Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
Maminy, máte kúpené aj nánožniky? Ak áno aké a odkiaľ?Ďakujem 🙂
áááá už som to našla na http://www.mamulienka.sk/mamulienka-sk/eshop/5-... 😀 😀 😀
Ahojte maminy, mám takú otázku: nevadí vám , ze chrbtová opierka je dosť nahnutá dozadu? Mám pocit, že by to chcelo ešte trošku viac nahnúť dopredu či? Strašne sa mi tento kočík páči no zisťujem stále viac a viac praktických nedostatkov 😲
@kari55 skus pozriet asi na str. 12 alebo tak nejako, ako jedna baba vyriesila to ze opierka bola kolmejšie..
Dievčata, je ta sieťka v strieške s UV??
@ivka_marek podla mna nie.............neviem
baby predam vyhodne cerveny britax 2012, vonku sme ho mali len 3x, takze ako novy.
@kari55 ake nedostatky si nasla? lebo ja len jeden, ze nozicky sa nedaju uplne polohovat.
@paszelkasp Noo je toho viac. Tie nožičky , že sa nedajú polohovať a k tomu to madlo je dosť vysoko a malá sa mi tam šmýka dole / musí byť vždy pripútaná čo nie vždy chce 😒 / no a potom nenastavitelná rúčka, som zvyknutá nosiť tam prehodenú tašku ale nedá sa lebo je tá rúčka rovno , musím kúpiť nejakú inú alebo čo. Opierka chrbta dosť nahnutá dozadu a práve preto si myslím , že bude moja malá zavesená na tom madle. A pokial viem tak ten kočí nepruží a ničia sa kolieska tak si myslím, že to bude taká hrkotka. Teraz mám hrkotku tak by som ocenila trošku makkší kočík.A že nemá nánožník čo tiež musím kúpiť. Asi som teraz dala milovníčkam tohto kočíka 😅 😅 Mne sa strašne páči no tieto veci mi chýbajú skoro som ho kúpila a na poslednú chvíľu som cúvla. Začínam pokukovať po Inglesine espresso má všetko čo mi na Britaxe chýba len striešku má malú to Britax ju má super veľkú. Neviem čo robiť 😨
Hmm, zatial nie som odborník na kociky.toto bude po hlbokom druhý 🙂mne vyhovuje jeho skladnost.dnes nam ho dovezú, tak ti poviem či hrkoce.kolieska ma rovnaké ako väčšina športových kocikov.nikoho nepresviedcam na ten kočík.každý máme svoje kritériá a preto je tolko modelov.aby si vybral každý.🙂 🙂
@kari55
@kari55 ahoj,.......... tento kocik, som videla u mojich kamosiek...... bola som nim nadsena....... tie nozicky, teda to vypolszrovanie hore mi mame furt..... malemu sa lepsie sedi...... v kociku mi uz nespava...... ak nahodou v nom zaspi, jemu to nevadi......opierka chrbta- maly je vacsinou nacapeny na madle, malokedy sa oprie a rozvali........ vsetko chce vidiet, komentovat......nevadi......... ze nema pruzenie.... na to som si musela trosku zvyknut, obcas mi to vadi, ak je teren zly...... (mala som predtym concord).........tasku mam prehodenu cez rucku, obcas mi to pada dolu, musim napravit, ale da sa.......ze sa rucka neda polohovat, mne nevadi.....a nanoznik- zatial neriesim...... to uz bude mat maly 2a pol roka, uvidie ci sa bude este vozit, alebo uz bude ochotny aj chodit na peso........zatial mi kocik nehrkoce, kolieska vyzeraju celkom fajn................... hmmmmmmmmmmmm, tolko k tomu ja.............. kazdej vyhovuje nieco ine.........rozhodni sa podla seba a podla pohodlia, potriem tvojho dietata..............vela stastia........ 😀
@kari55 Tiez som nad nim rozmyslala. Momentalne mam Liru 4 od EuroCartu, chcela som vymenit za B-Agile, ale stale som na vazkach. A vyzera to tak, ze ani nevymenim. Tiez mi vadi polohovanie, opierka chrbta sa neda dat do skoro praveho uhla (co sa pri Lire da). Ked budem mat spojene madlo, nebudem mat zase kam vesat lahke mikrotenove tasky, do ktorych obycajne nakupujem, ked idem do mesta a vsetko sa mi do toho kosika nezmesti. Kolieska su podla mna v pohode, ked nechces umelohmotne hrkotave, tak tieto gumene, co do nich idu kamienky su alternativou. Teraz take kolieska mam a som spokojna. Dalej, kocik nepruzi tak ako ten moj, co je vyhoda aj nevyhoda - s mojim po schodoch chodit nemozm. No a co mi najviac vadi, su rozmery po zlozeni, to je uplny des. Kocik je siroky, ked nechcem, aby bol prilis dlhy, musim odopnut madlo. Mal by byt plytsi ako Lira, ale ked ho zlozim s podlozkou a fusakom, tak bude este viac hlboky.
Tak ja cakam na nejaky uzasny kocik, snad buduci rok nieco vymyslia. Nieco podobn ako B-Agile, ale bez tych nedostatkov, ktore som pisala. A mohli by byt nejake pekne farby. 😉
No a samozrejme, nie je v cene plastenka ani fusak...
baby, ktorym vadia tie plastove kolieska - minule som si niekde na nete vsimla novinku od britaxu b-motion, ma nafukovacie 😉 mozno bude mat aj ine vychytavky oproti tomuto, ale nevenovala som mu velku pozornost...
