icon

Britax B-motion 4 2013 - recenzie

domyyy
5. júl 2013

ahojte, poprosila by som nejaké recenzie na kočík britax b-motion 4 2013, zatial som tu podobnú tému nenašla tak prosím o rady 🙂 dakujem

Britax B-motion 4 2013 - recenzieBritax B-motion 4 2013 - recenzieBritax B-motion 4 2013 - recenzieBritax B-motion 4 2013 - recenzieBritax B-motion 4 2013 - recenzieBritax B-motion 4 2013 - recenzie
lubjeta
15. feb 2015

Kúpim Britax b motion 4. Ak mate na predaj napíšte mi, dakujem!

bina18
15. feb 2015

@verka1978 zdravým, chcela som sa opýtať kde ste kúpila clonu, ďakujem

aikona
4. mar 2015

@bina18 ahoj ja som našla na tu na MK predavajucu ktorá šile clony na kočíky aj ine doplnky len nemá presne taku latku ako by som ja potrebovala https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/mu7r/clo...
ak nájdeš niekoho kto to ešte šije daj mi vedieť , dakujem

nellka13
6. mar 2015

@katkaa02 Dobrý deň. a môžem sa opýtať, čo to asi tak stojí? Ďakujem pekne za info

aikona
8. mar 2015

stojí to 9€ + poštovné , posielam vám link https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/mu7r/clo...

nellka13
9. mar 2015

Ďakujem pekne. No už som objednala cez sashe, ale dobre vedieť,keď sa bude niekto pýtať.

smejko
10. mar 2015

dievvcata, prosim poradte ohladom B MOTION 4 -
- vela ohlasov hovori, ze farba latky po case vybledne, mala som uz tri kociky, ale s tymto som zatial problem nemala - skutocne ta farba na slniecku trpi ?
- ako sa spravaju tie "male" predne kolesa na snehu ? Doteraz som mala kociky s velkymi kolesami, a ked navalalo snehu, mala som problem kocik utlacit, ako je na tom BM 4?
Dakujem

aikona
10. mar 2015

@nellka13 a aka je cena cez to sashe môžte mi poslať link, dakujem

bobika492009
12. mar 2015

Ahojte , kupim britax bmotion 4. Za rozumnu cenu . píšte Ip

sluchatka
19. mar 2015

ahojte, od kolko mesiacov ste davali deti sediet do tohto kocika? Moj maly sa rad na mna pozera, ked zaspava a bojim sa toho, ze nema reverz.

ninka1614
23. mar 2015

ahojte, Kupim b-motion cierny, cerveny, hnedy. 😉

lilien88
28. mar 2015

@verka1978. Aj ja by som chcela vediet kde si mozem dat usit clonu 🙂

rencacaa
2. apr 2015

Kupim vanicku na britax b motion 3 ak mate niektora, dakujem

nadika8
6. apr 2015

Ahojte. Uvažujeme nad b motion. Len ma trošku trápi, že pri odtieni športovej časti fossil brown je vanička celá čierna. Neviete či sa dajú zohnať nejaké poťahy inej farby? Resp. Či poťahy z affinity britax pasujú na b motion vaničku? Budem vďačná za odpoveď

zuzu122
17. apr 2015

Dievcata, neviete prosim ci na Britax motion pasuje skejtik lascal?

zuzu122
17. apr 2015

@katkaa02 Katka, kolko by stalo polohovanie noziciek na motion? Ako je to stabilne? V akej farbe viete vyrobit?

bobika492009
17. apr 2015

Neposuva niektora tašku na kocik tyrkysovej farby ?

holka789
19. apr 2015

Kupim b motion 4 ponuknite 🙂

nastasyk
20. apr 2015

@zuzu122 ja mam lascal mini, ake nie je to bohvieco. Boli sme s nim dva krat von a maly musi mat hlavu pod madlom a ma tam mali miesta. Takze ho velmi nepouzivam, asi ho predam.

zuzu122
22. apr 2015

@nastasyk a ked napolohujete madlo, ani tak to nefuguje? kolko cm ma prosim vas maly?

drobec8888
3. máj 2015

@pslahorova prosim ta,mohla by si mi poslat ten navod na usitie striesky,? Bola by som ti velmi vdacna. Dakujem 🙂

drobec8888
3. máj 2015

@pslahorova dakujem velmi pekne 😃

abutkova
4. máj 2015

predavam sttriesku na vanicku ku kocikom Britax-sita na zakazku podla povodnej ciernej na Sashe.sk.z oriuginal latky na kociky s uv ochranou.Idealna na leto.Vanicku uz nemam-predalla som soolu s povodnou ciernou strieskou,zostala mi tato nahradna

noemmka
24. máj 2015

@majcidlo určite odporúčam Britax B motion. My ho máme a nemenila by som. Poťah je celý prateľný a vôbec nevybledne od slnka narozdiel od concordu. Britx má celoročné kolieska takže s nimi prejde š aj po snehu bez problémov čo zase s concordom to až tak ľahko nejde. Skladnosť, veľkosť sú na tom as rovnako i keď v Britaxe sa mi malá vysp poležiačky aj teraz a to už mala 3 roky.Asi toľko...inak oba kočíky sú veľmi kvalitné...

noemmka
24. máj 2015

@abutkova Aká je prosím cena?

abutkova
24. máj 2015

@noemmka mam ju v bazari-cena 20 eur.

majcidlo
26. máj 2015

@noemmka dakujem, si mila, ale uz je to neaktualne, kupili sme medzitym Valco Snap 4 a nedam nan dopustit, zachvilu sa s nim aj budem musiet rozlucit a to mi bude veeeelmi luto, ale je to podla tip top kocik, co som obzerala, tak aj lepsi, ako britax, preto som si ho vybrala

luccyg
8. jún 2015

Ahojte 🙂 aj ja uvažujem nad kúpou tohto kočíka, @verka1978 vedela by si mi prosím poslať kontakt do IP na tú clonu 🙂. Ďakujem.

luccyg
8. jún 2015

Baby neviete mi niekto napísať rozdiel medzi b-motion 3 a 4? Neviem to nájsť 😒.