Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
baby aj vam v nakupnych centrach sa tento kocik, akoby smykal?????????? tie predne sa mi netocia, tak ako ja chcem aby sli, akoby sa na tej vylestenej podlahe smykali...... a furt mi tam ide do jednej strany..... na porazenie............ stalo, alebo stava sa to aj vam?????? inak som s nim nadmieru spokojna a funguje tip top........... 😀
@kari55 to si teda dobre lacny nanoznik kupila........... ja som raz rozmyslala, ci potrebujem nanoznik, ci nie, sla som teda omrknut a v predajni sme skusali nanoznik od Emitexu ......... cena od 25 eur............. takze suuuuuper kupa 😀
Babulky tak kocik kupeny , ale nakoniec b-motion , inak takmer to iste ako britax, len ma nafukovacie kolesa, polohovaciu rucku. Fialovej farby. Skusala som si v predajni aj aj. Nakoviec tieto dve veci vyhrali. Prosim vas kde ste kupili tu clonu na striesku? A ako mate riesenu podlozu na sedenie, ked tam je ten drziak na skladanie kocika? Inak z obchodu sme isli na kociku, lebo sme sli na nakupy a iny kocik sme nebrali.Dakujem
@meggieerika mne tiež išiel všelijako krivo a dobre sa netočili predné kolieska, ale stačilo ich premazať a ide zase pekne ľahúčko, ako nový 😉 bolo to už úplne suché a veľa prachu...
@meggieerika mame novy kocik, cca mesiac a nie nesmyka sa. a nakupovat chodime iba do nakupnych centier a ide krasne, vobec kade tade.
@meggieerika zalezi od toho, aka je podlaha... napr. u nas v maxe su dva druhy dlazdic, na jednych uplne v pohode a na druhych sa akoby zasekava... mne to ale nevadi, lebo na vacsine plochy su tie dobre 😀 😀 😀 😀 😀 a inde som si to nevsimla, takze je to ok 😉
ahojte, chcem sa spytat, aky fusak do kocika pouzivate? mate niektora aj ten originalny?
Babulky prosim vas nemate niektora nakres na podlozku do Britaxu prosim vas
@epsonka45 tu je nejaky nakres v inzerate https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/sg7t/obo.... Len neviem ako sa kocik sklada ked je tam podlozka, ci sa da uchytit ten drziak na skladanie
baby kde zozeniem potah na madlo a slnencnu clonu na striesku?
@zuzik307 ahoj, ja som kupovala kocik este v marci to bola este zima, davala som do kocika fusak zn kaiser........ pasoval tam, ale trosku som ho musela viac uchytit, o kusok vacsi na tento kocik.......... ja som mala ten fusak povodne v concorde......ale tuto zimu, ak bude maly este chciet byt v kociku to urcite kupim original fusak.....................ale myslim ze pasuju don aj take tie univerzalne-------------ved aj ten Kaiser bol univerzalny........ to len reba odskusat..... nooo a je na tebe ci skor uni fusak alebo original
ahojte baby od dnes som aj ja majitelkou tohto kocika, mame ten fialovo cierny je nadherny 😵 😵 😵 len som chcela vediet ci ste niektora uz niekde kupovali tie podlozky do tohto kocika a kde 😕
@natalia777 ja som si objednla z pinkie.cz ale je to drahe nakolko aj pošta oklolo 5 ečok, ale baby robia krásne zo sashe.sk urobia ti aké chceš aj otvory....a aj iné doplnky
@natalia777 ja mam zo sashe od tejto kocky: http://www.sashe.sk/konvalinka
@verka1978 Kocik sa da poskladat aj s podlozkou, potiahnes to popod nu uplne bez problemov 🙂
@kitty88 diky presne tu som kukala a akej farby mate vy kocik? a ktoru si si vybrala ty? pozeram ze do toho fialoveho tazsie nieco doladit 😅
@natalia777 ja mam tiez fialovy, podlozku mam obojstrannu, takuto:
@kitty88 presne táto sa mi tam na prvýkrát zapáčila 🙂 a čo ťa to vyšlo aj s poštovným?
@natalia777 tusim 20 eur aj nejake centy, neviem presne, ale vtedy mala ceny podloziek o dve eura nizsie ako teraz, takze rataj cca 22 - 23 eciek aj s postovnym... a vsimla si si, ze tam ma aj tuto moju fotku - tu bodkovanu? 😉
baby ak by ste mala niektora zaujem mam na predaj clonu na tu sietku, ja som si kupila od pjana a nakoniec mi este svagrina doniesla takze tu vyuzivam a druhu nie. Je ciernej farby a uchytava sa na cvoky...
@kitty88 aj teraz tam stoji ta podložka 20 eur 😉 a áno asi je to tá istá fotka

......a vojde aj pultík