@jaja_1818 jej tak potom daj vediet ako ste dopadli. My sme kupovali kocik v Nitre v Babymarkete. Inak som s nim spokojna. A aky ste teraz kupili?
Ale zas Britax je alternativa aj pre dalsie dieta. dokupi sa vanicka a mas hlboky kociar. kolieska sa mi zdaju uplne v pohode. pre mna je ideal nafukovacie kolieska, ale na sportakoch ich vidim velmi malo a tak tieto gumene su dobra alternativa. kdesi som citala, ze ak ich raz za cas nahrejete fenom tak vyzeraju ako nove. vyskusam a poviem ci to funguje. byvame na dedine tak nechodim na velke nakupy, preti mi kosik vyhovuje. to vrecko na kociku je dostatocne velke na vsetko co potrebujem na prechadzku, takze az tak zle by som to nevidela. ano mohli k tomu vyrabat nanoznik, ale kedze mame cerveny fusak, tak do zimy vymyslim ako ho tam upevnit. kazdy kociar ma svoje pre a proti. mne padol do oka a bola to laska na prvy pohlad. keby som zacala sprtat a hladat chyby tak si nevyberiem ziaden kocik. 🙂
@hladampomoc quinny senzz... do kelu, prave som zistila, ze sa mi nezmesti na sirku do vytahu, chyba 1 cm.. VRRRR!
Ja som si ten kočík kúpila minulý týždeň, máme ten fialový, no fakt je to krásna žiarivá farba, som rada, že som ho nakoniec zobrala v tej farbe, a nie v čiernej, ako som pôvodne chcela, kočík je super, dobre sa mi s ním chodí, hoci nejaké tie chybičky má, napr. pri obrubníku musím trochu kočík nadvihnúť, ale inak veľká spokojnosť, miesta tam má dieťatko habadej, aj tá strieška, dá sa rozipsovať a fakt dieťatku slniečko do očí nesvieti, takže spokojnosť 🙂
tak u nas je britax uz 6ty kocik takze mam trochu s cim porovnat, ale zas kazdemu vyhovuje cosi ine, nam vyhovuje momentalne najviac.
strieska je super velka na malu mi nepecie, dostatocne dlhy a mala sa mi tam krasne zmesti, s vyskou madla pred dietatom problem nemam kedze mam dost velke "babo" a to ze sedadlo nejde uplne na kolmo nam tiez nevadi, lebo mala je aj tak nalepena na madle aby videla a ked chce oddychovat tak sa opre, aj ked sme mali kocik s kolmou sedackou tam nechcela sediet tak a zosuchovala sa aby sedela naklonene :D
toho nepolohovatelneho madla som sa bala lebo som vyssia ale vobec mi to nevadi, a aj taska tam drzi (zatial som nemala problem) a mam aj take uchyty na suchy zips s karabinkami takze taska sa da kedykolvek odopnut.....
este k tej opierke chrbta, myslim ze by sa to nejak dalo nastelovat na tej snurke polohovacej nieco vyparat a zasit,......nemal by to byt taky problem posunut to tak aby to sedelo ;)
kolieska,.... chodime po vsetkom a zatial drzia,.....a pruzenie,.....neriesim, malej sa to paci, cim viac hrka tym lepsie spi 😀 ale do mesta ideal lepsie o dost pre nas ako golfac
a krasne sa nam zmesti do opelu corsa ..... ani co by tam nebol 🙂
a ked uz teda hladame nedostatky.....vadi mi len to polohovanie chrbta ze je na snurky..... ale nemanevrujem s tym casto takze s tym dokazem zit :D
aaaaa este nieco...... ak by niekto z vas mal doma tu tasku na zlozeny kocik mohli by ste mi ju prosim pomerat?
pridavam svoju skusenost. nasa ma pol roka a v kociku sa jej neskutocne pacilo. nevedela som si predstavit, ze ne nu nebudem vidiet. ale malej to vobec nevadilo. cez sietku v strieske pozerela co sa to nad nou deje. kym nespala tak otocena na brusku sledovala cez sietku ze hlavou svet. no a potom zaspala ani neviem kedy. kocik nehrkoce, ide tichucko, je naozaj lahucky. po prvej prechadzke som nadsena, uvidime co bude dalej. ale myslim, ze to bola dobra kupa ten kocik bude s malou rast. 😀
Baby poradte mi prosím nejaký nánožník na tento kočík, ďakujem! 😉
No dievčatá, asi ste ma presvedčili lebo som skoro na 100% rozhodnutá , že to predsa len risknem 😀 strašne sa mi páči a čím ďalej uvažujem nad tými nedostatkami čo som vyššie spomýnala tak mám pocit, že by to asi taký problém nebol....hmmmm 😎 ten fialový je krásny .......
@kari55 ja som bola na tom presne tak isto a teraz vobec nelutujem. fialovy je naozaj kraasny, skoro som ho mala objednany ale potom ma muz presvedcil, ze mame cerveny fusak, tak nech si kupime cerveny. a ta cervena je tiez krasna, taka silna vinova. nie taka lacna cervena 🙂 a je fakt lahucky. uplne v pohode ho ponesies jednou rukou. ano ma chyby, ale ktory kocik nema? 🙂

@mojong ...ok môžme napíšeme si IP, budem rada, dva Britaxy budu spolu na prechadzke, xi xi