Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@nicolle21 nemam este ziaden navod, len som zle oznacila, komu som chcela pisat, preto som oslovila teba kvoli nozickam a druhu kvoli chrbatiku...takze tak. No zatial cakam ci sa mi katkaa ozve. No to som pozerala ze je tam vela mista kde to prichytit, necham si aj poradit a nejako to doriesim 🙂 dakujem za odpoved
@lolab ja mam toto http://www.bambini.sk/sk/10756/402/easy-walker-...
uz je to demontovane, maly mi v kociku nespi, pouzivame ho uz len malicko
Neposuva niektora tašku na kočik tyrkysovej farby ?
chcem sa spytat, je pravda, ze u kocika britax b-agile sa neda zdvihnut ta cast kocika , kde su nozicky dietata, aby mohlo spat cele vodorovne..nozicky mu pri spanku visia dole???dakujem za odpoved
@paulina506 da sa to vydutim zdvihnut, ale nevisia...moja mala ma dva roky a pospinka si tam, nevadi jej to 🙂 potom sa da dokupit alebo vyrobit uchytenie.. ta cast na nozicky sa odzipsuje a prichyti o madlo...ale pre vacsie dieta je to zbytocne, ja som to skusala...ta cast na nohy nie je nijako vystuzena a vacsou vahou sa to neudrzi a prehyba sa pod nohami. Dufam ze som pomohla, nemam vyskusany kocik pre mensie babo, ja som kupila nedavno kvoli vahe 😵
@paulina506 Ahoj, ja momentalne riesim presne to iste koli malemu dietatu. Dnes mi pisala kocka ktora toto sije, ma to aj v albume katkaa02 🙂
Ahojte,chcem sa soytat ci sa na tejto stranke da pridat inzerat ohladom kocuka Britax.dakujen😊
Ahojte, mozem poprosit kontakty na mamicky, ktore siju podlozky a clony na britax? Dakujem. A ceny 🙂
babulky, ktora plastenska dobre sedi na tento nas kociarik??? tak ze akoby bol z neho? 😀 😀 😀 dakujeeeem! ;)
Baby, nepredavate niekto podlozku ladiacu s clonou na britax? Mozu byt aj pouzivane...Dakujem 🙂
Zial nie...
kočky prosim ako ste riešili vyblednutie striešky na tomto kočiku?Predava sa aj nahradna strieška???
moja otazka: ako pruzi Britax B-agile 4-kolesovy? som zvyknuta na velke pruzenie z retro konstrukcie vanickovejtakze take to asi nebude ale je to moc tuhe?
@zuzanazuzana
Viete mi spravit aj iny tvar podlozky do kocija a bledo ruzovej farby?dakujem
@miska143 to predavam svoju pouzivanu co som si dala usit
Aha😊
Baby nepredavate niektora hlboku vanicku?

@lolab ja som nepochopila dako.. ty uz mas to polohovanie od katkaa? lebo ona to posiela aj s mailom s navodom, potom to je uplne jasne, ako sa to dole prichyti.. resp ak si sikovna a vies si to vyrobit aj sama, tak otoc kocik a pokukaj, je tam vela popruhov, o ktore sa da nieco vymysliet..
ja som pisala len, ze mam ten origos od easywalker, tam sa o madlo nic neprichyti, mne to tak viac vyhovovalo, kedze tam potom nie je ten popruh, do ktoreho mi maly kopal