Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@lenkan3 http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=52367413 tu som si dala prekrytie striesky, a nanoznik u inej pani, ale daj si to rovno u tejto, nech usestris na postovnom 🙂
@zipsy my mame cerveny, cierny sa mi paci ale prisiel mi taky na leto nevhodny, neviem 🙂 a robia vraj len tieto 2 farby a vcera na ceskej stranke britaxu som nasla aj taku pieskovu , ta by sa mi pacila, i ked aj tento cerveny je krasny, len sa nam zdalo ze pre chlapca nie moc vhodne. Plastenku mas original? No hadam ti to dokonca leta pride 🙂 aby to aj splnilo ucel 🙂
Dali by ste sem prosím fotky maličkých detí v tomto kočíku? My máme iba 6m, asi nieje kočík ešte moc vhodný, ale nerada by som na tú chvíľu kupovala zas iný a terajšiu trojkombináciu mám možnosť predať. Pomohli by mi tie fotky pri rozhodovaní, dík, dík, dík.
@erika2352 moj 6,5 mesiacny syncek sa uz tyzden v kociku vozi a je naramne spokojny. Mimochodom, v cervenom. Vobec mi nepride, ze cerveny je vhodny len pre dievcata. To je vlastne cerveno cierny kocik, nie cisto cerveny. A aj futbalove dresy su cervene a hraju v nich muzi, tak neviem preco tie predsudky voci farbe kociara. Kamoska ma tiez tento kociar v cervenej a tiez chlapca. Obe sme s nim spokojne, velmi lahucko sa s nim manipuluje, dobre sa sklada, je priestranny ale nie objemny. Tento kocik je od narodenia, ja som napr. uz v nom videla aj 6 tyzdnove babetko a ta mamicka mi hovorila, ze je to uz jej tretie dieta a ze ziadne trojkombinacie uz nechce a tiez si kociar pochvalovala
ahojte, my mame tiez tento kocik a sme velmi spokojni. Na ten sietovany stred som si usila nieco podobne ako ma aj ta pani na ktoru je tu link, len s tym rozdielom, ze je mozne tu latku aj schovat zazipsovanim a netreba to davat dole. Viac info cez IP.
Ahojte, pridavam sa k spokojnym majitelkam tohto kocika 🙂 mozte mi poradit, kde ste kupovali vlozku do kocika? Ci mate nejaku univerzalnu? Neviem ci mi tam bude pasovat hocijaka 😕
@natas4 - tu sa daju aj podla znacky vybrat univerzalne 😉 http://www.pinkie.cz/podlozka-do-kocarku/
@nellie_ - este sme ho nekupili ale mam ho v uzsom vybere... stale vaham ci tento alebo Espiro Magic... 😅
neviem sa rozhodnut.. a este som ani jeden z nich nevidela nazivo. tak asi podla toho sa rozhodneme..
aj ked ja priznavam ze by som radsej tento britax, aj na zaklade toho co tu citam... 😉 🙂
ako si spokojna s nim ty?
@nellie_ ja mam na balkone espiro magic na uspavanie (dobre sa v nom hojda 😅 ) a na von mam tento B agile...je fakt super ten kocik, najviac sa mi paci strieska, ze sa da tak stiahnut dole, je priestranny aj pre vacsie dieta, nohy sa sice nedaju polohovat, ale da s vyzdvihnut dole latka a nohy nevisia 😉 jedine negativum co som nasla je, ze sa neda polohovat chrbat kolmo do 90 stupnov...ja som dost dlho hladala kocik a tento sa mi pozdaval najviac
@nellie_ a čo povieš na coletto amico?
dievcata ako ste vyriesili nanoznik? Ja som kupila univerzalny zn. LUX a neda sa mi dobre prichytit na spodny okraj ku nozickam. Pre vecsie deti nie je problem, daju nozky do nanoznika a tam sa bude drzat. Ale moj drobec ma 6,5 mesiaca a ten nanoznik pri takom babu nema zmysel, na kociari povieva. Zatial sa mi najviac osvecila hrubsia deka. Ako to riesite vy s mensimi detickami?
mate niektora vnutornu vlozku do kocika AEROSLEEP? Tie univerzalne z www.pinkie.cz su do toho kociku dobre, len mne sa zdaju na leto hrube a nepriedusne. Zatial pod maleho davam len plienku...
Hlásim sa k majiteľom kočíka britax. je veľmi fajn, myslela som, že bude až moc veľký, ale v pohode je aj pre 6m dieťa. Naozaj je ľahučký a výborne sa s ním manipuluje. no tie kolieska fakt nič moc, to je asi jediný mínus. A ešte čo mi trošku vadí, že do košíka sa lepšie dajú dať veci z boku, ako zo zadu, ale to je len zvyk.Inak som veľmi spokojná 🙂
paci sa, fotka bez madla /krajsie/ a s ... je to uchytene suchymi zipsami pri prednych kolesach, potom zboku o zadnu tycku a hore od hornu tycku, zle sa to foti, kedze je to vsetko cierne a neni to dobre vidno....teda neviem ci to pripevnujem sprave, navod na pouzitie mi pani z mimibazara neposlala 🙂
@bleee

baby aky mate kryt do dazda? ten co mam mi nesedi tak neviem ktory kupit.