icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

mojong
20. jún 2013

@paszelkasp @kari55 ano je super lahucky a pre mna aj uzasne vyvazeny lebo ho v pracem sama do autobusu aj s malou a nemam pocit ze by som ju mala vysypat s tade ;)

marianka3
21. jún 2013

Ahojte! Nemá niekto náhodou na predaj pláštenku orig. na Britax b-agile? Ďakujem! 😉 😎

kari55
21. jún 2013

Ahojte, tak nakoniec som ho objednala a už aj dorazil. Je krásny, zajtra skúšame. Inak tá opierka chrbta ma trošku sklamala pretože je tam len taký papundekel - zosilnený kartón no tak neviem neviem. A idem objednať ten pultík.

bleee
21. jún 2013

ahojte, prala už niektorá z vás poťah? Trochu sa desím celé to rozložiť, že ho nepokladám naspäť. Prali ste v rukách alebo v práčke? Dakujem krásne

paszelkasp
21. jún 2013

@kari55 akej farby si si objednala?

kari55
21. jún 2013

@paszelkasp Ten fialový, inak nevieš prosím Ťa aký nánožník pasuje na ten kočík?

bleee
22. jún 2013

Predám univerzálny nánožník hodiaci sa na Britax B agile. Je čiernej farby, úplne nový. Viac info cez správu

paszelkasp
22. jún 2013

@kari55 este som to neriesila 🙂 lebo manzel sije, tak dufam, ze nieco vymyslime. najdeme dajaku peknu latku a daco vymyslime 🙂

stipec26
23. jún 2013

@bleee potah? a aky mas nanoznik?

bleee
23. jún 2013

@stipec26 potahom som nazvala latku, ktora tvory kocik, neviem ako sa to spravne vola. Chcem celu latku z kocika vyprat, zaujima ma, ci s tym ma niekto skusenosti. Nanoznik mam LUX od Ivema baby. Sedi na kocik, ma dobru cenu, len sme ho uz nestihli pouzit, preto posuvam dalej

stipec26
23. jún 2013

@bleee aha.. fuha, no to ma nenapadlo prat, ani to asi nebudem skusat 😀 😀 😀 😀
ice je este cas riesit nanoznik, ale mozem poprosit - sposles mi viac info do spravy? fotku - ako to sedi na britaxe, resp. ako to tam uchytavas (ja mam pultik, pojde to aj cez?), cenu

zuzkal99
24. jún 2013

Mohla by som sa spýtať ako ste s ním spokojne cez zimi a ci sa tam v pohode zmestí aj fusak

kika7786
24. jún 2013

Maminky co si sijete pdolozky do kocika Britax 🙂 ...nevideli ste niekde tuto latku alebo ju nemate na predaj prosím?

ivanazv
24. jún 2013

@bleee ahoj ja ho akurát idem dat oprat 😀 😀 😀 😀 ale len striešku a vnutro len šuchnem hubkou, lebo to je čisté kedže mám podložku v nom. Snád to dám potom dokopy, inak strechu sme museli potom aby som konštrukciu vybrala tak odšrobovat jednu stranu aby sa to dalo vytiahnut.... a šupla som do práčky na ručné aj s podložkou, dufam že to nepokazí 😝

bleee
24. jún 2013

@ivanazv ja som ho dnes vycistila hubkou s mydlovou vodnou, celkom dobre to slo, farba ozila. Problem boli bocne steny z vnutra, ked budem mat cas, tak ich poriadnejsie vycistim. Zistila som, ze bez srubovaka sa mi ho "vyzliect" nepodari. Kos na nakupy som lahko odopla a tiez vycuchala hubkou. Celkovo som spokojna 🙂
Kociar vyuzivam vyse roka denno denne, treba obcas aj trochu lepsiu udrzbu

bleee
24. jún 2013

@zuzkal99 s kocikom sa da aj cez zimu, ked su odhrnute chodniky. Ked odhrnute nie su, tak sa neda. cez neodhrnuty sneh sa najlepsie ide na sankach 🙂 Fusak sa v pohode zmesti

katkaagabko
24. jún 2013

@kika7786 to je ikea. Ale uz ju nevidim v ponuke. Myslim, ze boli take detske obliecky.

kika7786
24. jún 2013

@katkaagabko ...ale uz som mozno zohnala od jednej maminy tu, strasnu radost mi spravila 🙂 super

ivanazv
25. jún 2013

kupovali ste už niekto náhradnu striešku na britax? Rozmýšlam o tom, mám červený kočík a uvažujem že by som kupila čiernu strechu , tak trochu na striedačku..... hm??

bleee
25. jún 2013

@ivanazv ako dopadlo pranie striesky?

ivanazv
25. jún 2013

@bleee Dobre 😀 naštastie je čistá ani dokrčená neni, tak super, len mám na nej pás od slnka vytiahnutú farbu na jednom zhybe, tak uvažujem kupit si čiernu strechu, ale zase je to dost drahé 😨

kika7786
25. jún 2013

@ivanazv ...ja by som chcela si usit, keb ysom vedela ako na to 🙂 🙂 🙂 nejaku peknu farebnu 🙂

verka1978
25. jún 2013

Mamicky, chcem si kupit Britax B.Agile, kde ste kupovali nanoznik, podlozku, kryt na tu sietku na streche, pripadne doplnky ? Este sa chcem spytat na tu opierku pod nohami. Dcerka ma rada ak ma nohy hore, teda nie dolu, ze jej visia. Slpna to ked sa ta latka vysunie splni tuto funkciu? A je nanoznik nutny, ci staci fusak? Plastenku mate original, alebo da sa aj nejaka uni?

bleee
25. jún 2013

@ivanazv skusim aj ja rozobrat a vyprat striesku v pracke. Tomu pasu od slnka sa cudujem, my sme vonku kazdy den, kocik mam vyse roka a ziadne vyblednutie nikde...

ivanazv
26. jún 2013

@bleee No mi sme kočík kupovali nie nový, ale z bazáru, takže má skoro pomaly dva roky.....a je tam taký bledší pás od slnka, lebo kočík je 2012 a tam je iný materiál na potahy ako tieto 2013...ako keby dáky zamat alebo niečo podobné 😀
@kika7786
Si mi dala chrobáka do hlavy s tým že ušit dáku farebnu strechu....som kukala aj na sashe.sk tam ženy šijú kadejaké farebné........ 🙂

mojong
26. jún 2013

baby prvy krat vcera ma kocik sklamal,..... premokla strieska a riade,......a vraj vodeodolna, figu borovu..... 😠 😖 .........usijem si lepsiu ale nastvalo ma to.....

kari55
26. jún 2013

@bleee Ahoj ten nánožník je ešte aktuálny?

zuzkal99
27. jún 2013

Dnes som bola v predajni kocikov a bol tam akurát obchodný zástupca s Britaxu a hovoril ze uz na jeseň sa mi zdá by malipprist do predajni nanozniky Britax a cena ze do 20 eur

zuzi1409
28. jún 2013

@samada aký je to prosím vás nánožník?

kari55
28. jún 2013

Ahojte, včera som kúpila nánožník na můj britax od emitexu za 12 eur. V predajni sme skúšali asi 5 nánožníkov ten bol najlacnejší a sedel najlepšie , no a doma som ho skúšala ešte raz a keď som ho otočila opačne ako má byť - hore nohami tak sedí ešte lepšie ,úplne parádne ...a super cena 😀 Má úchyty hore po bokoch aj dole po bokoch spodok uchytíte o košík.
🙂