Britax B-Agile
ahojte 🙂
o tomto kociku som temu na Fore nenasla, tak zakladam novu 🙂
Britax B-Agile je novinka r.2012, podobny typ ako Baby Jogger City Mini, ale rozdiely sa najdu.
Ved porovnajte sami... Budem rada, ked pridate svoj nazor 😉
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...
@luthiel super, dnes sme objednali trojkombinaciu aj s tymto vajickom. tak som zvedava 🙂
Ahoj @katty8, ta strieška je veľmi pekná, kupovala si ju v Prievidzi alebo objednavala? Teda ak to nie je tajné 😉
@kasssiopea ahoj, onjednavala som ju z Ciech z Funbaby lebo je to najnovsia a pred vianocami saneste na Slovensku nepredavali, ale teraz sa uz da zohnat 😃
Ďakujem za info @katty8, je naozaj 🔝👏
Určite zaobstarám 😉
Baby odkial ste si objednavali clonu na striesku (na tu sietovanu cast)? A podlozka do kociara a na madlo je ktora fajn? Dakujem za rady 😉
Pri B-agille ste si davali aj dorabat to polohovanie noziciek alebo to nieje velmi potrebne?
@kasssiopea dakujem 😊 ja rozmyslam na leto uz aj tu žtu, len sa bojim ze bude vela musiek sa chytat na nu
Ahojte chcem sa opytat tiez mame Britax-B-agile a chcela by som dat nasit latku na tu cast striesky kde sa to da odzipsovat viete mi prosím poradit ci by som zohnala nejaku latku v takej farebnej komb.mame ten typ s tym farebnym kockovanym vnutrom.Dakujem;-)
@katty8 ta je tiez "prudkopeknevyzerajuca" 👍
Googlila som a vacsinou som nasla za 60 ale tu za 40 😉
http://www.buggies.sk/farebny-set-b-agile-4-plu...
@kasssiopea no teeda, to ke dobra cena, pridko rozmyslam o zltej 😃😃
dievčatá aké sedačky sa dajú nakliknúť na kočík? pri druhom sme mali agile ale až po hlbokom tak som vôbec nevybalila ani adaptéry. teraz pri tretiom by som chcela b-motion plus od narodenia. a neviem akú sedačku obzerať
@katty8
Prave som ju sla objednať a uz majú zmenenú cenu na 60 😤 To sa mi nezdá hodné toľkých €.. 👎🏼
@mariannas74 Dobry den, chcem sa spytat, kde ste zohnali nafukovacie kolesa na b agile, a nahodou mi neviete poradit, aka autosedačka sedi na tento kočik? mam maxi cosi, ale ake adaptery mam kupit? dakujem
@miselinka26 ahoj ja mam na predaj vajicko a isofix britax baby safe v zaruke do aug.2017 pouzivane od nov 2015 bez znamok poskodenia.cena dohodou.mam aj vanicku s plastenkou.vsetko kupovane naraz v jednom druhu.ak mas zaujem pls sprava
@tanka2 uz sme kupili 😉
baby chcem sa opytat mate niektora skej ku kociku britax b agile potrebujem poradit popriade foto ako to vyzera dakujem
Prosim,mam britax b motion sportak. Chceme druhe dieta, tak zvazujem kupu vanicky. Je mozne tam nasadit vanicku afinity?potrebujem nejake adaptery?dakujem velmi pekne
zasla by som do predajne a vyskusala
Uz mi poradili v britax skupine. Da sa nasadit pomocou adapterov.
Maminky prosím poraďte mi stránku odkiaľ objednať nafukovacie kolesá na Britax B-Agile
@misuliacik81 ja som objednavala cez http://shop.aladdin-kociky.sk/ nemali to v ponuke ale pisala som im spravu a objednali mi to
@misuliacik81 ale bolo to asi pred rokom
@suncana dakujem,skúsim im napísať 🙂

@miselinka26 vajicko sme mali a je super velke pevne