Britax B-motion 4 2013 - recenzie

domyyy
5. júl 2013

ahojte, poprosila by som nejaké recenzie na kočík britax b-motion 4 2013, zatial som tu podobnú tému nenašla tak prosím o rady 🙂 dakujem

Britax B-motion 4 2013 - recenzieBritax B-motion 4 2013 - recenzieBritax B-motion 4 2013 - recenzieBritax B-motion 4 2013 - recenzieBritax B-motion 4 2013 - recenzieBritax B-motion 4 2013 - recenzie
Strana
z9
zuzanakovac
29. jún 2017

Ahojte dievcata zvazujem kupu kocika britax b motion 4 len ma velmi odradza ze sa neda sportova cast otocit smerom ku mne a tak ma napadlo ci by sa to nedalo poriesit formou adapterov napr na autosedacku.... nemate s tym niektora skusenost ci by to slo... (kocik som zial nemala moznost vidiet ,,na zivo,, :D ) Dakujem.

lus2909
29. jún 2017

@zuzanakovac na adaptery vam to nepojde pretoze sportova cast sa nenaklikava

13. júl 2017

Nebudete niektora posuvat pultik?

mravvcek
22. júl 2017

Sije niekto tuning na britax?

evicaveverica
23. júl 2017

Baby ten nanoznik origo ztale mam v ponuke ak by bol zaujem. Nepouzivany.

carmen238
3. okt 2017

@katkaa02 ešte stále platí ponuka na polohovanie nožičiek?

8. nov 2017

Ahojte. Kupila som si v bazariku kociarik, je este rok v zaruke. Po pardnoch som si vsimla, ze chrbota opierka, ak je zatazena, tak sa da do obluku, proste neostane uplne rovna. Aj ked na nu zatlacim rukou, tak sa ohne. Nemam nieco niekde zle nastavene? Alebo je to nejaka chyba? Nemateskusenost? Dakujem

9. nov 2017

@chrumka84 neni nic zle nastavene, oni sa ohnu casom - zataz a tlak urobi svoje, ten material je slaby....

9. nov 2017

@mariba77 tak to je naprd. Nevies, ci sa to neda nejako vymenit?

@chrumka84 da sa, urcite ano lebo ked ho periem tak sa to cele vymontuje 🙂

@mariba77 oo, dakujem. Tak to preskumam 🙂

borkap
24. jan 2018

@fetusik5
@ketrin7 Dievcata, tak ako je to s tou vanickou? Zvazujem kupu vanicky a neviem, ci mi bude pasovat, dakujem za odpoved

bekccaa
11. júl 2018

Baby vie mi niekto poradit ako odmontovat zadne kolieska? 🙂 Ideme na dovolenku a potrebujem ho poriadne poskladat :P

Strana
z9