kolesá) ??? 😀 😀 😀 😀
dnes v damskom klube na stv pan predavac povedal, ze nas Britax je novinka a vychvalil jeho skladanie jednou rukou aj Karin povedala, ze je uplne lahky. 🙂 cez vikend by nam prist tak sa tesim 🙂
@persseffona ja som ho v sobotu videla prvý krát v živote a celkom sa mi páčil...ale ked to tu čítam ☹ teraz neviem aký bude dobrý...
@paszelkasp presne si to napísala - predavač povedal 😀 😀
oni nehovoria to čo je naozaj pravda ale uprednostňujú to z čoho majú najlepšie prachy... to neznamená že ten kočík je naozaj taký skvelý 😉
@kari55 ja ho používam 3/4 roka, som s nim spokojna... Trosku mi vadi, ze zložený sa napríklad do auta polozi tou sedacou časťou do kufra, takže sa zaspini sedačka... Teda ja som dala do kufra deku a pokladam to na ňu. Nejaké pruzenie od toho veľmi necakaj, nie je to uplna hrkotalka, ale na nerovnom chodniku to nie je bohvie čo, po zamkovej dlazbe je to v pohode. To je aspoň môj subjektívny názor, možno niekto nesuhlasi ;)
@zuzikkaa tak to ziaden kocik nie je the best. vsetky maju svoje plusy a minusy. a je jasne, ze provizia robi divy. ked sa mi nebude pacit, vymenime. 😀
@stipec26 @kitty88 a ostatné maminy prosím vás ktorá tá clona na tú sieťkovú časť striešky je najlepšia a pekne drží?ďakujem.Inak som chcela ešte napísať,že britax sa mi teraz už úplne páči,som s ním spokojná,zo začiatku som na ňom videla veľa negatív,ale teraz postupom času už som naň zvyknutá a hlavne malý je v ňom spokojný,tak som aj ja. 😉
@1maruska toto tazko poradit, vsetko je fajn 😀
ak maly nevyhadzuje veci z kocika - resp. nebude z pultika, tak moze byt pultik
ale aj na rukovet je fajn, lebo to tam budes mat po ruke ty a nebude tak na to svietit slnko v lete alebo v zime sa to tak velmi neochladi.. no a drziak na flasu - to je asi take nieco navyse, bonus
@kari55 ja mam na tasku toto - a som spokojna
http://www.brendon.sk/Products/Details/26861
Ja som s tymto kocikom nadmieru spokojna!! Obe ho milujeme 😅 nevymenili by sme ho za nic na svete 😉
@kari55 ja mám tašku z pinkie http://www.pinkie.cz/taska-ke-kocarku-pinkie-bl... , je super, lebo sa dá zapnúť aj len na tie bočné tyče, ale dá sa aj spojiť a nosiť cez rameno - ja ju mám aj na kočíku tak a drží 😉
to polohovanie sa aj mne sem tam vzprieči, treba to robiť s citom 😉 teraz už väčšinou len sedíme, tak tie ramenné popruhy mám uchytené vzadu, aby bol ten sed kolmejší...

@marikac no ja som to spominala pred svokrovcami ze mame novy a ze potrebujem clonu a podlozku tak mi hned jednu pani dporucila ze ta sa tomu venuje ze ona sije dresy aj pre hokejistov a futbalistov..tak musim skocit za nou