icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

kika7786
4. júl 2013

@marikac ...no zručná neviem či som, ....skôr skúšam 🙂 ....treba vyskúšať a uvidíš či to pojde 🙂 ...plnila som vatelínom lepšie drží ...

kitty88
4. júl 2013

@natalia777 vtedy stala 18 + nejake cca 2 eura postovne

mojong
4. júl 2013

baby zajtra idem skusit zmajstrit celu strechu na britax drzte palce, nech sa podari,...... potom ma uz nic nezastavi a budem mat na kazdy den inu ..... :DDD .....zartujem,..... ale aspon uz nebudeme musiet zavidiet znackam ako bugaboo a stokke a podobne ze maju krajsie "kity" hahahaha......tesim sa na zajtra......len aby moc teplo nebolo lebo v podkrovi budem potit krv 😕 ......no dobre zajtra to nebude asi nemam tolko sikmeho pruzku doma,.....tak v sobotu.....bleee..... 🤐

samada
5. júl 2013

@zuzi1409 nánožník mám pinkie

mojong
5. júl 2013

@kika7786 juuu paradne to mate 🙂 uz sa tesim kedy uvidim nazivo ;)

kari55
5. júl 2013

@natalia777 Ahoj, ja mám tiež ten fialový a kúpila som podložku od Emitexu univerzálnu tú širšiu bielo čiernu a pasuje parádne kočík je taký oživený a tá biela pekne oživý a je taký elegantný , lebo tie farebné mne moc nešmakujú už vo farebnom kočíku moc prehnané mi príde ale každý má iný vkus 🙂

natalia777
5. júl 2013

@kari55 a máš fotku? 🙂

natalia777
5. júl 2013

@kika7786 parádne si to ozdobila keby sa mne chcelo niečo takééééé hneď by som aj robila tunning 😀 ako si to pripevnila na tú strechu?

kari55
5. júl 2013

@barcelonka A za koľko ju predávaš? Ako to uchytím na cvoky keď tam nie sú , musím ich tam prišiť? Či?

kari55
5. júl 2013

@natalia777 No nemám ale odfotím 🙂

kari55
5. júl 2013

Tak tú sú fotkfy. Odfotila som aj ten nánožník od Emitexu za12 eur čo som vravela už skůr, že ako pasuje a že dám foto 🙂

kari55
5. júl 2013

Inak pásmi cez ramená som dvihla opierku chrbta tak že som ich vzadu spojila a malej sa lepšie sedí nieje taká zaklonená dozadu. Už to bolo v jednej téme a vyskúšala som to a super...... 🙂

verka1978
5. júl 2013

@kari55 a cim si ich spojila, tie pasy ?

katarinka48
5. júl 2013

@kari55 to by aj mna zaujimalo...a nejaku fintu na upevnenie v lahu nemate?

katarinka48
5. júl 2013

@kika7786 ako si pripevnila tu strechu? vedela yb si aj mne take nieco urobit...a kolko by to stalo?

kari55
5. júl 2013

@katarinka48 Spojila som ich takým krúžkom od hračiek čo je v jednom mieste prerušený. Konkrétne krúžok od hrajúcich kľúčov od fischer price my máme. Alebo karabinou by to šlo ale taký krúžok má určite každá v detskej izbe 🙂

natalia000
5. júl 2013

@kari55 este raz ako ste to posunuli ? Lebo pravda je ze ked je v sede je mala tak zvlastne pokrcena dakujem

kari55
5. júl 2013

@natalia000 No aj moja bola taká pokrčená a nespokojná ale teraz je to lepšie mám pocit, že sa jej lepšie sedí a pútam ju len okolo pásu cez nožičky hore je voľná. A keď je tam tá podložka v kočíku tak to nie je vidieť 🙂

katarinka48
5. júl 2013

@kari55 oki vyskusame zajtra nieco vyhutat 🙂

natalia000
5. júl 2013

@kari55 jaj ale ako sa potom da sputat cez nozicky ? No musim zajtra pozret a pospekulovat takze tymto si co dosiahla aby sa jej lepsie sedelo ?

kari55
5. júl 2013

@katarinka48 A v ľahu je tiež nejaký problém? To som ešte nezistila 😕

kari55
5. júl 2013

@natalia000 Čo spúšťať cez nožičky? Horné pásy cez ramená nepoužívam , len spodok.

natalia000
5. júl 2013
katarinka48
5. júl 2013

@kari55 moja mala sa chyti rucickami a vytiahne sa hore takze uz nelezi ale sedi :D

natalia000
5. júl 2013

@kari55 neviem si predstavitvterz aku ju budem kapcwtvcez nozicky ked tie popruhy co idu ces ramena dam dozadu ale to docielim to sevsa jej bude lepsie sediet ?

kari55
5. júl 2013

@natalia000 No len tými pásmi okolo bruška sa kliknú do toho čo je medzi nožičkami ja jej to dávam lebo má tendenciu sa šmýkať dole popod madlo a tak sa jej to nedá. Tie horné cez ramienka sú samostatne , odkvačíš ich od tých bočných.

kitty88
6. júl 2013

baby, ja som tiez rozmyslala, ako docielit, aby ta opierka bola kolmejsie a pred chvilou som sa s tym tak "hrala" a prisla som na takuto fintu s velkym zatvaracim spendlikom (vid foto). uvidime, ako sa to osvedci, dnes vyskusam 😉 vyhoda je, ze netreba tahat tie pasy dozadu, lebo ja ich potrebujem, musim malu zapnut, inak by bola schopna mi z kocika aj vyskocit, co je taka zvedava a vsetko chce vidiet 😀 😀 😀

kika7786
7. júl 2013

@natalia777 dakujem 🙂 ...je tam gumka

meggieerika
9. júl 2013

stalo sa vam ze vam uz kolesa piskali?????? bo nas kocik piska....... robi tak cip cip cip.......... heeee, znie to celkom smiesne........... uz raz som mazala kolesa.... asi budem musiet znovu...... inak dajte si bacha..... to madlo co, ta sredna cast kde je ta textilia..... nam sa stalo to, ze maly bol zurivy, kopal do madla, kym tu strednu cast nevykopol.......... su tam dost tenke sroby....... nastastie dedko to opravil a dal nam tam hrubsie sroby.... to uz len tak nevykopne..... 😀

gaalka
9. júl 2013

Ahojte tak dnes som sa trocha nudila a našla som toto predávajú to aj u nás?Ďakujem 😅