icon

Britax B-Agile

frlka
20. nov 2011

ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

nicolle21
13. apr 2015

@lolab ja som nepochopila dako.. ty uz mas to polohovanie od katkaa? lebo ona to posiela aj s mailom s navodom, potom to je uplne jasne, ako sa to dole prichyti.. resp ak si sikovna a vies si to vyrobit aj sama, tak otoc kocik a pokukaj, je tam vela popruhov, o ktore sa da nieco vymysliet..
ja som pisala len, ze mam ten origos od easywalker, tam sa o madlo nic neprichyti, mne to tak viac vyhovovalo, kedze tam potom nie je ten popruh, do ktoreho mi maly kopal

lolab
13. apr 2015

@nicolle21 nemam este ziaden navod, len som zle oznacila, komu som chcela pisat, preto som oslovila teba kvoli nozickam a druhu kvoli chrbatiku...takze tak. No zatial cakam ci sa mi katkaa ozve. No to som pozerala ze je tam vela mista kde to prichytit, necham si aj poradit a nejako to doriesim 🙂 dakujem za odpoved

lolab
13. apr 2015

@nicolle21 mozem poprosit foto ako mas tie nozicky ty? 😉

nicolle21
13. apr 2015

@lolab ja mam toto http://www.bambini.sk/sk/10756/402/easy-walker-...
uz je to demontovane, maly mi v kociku nespi, pouzivame ho uz len malicko

lolab
13. apr 2015

@nicolle21 a nechcete to predat?

nicolle21
13. apr 2015

@lolab zatial urcite nie, planujeme este druhe dieta a podla mna este vyuzijem v dalsom sportaku

lolab
13. apr 2015

@nicolle21 jasne, len som sa spytala keby nieco 😉 pekny vecer

bobika492009
17. apr 2015

Neposuva niektora tašku na kočik tyrkysovej farby ?

paulina506
17. apr 2015

chcem sa spytat, je pravda, ze u kocika britax b-agile sa neda zdvihnut ta cast kocika , kde su nozicky dietata, aby mohlo spat cele vodorovne..nozicky mu pri spanku visia dole???dakujem za odpoved

lolab
17. apr 2015

@paulina506 da sa to vydutim zdvihnut, ale nevisia...moja mala ma dva roky a pospinka si tam, nevadi jej to 🙂 potom sa da dokupit alebo vyrobit uchytenie.. ta cast na nozicky sa odzipsuje a prichyti o madlo...ale pre vacsie dieta je to zbytocne, ja som to skusala...ta cast na nohy nie je nijako vystuzena a vacsou vahou sa to neudrzi a prehyba sa pod nohami. Dufam ze som pomohla, nemam vyskusany kocik pre mensie babo, ja som kupila nedavno kvoli vahe 😵

zuzu122
17. apr 2015

@paulina506 Ahoj, ja momentalne riesim presne to iste koli malemu dietatu. Dnes mi pisala kocka ktora toto sije, ma to aj v albume katkaa02 🙂

miska143
24. apr 2015

Ahojte,chcem sa soytat ci sa na tejto stranke da pridat inzerat ohladom kocuka Britax.dakujen😊

lolab
24. apr 2015

Ahojte, mozem poprosit kontakty na mamicky, ktore siju podlozky a clony na britax? Dakujem. A ceny 🙂

petka154
24. apr 2015

babulky, ktora plastenska dobre sedi na tento nas kociarik??? tak ze akoby bol z neho? 😀 😀 😀 dakujeeeem! ;)

lusiela1
24. apr 2015

@lolab ahoj,aj ja šijem

lolab
24. apr 2015

@lusiela1 dakujem, popozeram 😉

lolab
25. apr 2015

Baby, nepredavate niekto podlozku ladiacu s clonou na britax? Mozu byt aj pouzivane...Dakujem 🙂

abutkova
4. máj 2015

predavam striesku na vanicku k Britaxu.Sita podla povodnej ciernej na sashe.sk-original z latky na kociky s uv ochranou.Vanicku som predala s povodnou strieskou,tato nahradna mi zostala.Pouzivala so hlavne cez leto,

miska143
4. máj 2015

Predam podlozku do kocika.z druhej strany je cela cierna.pouzivana,zachovala.cena 9e

lolab
4. máj 2015

@miska143 Clonu k tomu nemate z takej istej latky?

miska143
4. máj 2015

Zial nie...

peggy589
12. máj 2015

kočky prosim ako ste riešili vyblednutie striešky na tomto kočiku?Predava sa aj nahradna strieška???

marikac
12. máj 2015

@lolab i ja som si sila sama

marikac
12. máj 2015

pripevnuje sa clona snurkami o konstrukciu, drzi perfektne, je z nepremokaveho sustaku a pre istotu som to sila obojstranne...a zvysilo i na madlo, to sa zapina na zips
podlozka je obojstranna

lagunasa
19. máj 2015

moja otazka: ako pruzi Britax B-agile 4-kolesovy? som zvyknuta na velke pruzenie z retro konstrukcie vanickovejtakze take to asi nebude ale je to moc tuhe?

zuzanazuzana
2. jún 2015

Predam podlozku do kocika britax b-agile3...cena 10 euro. Potah na madlo gratis nakolko suchy zips drzi slabsie.

miska143
2. jún 2015

@zuzanazuzana
Viete mi spravit aj iny tvar podlozky do kocija a bledo ruzovej farby?dakujem

zuzanazuzana
2. jún 2015

@miska143 to predavam svoju pouzivanu co som si dala usit

miska143
2. jún 2015

Aha😊

dididi
16. jún 2015

Baby nepredavate niektora hlboku vanicku?