icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

alexis13
19. sep 2013

@alexis13 xixi uz som nasla.myslim ze super cena =D

paszelkasp
19. sep 2013

Uz som to pisala,stal 25e plus poštovné.

lusiela1
19. sep 2013

@alexis13 ahoj,šila som také návleky na špinavé topánky ale asi budem musieť vymyslieť niečo pre takéto prípady 🙂

lenicka30
19. sep 2013

Ahojte dievcata, dnes som kupila Britax a chcem sa spytat, ci je tu niektora z vas, co by mi usila ten kryt na tu sietkovinu, ked sa rozzipsuje strieska. DAkujem krasne

sisi1986
20. sep 2013

baby pridávam fotky toho nánožníku spolu s tou podložkou. Prvé fotky sú iba podložka s nánožníkom zopnuté spolu a na ďalších som do nánožníka pridala ešte aj deku a tak som nánožník zapla. Malý sa mi tam v pohode zmestil aj tak. ... ako riešite kočík na zimu? origi fusak či nejaký iný? Má niekto fotky origi nánožníka v kočíku a bez neho?. Pls poraďte. Ďakujem

jarmillka
20. sep 2013

Babyyyy idem sa pochvalit...moj nanožník a taška na Britax 😅

paula80
20. sep 2013

@sisi1986 vypadá to pekne,mne to skor príde ako taký tenší fusak,ja mám nánožník pinkie a v pohode dám pod to aj fusak,aj deku.Pridávam foto.A zatiaľ nikto ešte nezohnal originál nánožník britax.Zatiaľ je len fusak.

kitty88
20. sep 2013

moj britax a jesenny tuning s pinkie doplnkami 😉 (okrem podlozky, ta je zo sashe od konvalinky)

kitty88
20. sep 2013

co sa tyka plasteniek, prednedavnom tu bola o tom debata, tak ja som objednala tuto: http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... a vyzera takto (myslim, ze sedi dost dobre):

michell26
20. sep 2013

@paula80 zdravím chcem sa spýtať na ten nánožník pinkie aké uchytenie je zo spodku a či tam pekne drží?

paula80
20. sep 2013

@michell26 uchytáva sa na 3x,hore pri strieške o konštrukciu v úrovni kolien cca na gumičky s háčikom a dole na taký gumičkový pás na pracku a sedí dobre len keď je dole madlo,inak po bokoch odstáva,na fotkách to je bez madla a myslím,že vypadá dobre.

paula80
20. sep 2013

@kitty88 vypadá pekne farebne sedí pekne,tiež si dala dole madlo,lebo s ním to nesedí,že?

paula80
20. sep 2013

@jarmillka aký to máš nánožník?nejaký univerzál ?

meggieerika
20. sep 2013

@jarmillka paradne........ odkial????

jarmillka
20. sep 2013

@paula80
@meggieerika nie nie..davala som si to šit jednej pani do čiech presne na britax..a pomalovala som si to doma s textilnymi farbami 🙂

kitty88
20. sep 2013

@paula80 ja madlo aj tak nepouzivam 😉 ale videla som uz aj fotky s nanoznikom pinkie a madlo bolo navrchu, nie pod nim a bolo to celkom ok, ved pozri vo fotoblogoch v skupine britax... inak aj ked som dala nanoznik na moj druhy kocik, tak som ho tiez musela uchytit tak, ze madlo bolo navrchu a sedi dobre 😉

poisonblu
20. sep 2013

Mam objednany origos fusak, o tyzden by mal prist...potom hodim foto..vzala som cierny k cervenemu kociku

meggieerika
20. sep 2013

taaaak.......... dnes som nakukla do Alltoys..... ci nahodou k Britaxu (ked ho predavaju aj oni) nemaju origi nanoznik.........a bude 😀 o tyzden mozno dva.............. oooo tesime sa

