icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

stipec26
26. sep 2013

@mariposita jej dakujem za info - ano ano, spava v kociku a este k tomu vacsinou na brusku ....a odkial si - z tej ceskej stranky?

mariposita
27. sep 2013

@stipec26 ano, tusim kocarky,cz, ci aka to bola. Vyslo to aj s kurierom 60 EUR, prislo mi to za par dni.

janamatejkova
27. sep 2013

@lusiela1 dobrý deň. Prosím tie clony šijete len v čiernej farbe? A koľko stoja?

lusiela1
27. sep 2013

@janamatejkova clonu ušijem vo farbe na akej sa dohodneme,šuštiakové nepremokavé mám čiernu,červenú,fialovú,zelenú a ružovú,viem objednať aj vzorované ale sú dosť drahé tak by to bolo drahšie,inak je cena 6€

janamatejkova
27. sep 2013

@lusiela1 a s poštou?

lusiela1
27. sep 2013

@janamatejkova pošta podľa toho či to chcete na dobierku alebo doporučene,obyčajne neposielam! 🙂

bourdka
27. sep 2013

@lubenka78 krááásne, takuto inspiraciu som uz dlho nemala 🙂

stipec26
27. sep 2013

@mariposita dakujem moc za info!

asi si to objednam cez tetu, ona zije v Zline a potom mi to privezie na slovensko zadara... budem mat dobry pocit, ze som usetrila 20euro na postovnom

ak by ste nahodou nejaka mamicka chcela - mozete sa pridat k mojej objednavke
idem vyzistit, ci to pre mna bude ochotna objednat 🙂

stipec26
28. sep 2013

takze najneskor 11.10 by som to mohla mat u seba v BA
ak by ste chceli nahodou mamicky tu podlozku pod nozicky - ozvite sa

anncovicka
1. okt 2013

@stipec26 Tu podložku zháňam už dlho, už som rozmýšľala, ako si ju vyrobím 🙂 Takže sa pridávam.

margotka666
1. okt 2013

@beatricer ahoj, prosim ta ten nanoznik ti pani usila a presne sadol na kocik, ako je ukonceny dole pri nozickach? ja som si davala tiez u nej sit, dnes dosiel, ale nijak raz sa mi tam neda napasovat.. 😕

beatricer
2. okt 2013

@margotka666 ten nánožník je vlastne položený na kočíku- teda ten spodok a nôžku sú v tom strčené. Na spodu je suchý zips a ten som uchytila zo spodu kočíka ....na str.42 by mala byť fotka ak by to pomohlo

margotka666
2. okt 2013

@beatricer dakujem, budem to musiet nejak vymysliet a prisit si ten suchy zips dole a prichytit to.. mne dosiel nanoznik, ale suchy zips je len hore.. myslela som, ze dole sa to zuzi a prichyti o konstrukciu.. ale teda je to tak ako vravis, ze sa to len "polozi" na kocik a vlozia do toho nozky..
a ani ta clona na sietku mi tam nepadla tak pekne presne..
pofotila som ochvilku hodim foto ako to mame my ..

ale inak je to pekne ustite, praca dobra 😉 len som ocakavala ze to bude tip-top a krasne sadne 😀

poisonblu
3. okt 2013

Dnes mi pride original britax fusak, hodim potom foto 🙂

poisonblu
3. okt 2013

Fusak britax

poisonblu
3. okt 2013

Musim vymysliet, ako uchytim ten fusak pri hlave o kocik, lebo sa smyka ked maly sedi..aj podlozka sa mi tak smyka..som rozmyslala, ze suchy zips tam nasijem

bourdka
3. okt 2013

@kiki13 od zajtra Britaxujeme 😎 vculeky mi pisali, akurat pani na tu novu strechu sa mi neozvala 😨 😨 😨

bourdka
3. okt 2013

@stipec26 Ahoj, ak by to bolo este aktualne napises mi prosit ta cenu tej podlozky ? Dakujem pekne 🙂

meggieerika
3. okt 2013

ahojte baby............... tak dnes som kupila origi na noznik na tento kocik............ stal 19,90 eur, kupila som ho v Alltoys....... 😀 upevnuje sa dole suchym zisom okolo koliesok, gumickou hore a este okolo madla........ takze drzi dobre........ skoda ze na jeho otestovanie si musim este pockat............ 😅 nooooo co uz......... vydrzime

stipec26
4. okt 2013

@bourdka akurat vcera to sesterka objednala, dnes to odoslali... je to 1090 Kc... v nedelu by som to mala mat

poisonblu
4. okt 2013

@meggieerika vyzera dobre ten nanoznik..ale mne sa fusak pozdava viac, lebo tak prilne k malemu a nebude treba ani deku davat..a este aj okolo hlavy bude mat teplucko 🙂 ale tak tvoj syn je uz dost velky, tak on je asi viac vonku z kocika

bourdka
4. okt 2013

@stipec26 Aha, no nevadi, dakujem za info 😉

stipec26
4. okt 2013

@bourdka ale ak by si mala velmi zaujem, mozeme to objednat aj pre teba, len to nebude uz teraz... a vychadza to na 43,92 ked sa objednavaju 2ks a rozratava sa dobierka v ramci ceskej republiky....

bourdka
4. okt 2013

@stipec26 Dakujem velmi pekne Asi skor nebude treba, myslela som, ze to bude stat menej eur a mala uz nie je az taka malinka, tak to zvladneme hadam aj bez podlozky 😉

monikapt
5. okt 2013

ahojte baby, ako hodnotíte britax agile 3kolku? Odporúčate? Jeho plus - mínusy? Zvažujem jeho kúpu tak zhánam info 🙂 ako je to s tými kolieskami? nehrkajú? v zime v pohode prejde? myslim zima v meste, do velkeho snehu nechodime 🙂 ak by sa nasla nejaka dobra dusa a zmerala mi priemer prednych aj zadnych kolies, dakujeeeeeeeeeeem

baskustek
5. okt 2013

Baby,tiez som akurat kupila tento kocarik,trojkolku.No zarazilo ma,naozaj je len do 15 kg?Alebo v nom vozite aj vacsie deti?Chcela som,aby ho malá mala aspon do 2 rokov,teraz ma 5 mesiacov a 7 kg...

strihalka
5. okt 2013

@baskustek neboj do budoucnosti ti uz mala tak rychlo priberat nebude...🙂 my mame 17m a mame 11kg...jakmile ti zacne behat, nabirani vajhy se zacne zpomalovat🙂 podle me v klidu do 2,5..

baskustek
5. okt 2013

@strihalka aha,tak super potom.Ved sa mi to akosi nezdalo,nenapadlo mi este aj nosnost kocara pozerat...

monikapt
6. okt 2013

@strihalka ahoj strihalka, más uz b agile dlhsie? ako si s nim spokojna? uvazujem nad jeho kupou, chcem trojkolku, ake su kolieska? idu aj v zime OK? nemyslim brutalne zaveje, normalne chodniky v zime 🙂 dakujem za odpoved

janamatejkova
6. okt 2013

Prosím vedela by ste mi prosím niektorá poslať foto ako upevním tú clonu na striešku? Ďakujem 🙂