Britax B-motion 4 2013 - recenzie
ahojte, poprosila by som nejaké recenzie na kočík britax b-motion 4 2013, zatial som tu podobnú tému nenašla tak prosím o rady 🙂 dakujem
@bina18 ahoj ja som našla na tu na MK predavajucu ktorá šile clony na kočíky aj ine doplnky len nemá presne taku latku ako by som ja potrebovala https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/mu7r/clo...
ak nájdeš niekoho kto to ešte šije daj mi vedieť , dakujem
stojí to 9€ + poštovné , posielam vám link https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/mu7r/clo...
Ďakujem pekne. No už som objednala cez sashe, ale dobre vedieť,keď sa bude niekto pýtať.
dievvcata, prosim poradte ohladom B MOTION 4 -
- vela ohlasov hovori, ze farba latky po case vybledne, mala som uz tri kociky, ale s tymto som zatial problem nemala - skutocne ta farba na slniecku trpi ?
- ako sa spravaju tie "male" predne kolesa na snehu ? Doteraz som mala kociky s velkymi kolesami, a ked navalalo snehu, mala som problem kocik utlacit, ako je na tom BM 4?
Dakujem
ahojte, od kolko mesiacov ste davali deti sediet do tohto kocika? Moj maly sa rad na mna pozera, ked zaspava a bojim sa toho, ze nema reverz.
Ahojte. Uvažujeme nad b motion. Len ma trošku trápi, že pri odtieni športovej časti fossil brown je vanička celá čierna. Neviete či sa dajú zohnať nejaké poťahy inej farby? Resp. Či poťahy z affinity britax pasujú na b motion vaničku? Budem vďačná za odpoveď
@pslahorova prosim ta,mohla by si mi poslat ten navod na usitie striesky,? Bola by som ti velmi vdacna. Dakujem 🙂
@majcidlo určite odporúčam Britax B motion. My ho máme a nemenila by som. Poťah je celý prateľný a vôbec nevybledne od slnka narozdiel od concordu. Britx má celoročné kolieska takže s nimi prejde š aj po snehu bez problémov čo zase s concordom to až tak ľahko nejde. Skladnosť, veľkosť sú na tom as rovnako i keď v Britaxe sa mi malá vysp poležiačky aj teraz a to už mala 3 roky.Asi toľko...inak oba kočíky sú veľmi kvalitné...

Kúpim Britax b motion 4. Ak mate na predaj napíšte mi, dakujem!