Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@stipec26 ano, tusim kocarky,cz, ci aka to bola. Vyslo to aj s kurierom 60 EUR, prislo mi to za par dni.
@lusiela1 dobrý deň. Prosím tie clony šijete len v čiernej farbe? A koľko stoja?
@janamatejkova clonu ušijem vo farbe na akej sa dohodneme,šuštiakové nepremokavé mám čiernu,červenú,fialovú,zelenú a ružovú,viem objednať aj vzorované ale sú dosť drahé tak by to bolo drahšie,inak je cena 6€
@lusiela1 a s poštou?
@janamatejkova pošta podľa toho či to chcete na dobierku alebo doporučene,obyčajne neposielam! 🙂
@mariposita dakujem moc za info!
asi si to objednam cez tetu, ona zije v Zline a potom mi to privezie na slovensko zadara... budem mat dobry pocit, ze som usetrila 20euro na postovnom
ak by ste nahodou nejaka mamicka chcela - mozete sa pridat k mojej objednavke
idem vyzistit, ci to pre mna bude ochotna objednat 🙂
takze najneskor 11.10 by som to mohla mat u seba v BA
ak by ste chceli nahodou mamicky tu podlozku pod nozicky - ozvite sa
@stipec26 Tu podložku zháňam už dlho, už som rozmýšľala, ako si ju vyrobím 🙂 Takže sa pridávam.
@beatricer ahoj, prosim ta ten nanoznik ti pani usila a presne sadol na kocik, ako je ukonceny dole pri nozickach? ja som si davala tiez u nej sit, dnes dosiel, ale nijak raz sa mi tam neda napasovat.. 😕
@margotka666 ten nánožník je vlastne položený na kočíku- teda ten spodok a nôžku sú v tom strčené. Na spodu je suchý zips a ten som uchytila zo spodu kočíka ....na str.42 by mala byť fotka ak by to pomohlo
@beatricer dakujem, budem to musiet nejak vymysliet a prisit si ten suchy zips dole a prichytit to.. mne dosiel nanoznik, ale suchy zips je len hore.. myslela som, ze dole sa to zuzi a prichyti o konstrukciu.. ale teda je to tak ako vravis, ze sa to len "polozi" na kocik a vlozia do toho nozky..
a ani ta clona na sietku mi tam nepadla tak pekne presne..
pofotila som ochvilku hodim foto ako to mame my ..
ale inak je to pekne ustite, praca dobra 😉 len som ocakavala ze to bude tip-top a krasne sadne 😀
Dnes mi pride original britax fusak, hodim potom foto 🙂
Musim vymysliet, ako uchytim ten fusak pri hlave o kocik, lebo sa smyka ked maly sedi..aj podlozka sa mi tak smyka..som rozmyslala, ze suchy zips tam nasijem
ahojte baby............... tak dnes som kupila origi na noznik na tento kocik............ stal 19,90 eur, kupila som ho v Alltoys....... 😀 upevnuje sa dole suchym zisom okolo koliesok, gumickou hore a este okolo madla........ takze drzi dobre........ skoda ze na jeho otestovanie si musim este pockat............ 😅 nooooo co uz......... vydrzime
@meggieerika vyzera dobre ten nanoznik..ale mne sa fusak pozdava viac, lebo tak prilne k malemu a nebude treba ani deku davat..a este aj okolo hlavy bude mat teplucko 🙂 ale tak tvoj syn je uz dost velky, tak on je asi viac vonku z kocika
ahojte baby, ako hodnotíte britax agile 3kolku? Odporúčate? Jeho plus - mínusy? Zvažujem jeho kúpu tak zhánam info 🙂 ako je to s tými kolieskami? nehrkajú? v zime v pohode prejde? myslim zima v meste, do velkeho snehu nechodime 🙂 ak by sa nasla nejaka dobra dusa a zmerala mi priemer prednych aj zadnych kolies, dakujeeeeeeeeeeem
Baby,tiez som akurat kupila tento kocarik,trojkolku.No zarazilo ma,naozaj je len do 15 kg?Alebo v nom vozite aj vacsie deti?Chcela som,aby ho malá mala aspon do 2 rokov,teraz ma 5 mesiacov a 7 kg...
Prosím vedela by ste mi prosím niektorá poslať foto ako upevním tú clonu na striešku? Ďakujem 🙂

@mariposita jej dakujem za info - ano ano, spava v kociku a este k tomu vacsinou na brusku ....a odkial si - z tej ceskej stranky?