icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

micva
9. sep 2013

@jofka1987 emitex sport, pekne zakryje cely kocík aj zadnu cast az dolu.

jofka1987
9. sep 2013

a ten nanožnik..si s nim spokojna???pozeram ze na stranke pisu ženy že je nanožnik aj britax...neviem co by bolo lepsie...alebo kupit fusak britax??

jofka1987
9. sep 2013

@micva ahoj ešte raz..tak pozerala som nanožnik a pozdava sa mi,len tu plaštenku neviem ktoru...pozeram na babytip...a ešte podložka ktora to je???

suncana
9. sep 2013

@jofka1987 ano konkretne tu som kupila, univerzalnu. drzi pekne a nemusela som dlho spekulovat ako a kde to uchytit. a uz sme ju aj odskusali v dazdi. ja som spokojna 😉

majcidlo
9. sep 2013

@ zuzik307 dakujem pekne

bluee3
11. sep 2013

ahojte, aj ja zháňam nánožnik na britax B-Agile3, tak ste mi práve pomohli rozhodnúť sa..., niekto som tu zbadala že ako polohovať nožičky - ja to robím tak, že tú látku, kde je logo Britax len vysuniem s rukou hore a malá už má nožičky na tom pekne položené keď spinká....inak som s tým kočíkom úplne spokojná, aj ked zo začiatku som si myslela žeje to úplná katastrofa, čím dalej tým viac som spokojná....

adka_pajerska
14. sep 2013

@lenkas01 AHoj prosim ta kde si zohnala tuto sadu?

lenkas01
14. sep 2013

@adka_pajerska ahoj z pinkie.cz

trinity333
15. sep 2013

BABY ja by som potrebobala veľmi poradiť, nechce mi to čitať tu všetko a nemám čas hlavne. Kde by som kupila, alebo dala ušiť nánožník na zimu na tento kočík mam trojkolesový 🙂 🙂 Ďakujem ak sa tu nájde dobrá duša...

beatricer
15. sep 2013

@trinity333 ja som objednávala u tejto pani http://www.mimibazar.cz/bazar.phpID243892 a som veľmi spokojná. Pozri str. 42

trinity333
15. sep 2013

@beatricer ahoj dakujem ale dalo mi to česky mimibazar daj mi prosim ID tej pani neda sa mi to zobrazit. A dobre sa to tam da uchopiť?

beatricer
15. sep 2013

@trinity333 takže pridávam ešte raz http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=243892 Prichytáva sa to suchým zipsom dolu ako sú kolieska zo spodu. A potom hore tiež suchým zipsom. Ja som to vlastne na začiatku zimy prichytila a potom som to už nedávala dole. V strede som mala zips a stade som ju vyberala

beatricer
15. sep 2013

@trinity333 a ona posiela na Slovensko len si musíš premeniť na české koruny a tie poslať

trinity333
15. sep 2013

@beatricer dakujem uz som nasla a robi aj ten kryt na strechu> kolko ta to vyslo?

beatricer
15. sep 2013

@trinity333 clona bola za 200 a nánožník za 450Kč

paszelkasp
16. sep 2013

nas novy nanoznik od @lusiela1, zatial velmi spokojna uvidime ci aj dieta bude spokojne 🙂

paszelkasp
16. sep 2013
zab37
17. sep 2013

to je nádherné, vyzerá ako originál....

paszelkasp
17. sep 2013

@zab37 suhlasim, je uplne krasny a hlavne je teplucky, vnutorna strana je fleecova a vypln je vatelin, cize moze prist aj kruta zima 🙂

bublinka1979
17. sep 2013

ahojte🙂) my sme tiez kupili pred tyzdnom britax,stvorkolesovy,cierny a zacinam rozmyslat nad nanoznikom a fusakom,kedze sa pomaly ochladzuje🙂) fusak mam womar 3 v 1 - nema niekto skusenosti,ci sa tam zmesti? lebo vyzera dost siroky a dlhy a neviem ci nan navleciem nejaky nanoznik.. v starsich prispevkoch som citala,ze baby pouzivaju ten pinkie s opickou alebo emitex .. nekupovali ste niektora teraz na jesen a na zimu nanoznik k tomuto kociku? aky by sa tam hodil a aby sa dal pekne uchytit..🙂) a vosiel sa donho aj fusak...

bublinka1979
17. sep 2013

@paszelkasp ten nanoznik vyzera fakt dobre,akurat pred chvilou som sa pytala,ci niekto kupoval na britax teraz na jesen a zimu nanoznik.. ono sa to prichytava suchym zipsom hore na konstrukcii a aj niekde dole tam kde su koliecka?? a vosiel by tam aj fusak?

paszelkasp
17. sep 2013

@bublinka1979 ja som si nanoznik dala sit. hore sa uchyti suchym zipsom tesne ako konci strieska na konstrukciu. dole sa uz neuchytava nicim. ma taku kapsu na gumicku a do toho sa supnu nozicky dietata. (aspon podla mna) ja si to este vylepsim tym, ze na jedno miesto si nasijem este jednu uchytku o konstrukciu a bude to pevnejsie. nanoznik je dostatocne velky aj na fusak. my to tiez budeme pouzivat aj s fusakom, ved ked pride -20°C tak ako inac.

paszelkasp
17. sep 2013

@bublinka1979 pohlad do vnutra nanoznika

bublinka1979
17. sep 2013

@strihalka chcem sa len spytat,to je nanoznik od pinkie s tou opickou,ten zatepleny? v pohode by sa pod nanoznik vosiel aj zimny fusak (vo vnutri fusaku je ovcie runo)..dik za odpoved...

bublinka1979
17. sep 2013

@paszelkasp dakujem pekne za info🙂)

adka_pajerska
19. sep 2013

@paszelkasp Ahoj prosim ta kolko ta to vsetko vyslo s postovnym v eurach?

paszelkasp
19. sep 2013

@adka_pajerska samotny nánožník stal 25e a poštovné ako si zvolíš.ja som platila.dopredu a poštovné bolo 2e.

alexis13
19. sep 2013

ahojte baby prosim vas nemate nieco alebo nevideli ste nieco na kocik na tu spodnu cas kde su nozky idem von a pridem hrooozne spinave od blata kopancov..nejaku foliu alebo nieco 🙂

alexis13
19. sep 2013

@paszelkasp co ta stal? peknucky