sisi1986
21. sep 2013

@paula80 áno, je to aj ako tenší fusak, ale tá horná časť sa dá úplne odopnúť dole a je to potom v podstate iba podložka použiteľná z oboch strán - jedna strana bavlna a druhá fleese na chladnejšie obdobie. Pred tým som pridávala fotky bez tej hornej časti. Len teraz neviem, či mám na zimu kúpiť nánožník, či fusak. Povedali mi, že ak budem mať fusak, to úplne stačí, lebo že je nepremokavý (teda aspoň dúfam) a potom už nánožník nebude treba. Tak teraz váham, čo mám robiť. A teraz tu čítam, že bude aj origi nánožník, čo zatiaľ nebol. Naozaj neviem, ako poriešiť šporťák na zimu. Teraz ho mám poriešený na chladnejšie obdobie, no čo na zimu, naozaj netuším. Ty to ako budeš riešiť?

paula80
21. sep 2013

@sisi1986 no ja idem budem dávať v zime fusak mám nie originál,ale sedí dobre deku a na to nánožník,keby som nemala fusak,tak kúpim ten originál,ale aj tak by som kúpila aj originál nánožník.Kedže fusak som mala,chcela som už len nánožník,chcela som počkať na originál,ale keďže bolo otázne,či vobec bude,tak som kúpila pinkie.

marianka3
21. sep 2013

@poisonblu odkiaľ si objednávala? Ďakujem!

meggieerika
21. sep 2013

@poisonblu a bude aj v inej farbe??? bo mne povedali ze bude len cierna

petulka90
21. sep 2013

@paszelkasp ahoj, kde si si dávala šiť ten nánožník? vyzerá super 🙂

paszelkasp
21. sep 2013

@petulka90 uz som to tu pisala velakrat, robila mi ho mamicka @lusiela1 tu z MK stal ma 25e bez postovneho, postovne stalo 2e ale je na tebe, ake postovne si zaplatis, alebo si ho pojdes zobrat od nej sama. 🙂 na cervenom kociku vyzera ako keby bol origos, je super zatepleny, cize ked je take pocasie ako teraz tak ti netreba ani deku pre babo, lebo nanoznik je teplucky. vies ho upevnit viacerymi sposobmi na kocik, ale to nebudem fotit, to si kazda mamicka moze vyskusat 🙂 usitie bolo velmi rychle v priebehu tyzdna som ho mala doma. a komunikacia s mamickou bola na jednotku. myslim, ze to bola super kupa.

petulka90
21. sep 2013

@paszelkasp Ďakujem ti veľmi pekne za rozsiahle info 🙂 tiež mám červený tak budem veľmi silno uvažovať 🙂

paszelkasp
21. sep 2013

@petulka90 dokonca sa vies dohodnut a ona ti to usije z nepremokavej latky, ak taku ma. samoska asi to bude drahsie, ale my mame plastenku tak som nechcela nepremokavy. na mk si vies pozriet jej fotoblog co vsetko robi. usije ti aj podlozku, aj clonu, aj tasku vsetko co si povies 🙂

petulka90
21. sep 2013

@paszelkasp už som pozerala 🙂 🙂 Ďakujeeem 🙂

poisonblu
21. sep 2013

@meggieerika to neviem, mam cierny..objednala som z 4mama.sk

poisonblu
21. sep 2013

Baby, myslite, ze bude treba nanoznik? Nestaci deka a fusak? Ved to su hned dve vrstvy pre dieta a dietatu staci jedna vrstva navyse...uz to nie su malinkate babatka

meggieerika
21. sep 2013

@poisonblu mnooo myslim ze podla toho ci ti dieta spi v kociku.......... moj bol dooooost kocikovy, tak mal viac vrstiev, mal tam prijemne teplucko a ked bolo vonku minus.........mala som to tak, ze deka, fusak (v nom maly), nanoznik......... a ked bolo veeeeeelmi zima tak pod nanoznikom este deka----------- nie hruba, ale predsa...............